O surpriza, surpriza!!!-Keylogger
Am aflat ca fostul sot mi-a instalat pe calculator un program-Keylogger,sper sa fi scris corect si sa nu fi zis vreo perla.Sunt f. revoltata, deocamdata nu i-am spus nimic, va intreb cum as putea "scapa" de acest program si apoi sa-mi parolez calc.Sunt necunoscatoare in domeniu, din cate am inteles, el are acces prin acest program la e-mail-urile mele.As dori mai multe amanunte, va rog...
Raspunsuri
mamy_taty spune:
Dar de ce nu trebuie sa vada sotul tau emailurile tale?Ai secrete fata de el??
mamy_taty
Cori-Cori spune:
quote:
Originally posted by mamy_taty
mamy_taty
Simplu: pen'ca este FOST!
Banuiesc ca n-ai citit cu atentie, dar ai tinut mortis sa te bagi in subiectul fetei .
Scuze, da' nu m-am putut abtine!
Apropo, sotul meu nu-si baga nasul in e-mailurile mele. Si nici eu in ale lui. Mi s-ar parea si ciudat.
Marilen, din pacate nu te pot ajuta... Poate-ti raspunde vreun pasionat de calculatoare.
Corina
claudia_2803 spune:
quote:
mamy_taty
Pentru ca e fostul
Gabriela, Melissa & Laura
Artemis1578 spune:
quote:
mamy_taty
Parerea mea: intr-o relatie (de orice natura - amici, iubiti, soti), de baza e increderea, iar cititul mailurilor si scotocitul prin genti sau buzunare fara motive serioase sunt chestii care denota lipsa de bun simt sau gelozia excesiva!
Anka si Ubitu Athina
Marilen spune:
Da,m-am gandit ca poate afla si ce scriu eu acum(stiu ca e la servici si n-are ce face).M-a deranjat extrem de tare gestul lui(nu ca as fi avut ceva de ascuns) si nu e la prima abatere(pe cand eram casatoriti am gasit si reportofon in casa).
Cum am aflat de fapt:cand deschideam calculatorul imi aparea pe mijlocul ecranului ceva de genul "Keylogger-mai sunt X zile pana la expirare sau ceva in genul asta.N-am dat importanta, aveam si alte probleme pe cap care ma framantau, nu stiam ce inseamna Keylogger.
Acum nu-mi mai apare chestia cu au mai ramas X zile ... ori a expirat programul ori a bagat altul mai destept!
Jazz spune:
Marilen,
Depinde pe care ti l-a instalat. El nu poate sa acceseze datele inregistrate de program de pe un alt computer asa ca go ahead si paroleaza-ti computerul. De multe ori la gasesti in C, Program Files. Pentru computerul tau creeaza-ti o combinatie de litere si cifre, o combinatie noua, la care el nu s-ar gandi (fara aniversari, nume de animale, etc). Daca el nu a parolat keylogger-ul poti sa intrii in el si sa il "uninstall". Sper sa-ti fi fost de ajutor...
ancutzathree spune:
eu zic sa-tzi reinstalezi windows-ul si tot din nou,numai asa potzi fi sigura ca nu mai are ceva ascuns pe-acolo
anca & alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
clayhanger spune:
Asa zic si eu... In plus cred ca e gresit spus ca nu poate avea acces de la distanta.
Jazz spune:
Clay,
Doar daca a setat keylogger-ul sa ii trimita rapoarte prin email dar cum e aproape expirat (probabil are doar perioada de trial, nu isi permite sa plateasca peste 50 si ceva de dolari cat costa un programel-oricare ar fie el)... nu mai primeste nimic.