mamicutze casnicutze (83)
Raspunsuri - Pagina 12

alexa si mami spune:
heeey, pe unde umblati?
noi am fost putin p'afara, acu' e la nani si io am in plan o ciorbita
miha, io "nu stie" germana, incearca la fetele de acolo, la vacante, rezidenti...www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

diadaniela spune:
eu nici atat!
doar :ich liebe dich!(cred ca asa se scrie)
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

alexa si mami spune:
moama banano, ce poligloata esti!!!
tu esti cea mai in masura sa-mi spui, de cind s-a apucat Paris Hilton de cintat? am vazut-o acu' vreo citeva zile la TV, cu vreo 2 clipuri diferitewww.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

ange spune:
neata
imi pun cafeaua si revin
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Bimilit spune:
miha si io stiu germana : motor schaden[adica motor stricat].atat.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

ange spune:
danelutza,gagica ce nu ai priceput legat de ciupercute ca nu inteleg eu acum ce vrei?!
banana,chiar a crescut Robert? eu nu-mi dau seama.zic ca tot bebe este
Si in Ro chiar nu stim cand venim.Ne-am propus sa mergem sa vizitam si pe aici si prin tzarile calde ca noi tot am bagat Ro de 7 ani si pe Continentul asta nu prea ne-am plimbat.
Dar v-am spus sa veniti voi la noi.Care puteti si aveti "sange" sa mergeti cu avionul 11 ore cu rechinii sub fund sunteti invitatele mele.
gaby,la gradi aia merg din cand in cand.Inlocuiesc fetele cand sunt libere.pe post nu ma duc ca aia inseamna sculat dis de dimineata zilnic,chinuit copii,lasati la scoala si gradi pana seara la 18,00 si nu-mi place...dar intr-o zi va trebui sa merg pe bune la munca ca ies la pensie de acasa
Mirela,si mie-mi placea cand eram blonda.Aveam asa un aer de fetiscanca fara griji si probleme cu gandul la...
Acum is neagra si urata si baba si pana mea in plus mi-a cazut unkg de par
miha,mosul vine la program.acolo-i doar locul lui.Are program cand apare sa faca foto cu copii.Astazi merg in alt mall cu Robert si va fac alte foto,alte decoruri
ma bucur ca v-au placut pozele.Danelutza sunt recente numai ca eram cand le-am pus in albumTraiam poate anul 2005
sunt de ieri nu dw anul trecut parol.
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
gagici aveti idee cum schimb eu titlul la albumul ala cu 2005?
e dimineata,sunt frech si tot nu ma prind cum se face
foto
foto recente

alexa si mami spune:
intri in albumul respectiv, mergi pe edit, name&description si modifici numele albumului. asta e in engleza, vezi si tu cum suna in francezawww.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

ange spune:
alinutza,merci fain.
pai nu aveam cum sa modific albumul ca nu eram in cont la mine.trebuia s aintru ca sa vad comenzile "edit",etc.alea,alea
dorm cred
foto
foto recente

ange spune:
gagici bye.
ma car sa-mi trezesc copila apoi plec cu barbatzelul meu la colindat magazinele.Incep sa cumpar cadourile pt. Craciun ca acum trece timpul si apoi ma vezi disperata prin magazine dupa ele
Nu vrea colegul sa-mi ia "bichonul"
Cica nu acum ca e frig si-i ingheata coditza cand il scoatem afara.La primavara.Sa creada el ca astept eu pana la primavara.Daca nu mi-l ia el am sa il fac eu cadou de Craciun lui
pup iu
foto
foto recente