mamicutze casnicutze (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cami daca esti fata cuminte poate ti-l aduce MOSU.auzi da cum faci cumparaturile de mos cu robert dupa tine? ca daca vede cadourile dispare vraja mosului.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,te mananca in fund cu cainele.
tre' sa faci curat si dupa ala,sa-l scoti afara,sa-i dai de mancare.
nasi-mea are bichon si a venit cu el in vizita.nu-ti spun ce mara kk mi-a facut in bucatarie.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Cami ,te mananca in fund cu cainele.
tre' sa faci curat si dupa ala,sa-l scoti afara,sa-i dai de mancare.
nasi-mea are bichon si a venit cu el in vizita.nu-ti spun ce mara kk mi-a facut in bucatarie.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

esti totala dana! las-o mey ca ea sta la curte, nu ca noi la "bloace"
ia-l cami, ce sa-ti faca, doar sa te puna sa dormi cu el pe presu' de la usa
si chiar asa cami, cum faci tu cumparaturi cu robitzu dupa tine? noi o lasam pe alexa la mama:)
tu bi, cum te descurci cu 2 feciori? de cadouri vorbesc

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

pai ce daca sta la curte ca oricum tre' sa-l tina in casa.
cand o fi -30 de grade la ei ingheata ala in curte.
ei oricum daca il cumpara si il indrageste nu mai conteaza ca-i roade pantofii si mai trage cate un rahat prin casa.
nasi-mea il iubeste pe al ei de nu mai poate . si nasu' la fel.
adevarul e ca ma batea si pe mine gandul ,dar mi-a trecut.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

banano,esti mortala.cred ca daca-mi m-ai dai 2 mesaje de genul asta uit de bichon
Eu am avut toata viata mea caine.Nici nu-mi aduc aminte vreo perioada cand nu am avut caine.Tot timpul caniche.Cum murea (ca am avut vreo 5 si tot mureau) taicamiu aparea cu altul.In genul cum ai facut tu cu papagalul
De cand suntem aici nu avem caine ca nu am avut cum.Am stat la bloc cu chirie si acolo nu aveam voie cu caini
Am iubit si iubesc animalele de mor.Ce draq nu-i aduceam lu' maicamea acasa.Cand veneam de la scoala treceam pe langa containare si de fiecare data agatam cate o pisica,vreun caine ceva.daca nu a spalat maicamea si a samponat la caini si pisici ca daca o intrebi nu-si aduce aminte numarul

ma duc astazi din nou sa-l vad
daca o duc pe Maia sa-l vada aia nu pleaca de acolo fara caine.Si daca nu o dau la pace cu colegul o sa-l amenint cu Maia

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mey Cami, eu te intrebam de tulpina ciupercii, din ce e ? E cumva ou cu frisca ?
Cit despre ciine, un prieten a vrut sa-i un cadou Isabellei, ciine din ala shorecar, dar n-a apucat omul bine sa deschida gura, ca i-am spus mumos: eu ciine in casa nu vreau, iar in curte imi ajung kk-tii de la pisicile vecinilor
Dana banana si eu sint la fel ca tine, chiar daca in Romania am avut mereu ciine, dar statea afara in cuscha lui, in casa niciodata.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Cami ,daca esti asa iubitoare de animale e alta treaba.
eu am avut pisica multi ani ,dar dupa ce am nascut a inceput sa ma deranjeze si i-am pasat-o maica-mii.
cred ca stau cam prost cu nervii .
la un moment dat am incercat sa-l conving pe coleg sa luam un bichon(isi luase nasi-mea),dar cand am vazut ce rahati ii tragea in casa am renuntat.chestia e ca-l scotea afara doar seara cand venea de la munca . acum i-a lasat soacrei cheia si il scoate ea ,dar tot o mai scapa prin casa.
si gandul ca tre' sa ma scol la 6 dimineata sa-l scot la plimbare ma dispera.
v-am zis ca-s putoare!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

alina tare greu ma descurc cu ccc cadourile.pt ca nu stiu ce sa le iau.adevarul e ca nu prea au nevoie de nimic ca doar bunica le trimite si ce nu viseaza.

cami , fa un sondaj aci la noi sa vezi cate suntem pro catel .oricum io abea astept sa ma mut la curte ca sa-mi cumpar catei.ca noi suntem 4 , cu preferinte la rasa diferita.

danutza eu am avut shorecar.moama ce scumpic si dulcic si iubaret era.

PS io-s pentru

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

iar ati fugit?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... eu sint prin zona

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput