mamicutze casnicutze (83)
Raspunsuri - Pagina 30

Danelutza spune:
Tinetzi-mi pumnii, peste vreo ora jumatate ma duc la doctor la control, m-a chemat de urgentza

diadaniela spune:
Danuta,te asteptam cu vesti bune!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

ange spune:
alina,ce simpatica esti.ti-ai adus aminte de nedespartitul plus al lui Robi.Il cheama Didi.Fara el nici la wc nu merge
e jale mare.acum e super jegos.nu reusesc deloc sa-l prind,sa-l spal.ziua e mereu in preajma lui iar noaptea oi doarme pe el,ori cu el in brate,ori il face perna
daca-i m-ai trag 2 spalaturi la a 3-a e mort saracul Didi
mananc.revin
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
bey care deschideti cap. nou?
am dilit iarasi un capitol
muncim nu gluma
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

alexa si mami spune:
danelutza, te asteptam cu vesti bune
cami, baga cap nou si refa lista cu cei care nu mai sunt si cei care au revenitwww.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

cgaby spune:
danelutza - tinem pumnii. sa vii cu vesti bune.
stef a dormit 2 ore jumate si iar s-a trezit bleg.temp are 37.6.of...ma enerveaza deja....
maine e defilare cu soldati, tancuri...ca pe vremuri!vroiam sa merg cu stefi sa vada avioanele si elicopterele si tancurile.om vedea...
pupici si sanatate tuturor.

Bimilit spune:
salutare!
eu stau la panda , ca sa prind dusmanul.
cami , si tudor al meu avea o mascotica[ursulet] cu care dormea.da cand am vazut ce mult il iubeste am mai cumparat 3.asa ca cc cum se rupea [de atata spalat] aruncam mascota si scotem una noua.ultima mascota , desi e nasparlie rau de tot am pastrat-o ca sa io fac cc cadou norei.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

OlgaTarziu spune:
Cineva ii faulteaza si pe bietii ingineri la voturi....
Al meu doarme cu un catel pe care l-am cumparat in dublu exemplar. Sper sa supravietuiasca bietul o vreme. Buna ideea cu facut cadou norei.
Se vede ca-i sarbatoare si ploua si in concluzie nici nu pot iesi cu piticania afara dar nici nu lucrez nimic. Deci azi umblu creanga pe forum. Citesc subiecte cu ejaculari, basini si alte atrocitati.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-