informatii despre tonotil?

Am luat pentru fetita mea de 3ani si o luna tonotil si il dau de tri zile ,dimineata o jumatate de fiola si nu vad nici o schimbare ,ma gandesc ca e prea putin si as dore sa aflu de la cineva cine a folosit dupa cat timp se vad rezultate si cat a durat tratamentul si ce cantitate a folosit. Dupa intrerupera tratamentuli copilul revine la normal sau trebuie repetat periodic ,cate zil? Multumesc.
Raspunsuri

miria_cristina spune:
Eu stiu ca Tonotilul se da la copii, 1 fiola inainte de masa/zi. Dar nu stiu de la ce varsta.
S-ar putea sa fie putin, dar oricum, intreaba un medic.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

FlorentinaE spune:
Numai efectele negative ale medicamentelor se vad asa repede.Rezultatele se obtin in timp.
Doctorul ti-a prescris doza asa ca nu intreba pe altii cum dau.
In general se mai repeta tratamentul.Se poate intampla ca dr sa-ti spuna sa dai copilului tau 3luni sau 6 luni.
Eu la baietel am repetat administrarea tonotilului, asta ca exemplu.
Totul e sa te inarmezi cu rabdare.
FlorentinaE

x_alinutza spune:
Nu spui pentru ce primeste tonotilul? Pantru ce l-a recomandat medicul? Sau ce fel de rezultate ai vrea sa se vada?
pozici

amik spune:
noua ne-a dat medicul TONOTIL pentru pofta de mancare. de saptamana viitoare incep sa ii dau, si parca tot o fiola pe zi, dar nu mai zstiu cate zile.parca 10 pe luna, timp de trei luni.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

anda141 spune:
Efectele nu se vad asa de repede, sau nu se vad deloc. Eu i-am dat lui Albert diverse vitamine ptr, pofta de mancare si nu am vazut nici un efect, dar nici unul. Dupa mine astea toate sunt apa de ploaie, nu facem decat sa indopam copilul cu chimicale.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert

anin spune:
A avut pneomonie de o luna iar acum a racit foarte tare si e slabita aslabit 3kg.Am auzit ca tonotil e bun pentru refacerea organismului si pentru pofta de mancare .Pe ambalaj scrie ca la copii se da 1/2,1 fiola pe zi si eu ma gandesc ca la varsta ei ar ajunge 1/2.Au trecut 3 zile si nu vad nici o schimbare sau ar trebui sa incerc altceva?Multumesc pentru raspunsuri.

sirimie spune:
Si eu i-am dat Tonotil lui Vladut la 1 an, si nu a avut cine stie ce pofta de mincare dar mie mi-a facut impresie buna. I-am dat in 2 cure, 1/2 fiola pe zi dimineata timp de 10 zile, la diferenta de 1 luna intre ele parca. Daca ai cumparat poti sa ii dai si cred ca e bun, e recomandat pentru convalescenta.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei

roza_roza414 spune:
La noi la ecupeae folosim tonotil pentu stimulaea ciculatiei sang. la nivelul ceieului si dezvoltaea neuologica pin oxigenaea mai buna a ceieului si haniea acestuia. Scuzati temenii mai putin stintifici da veau sa fiu mai bine inteleasa.
Este natual si se vad efectele dupa 3 luni max. de la tatament.

mihaela80 spune:
Si noua ne-a fost recomandatde catre dr stanciu Adrian sa ii dam fetitei noastre Tonotil nu pentru pofta de mancare ci pentru ce a scris si roza_roza414 mai sus.

MarianaV spune:
Si eu am dat baietelului meu tonotil, mi-a fost recomandat de medic de la 5 luni prima data pentru intarirea musculaturii, asta o fost primul motiv pe care l-a spus medicul, in timp au adaugat si altele. era o fiola pe zi. sincer nu am vazut nici un rezultat.