Britney, sa inceapa distractia!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Se pare ca problemele ei nu se mai termina iar cu psihicul e la pamant.
Dezvaluirile ex-bodyguardului confirma in mare parte ca Britney sufera,e deprimata,nu are control asupra propriei sale vieti - cel mai mult m-a socat dezvaluirea ca a si incercat sa se sinucida cu putin inainte de a se rade in cap
In mod sigur bautura,petrecerile,drogurile nu o vor ajuta sa isi revina

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am citit si eu in InTouch ca fostul bodyguard a zis ca se teme ca Britney o s-o sfarseasca la fel ca Anna Nicole Smith, daca o tine tot asa.

Ca a plimbat copiii cu decapotabila n-ar fi poate asa de grav, macar daca i-o fi pus in scaun cu centura.

Imi pare rau c-a ajuns cum a ajuns, are nevoie de ajutor dar si de multa vointa ca sa-si revina pe linia de plutire.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

Imi pare rau c-a ajuns cum a ajuns, are nevoie de ajutor dar si de multa vointa ca sa-si revina pe linia de plutire.

Intr-adevar ar avea nevoie de multa sustinere,insa nici vorba de parinti,prieteni iar presa si paparazzi o haituiesc pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

A pierdut custodia copiiilor:
http://omg.yahoo.com/britney-loses-custody-of-her-children/news/2796;_ylt=Aqlzv4y5FdoUA.hBJ3RF6yAPpxx.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Saracii copii...

I, Y3.5v & N2v
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mie B mi-e indiferenta...nici nu-mi place, nici nu-mi displace...Dar ma gandesc ca de mica a fost impinsa de parinti la tot felul de chestii ( gen Scoala vedetelor la noi) pentru ca vroiau sa faca neaparat "star" din ea...si au facut...dar fata asta nu si-a trait copilaria, nu s-a distrat.Si o face acum cand mamica nu mai poate sa-i interzica.Intre timp a devenit si ea mama( s-a "jucat" si de-a casatoria, etc) insa nu a terminat de "copilarit".
Cunosc pe cineva crescuta f.f. strict de mama, si care la maturitate( nu, nu se drogheaza) isi ofera ce nu a avut in copilarie...jocuri...animale de casa.. maruntisuri inutile, copilaroase cateodata, dar pe care si le-a dorit si nu a avut voie sa le aiba.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

poate ca pierderea temporara a copilasilor o va ajuta sa isi revina sau ... dimpotriva

Mergi la inceput

indecent de sexy la Halloween party

http://music.msn.com/music/article.aspx?news=282054>1=7702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

mai, ca a luat-o razna e clar, dar chestia cu copiii chiar nu o inteleg. Si aici am vazut copii mici in decapotabila, poate nu chiar bebei dar oricum, de cativa anisori.

Cristina
-----------------------------------------------
Andrei are nevoie de voi! Mai sunt ca. 44.000€ de platit, haideti sa-i scapam de datorii, impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:
Originally posted by Luna75

indecent de sexy la Halloween party

http://music.msn.com/music/article.aspx?news=282054>1=7702

la inceputurile ei mai araata cum arata , dar acum e oribila , mai ales in costumul acela.

belutza

Mergi la inceput