Britney, sa inceapa distractia!
Raspunsuri - Pagina 16
andacos spune:
Eu una stau si ma intreb:oare n-o avea si ea vreo oglinda in casa?
Ca sa nu mai spun ca parca fiecare"vedeta" are un consilier de imagine)Chiar nu-i "deschide nimeni ochii"?
Dana
dana n. spune:
quote:
Originally posted by Luna75
indecent de sexy la Halloween party
http://music.msn.com/music/article.aspx?news=282054>1=7702
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Eu nu as spune sexy ci mai degraba vulgar!
O compatimesc sincer.Imi este mila de ea in ce hal a ajuns.Eu cred ca numai nemernicul ala de sot al ei a distrus-o.
Sper sa isi revina!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;
rhoneea spune:
petrecere unde prizeaza cocainahttp://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=190639
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Luna75 spune:
...totusi a trecut cu bine testele anti-drog saptamanale
Cristina_C spune:
N-a distrus-o nimeni, se autodistruge prin stilul excentric de viata. sper sa-si revina si sa-si aduca aminte ca trebuie sa fie un exemplu bun pentru copiii ei. O mama adevarata nu se comporta asa.
anky spune:
Mi-e teama ca o sa sfirseasca ca si Ana Nicole Smith
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Luna75 spune:
...o mana intinsa pentru Britney
Julia Roberts a declarat pentru revista americana Vanity Fair ca are un instinct matern foarte puternic si i-ar placea sa aiba grija de Britney la fel cum are grija de fiii sai. In plus, actrita considera ca a ajuns deja in punctul culminant al carierei si este momentul sa renunte la viata tumultuoasa de vedeta si sa se dedice familiei. Profitand de faptul ca in anii de glorie a invatat foarte multe despre ce inseamna sa stai in lumina reflectoarelor, actrita este de parere ca poate sa aiba grija de Britney si sa o aduca pe calea cea buna.
'Ii pun la dispozitie cantaretei casa mea de oaspeti', a adaugat Julia Roberts, care intentioneaza sa ii propuna lui Britney Spears sa se mute pentru o perioada acolo. Julia spera ca astfel sa o poata influenta pe cantareata sa isi gaseasca echilibrul interior. In ultimul an, Britney a trecut printr-o perioada dificila, fiind implicata in mai multe scandaluri. (Libertatea)
Cristina_C spune:
Foarte frumos din partea Juliei! Cine nu si-ar dori o prietenaca ea?
Ma asteptam sa-i sara Madonna in ajutor, ca tot se intelegeau ele bine intr-o vreme.
rhoneea spune:
Britney bolnava mintal??http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=191107
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by rhoneea
Britney bolnava mintal??
cred ca e vorba doar de un dezechilibru temporar