mamicutze casnicutze (83)
Raspunsuri - Pagina 29

mariussimiuc spune:
Cami,numa intr-o petrecere o tinem. Azi este Sf Andrei (apropo,vezi ca tre sa stai cocotata in motul patului
) si Robert fiind si Andrei bineinteles ca ne petrecem,doar ca intr-un cadru mai restrans!
Decoratiuni de Craciun? V-am spart
daca va pun poze de la noi din oras.
Numa sa le faca inugurarea si vedeti voi!
Miha

diadaniela spune:
Olga,ancorati bine bradul !
de obicei asa se face cand sunt copilasi micuti si nazbatiosi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

ange spune:
nerabdatoare esti banano
iote aici
http://cf.pg.photos.yahoo.com/ph/ange_maiarobi/detail?.dir=a525re2&.dnm=2578re2.jpg&.src=ph
olga,neata.cand era Maia mica imi aduc aminte ca intr-un an am legat bradul de usa de la balcon ca tot cadea pe ea
Si bine faci daca ne spui din timp ce sarbatori se apropie.
am primit pe mess. mesaj de la andora.cred ca e ala virusat ca ea nu zice nimic
va pup cordial.
pe mai tarziu.
pa!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

diadaniela spune:
Cami,!
super totul! copilul ,perdelele si pijamaua.
marfa se vad perdelele.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ange
am primit pe mess. mesaj de la andora.cred ca e ala virusat ca ea nu zice nimic
Am primit si eu mesaj de la Andreea,dar macar ma aunta sa nu deschid! Offf...
Miha

OlgaTarziu spune:
In fiecare an am cumparat brad natural, ca de miroase frumos in casa.... Cred ca anul asta cumparam unul artificial ca am mai multe avantaje.
1. Nu-mi umple de ace ( aici taie brazii de prin noiembrie, ii aduci acasa si in 3 zile incep sa cheleasca)
2. si daca il trage Tony macar nu il poate rupe
3. dau o data banul si am brad pe 6 ani
4. sunt absolut perfecti si barbatu-meu ma streseaza de fiecare data la astia naturali ca nu sunt perfecti
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

ange spune:
daca sunteti cuminti va fac o foto la tot salonul sa vedeti perdelele intregi dar am sa o pun la albumul nostru ca nu as vrea sa le vada toata lumea
dupa ce ma intorc bag foto la noi la album.
apropo,Olga ai parola de la album? bagati album acolo.e musai ca altfel de stresam pana ne pui foto.
gata,pa ca as sta cu voi o viata
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

OlgaTarziu spune:
Faine poze Cami. Si ai dreptate, cred ca Tony e varianta pitica a lui Robert. Vad ca si tu esti obsedata de rosu. Eu am covorul, tablou mare pe perete si perne pe canapele rosii. Sau sa zic traiasca IKEA?
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

ange spune:
mesaj de la andora:
andora: sa nu deschideti de la mine nici un link va rog....umbla azi virusii...sorry....
camelia: stiu
camelia: la multi aniiiiiiiiiiiiiiii
camelia: sa fii iubita
camelia: si sanatoasa
andora:
camelia: si sa treci pe la casnicute cand ai timp
andora:
andora: uraaaaaaaaaaaaaaaa
camelia:
andora: daa va pup pe toate sa le spui si fetelor
andora: puuuuuuuuup[ duuuuuuuuuuuuuuuuulceeeeeeeee
andora: fug la munci papa
camelia: pa
foto
foto recente

alexa si mami spune:
ce e nene cu invazia asta de virusi?! si eu am primit mesaj cu virus , da' si unu' cu avertizare.
'neata si tie olga! si eu faceam la fel ca tine cu bradu, natural, da' anu' asta gata, luam artificial, ca ma dispera acele care le curat 6 luni de acu' inainte si noi la fel facem de 2 ani incoa', il legam de pe unde apucam sa stea drept, sa nu cada pe copila
frumos rau cami, decoru' si robertzelu' l-am revazut si pe nu-stiu-cum ii zice, DODO, DIDI?
fug sa spal vase, ca acu' se trezeste alexa si n-am facut nik, sau aproape...www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">