Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDIARORO superbe pozele!
SILVI si eu sunt cu Diana .
Tot am incercat sa imi fac si eu o poza cu ea,dar e jale,nu sta locului o clipa. O sa vedeti ce a iesit Incer acum sa le descarc si sa pun in yahoo,daca am ce

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Sabina doarme de la 6 jumate, parca vad ca se trezeste pe la 12 si nu mai are chef de somn.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA urla ca n-o las pe jos
Sa vad cat o tine
DEEA am uitat si eu am vazut paltonasul, e f.fain.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Silvi, isi consuma energia in premergator, nu ? Uf, si al nostru s-a rupt. Asa ca azi m-a inebunit. Nu sta deloc singura . Si laptele i l-am facut cu ea in brate. Ca altfel in tarc sare in sus si tipa de nervi si mai da si cu nasul de margine. Abia astept sa-l repare tati poate miine dis de dimineata.

poze Sabina

Mergi la inceput

Deea, am vazut si eu paltonasul. E super, chiar imi place.
Te-o vizitat muza pina la urma ?

poze Sabina

Mergi la inceput

vad ca toate sunteti ocupate. Ma duc sa vad ce povesti despre nastere mai citesc.
Dana, super cadourile

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Incerc si eu sa il tin pe Angelo inca o ora pana mananca si il bag la nani. Azi a dormit doar 30 min. dupa-amiaza, in seara asta a descoperit ca poate sa deschida usa la dulap si tot incerc sa-i distrag atentia

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara!

Noi suntem taaaare necajiti ca ne chinuiesc teribil durerile de dinti ( incisivii laterali - sunt la rand sa iasa). In consecinta duminica si ieri am urcat cu temperatura pana pe la 39 cu 3 si cu mare greutate reuseam sa o scadem doar pana pe la 38 cu 7. Cu toate antitermicele si sosetelele cu apa si otet abia aseara dupa ce i-am pus un supozitor cu novocalmin a cedat. Cu toate ca scapasem de febra durerile il chinuiau si abia cu chiu si vai a adormit la 3 noaptea. Dimineata s-a trezit fericit si vioi, fara temperatura insa toata ziua a fost marait de la dintisori. Roade tot ce prinde , inclusiv degetele lui , ale noastre, umerii nostri...

Ca sa fie tot tacamul complet in seara asta a adormit la 19:20 si prevad o noapte alba.

Sunt de-a dreptul zombie si simt ca o iau razna.

Am vazut ca trebuie sa votez pt titulatura... culmea e ca ma si gandeam zilele trecute ce-ar fi sa ne scriem si noi BULGARASI... asa ca... votez pt BULGARASI.

Duminica am fost si noi sa cumparam cadouri pt sarbatori... dar am cumparat pt alti copii ( carti de colorat, carioci, hainute... mai avem de cumparat dulciuri si fructe). Pt Nicolas.... ne va fi f greu sa ne decidem.Ma gandesc ca o sa primeasca iar gramezi de haine si jucarii de ziua lui ( cum s-a intamplat la botez si la nastere) si mi-e teama sa nu patesc cum am patit dupa botez... ca n-am prea apucat sa ii dau sa imbrace atatea haine cate a primit ... Jucarii am deja casa plina de ele... eu i-am luat deja niste carti ( Povestea Sf Nicolae si Povesti de Craciun... cuprinde 24 de povesti care se citesc de la 1 dec pana pe 24 dec... sunt atat de micute carticelele si au un snurulet prins de ele pt a putea fi puse si in brad printre bomboane).

Va doresc tuturor inspiratie MAXIMA la cumparaturi si mi-a placut cum a povestit Dana cum le-a pregatit pachetele cu dulciuri pt printese.

toti bebeii si toate mamicile.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

am intrat si eu o fuga ca nu puteam sa nu urez LA MULTI ANI LA DOI BEBELUSI SPECIALI,BRUNO SI FRUMOASA DE JASMINE CAREIA DANI II TRIMITE UN BUCHET MARE DESIMULTI!!!!!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Teolinda- imi pare rau pt Nicolas ca are febra siil chinuei dintzi, pupici sa treaca repede.
Mirela- tu ce mai faci, ai gasit vreo solutzie cu dani ?

Eu treb sa merg sa o adorm pe emma ca soacra nu ar etact,dar va treb sa invetze, azi a micnat ciorba cu ea, cu mine un sfert de crenvust dar e mare si un biscuite. ii iese clar si ei ori caninul ori maseaua ca a facut moale azi dar ea nu vrea decat la olitza, ce am patzit cu ea la cabana ca nu am avut olitza si nu a facut kk decta cand am pelcat ca nu ii mai avea loc nika in burtica si vroia sa pape, cred ca bause 200 ml de apa si a ajutat-o, asa ca merg sa mai cumpar o olitza, mai ales ca is unele bestiale care canta.
Azi a facut o faza socru in maagzin,d ar i-am zis ca asta e timpul si cu asta basta, ce treb mereu sa comenteze ca sunt pe fuga, i-am zis ca am copil si asta e timpul meu- si el cica, ca nu cumpar pt el..mi-a stat pe limba sa ii zic ca dc stiam ca e atat stres sa faca astea nu ne apucam,d ar acum nu avem incotro. Dragos e la mijloc si cica ce ma pling mereu- il inteleg dar asta e situtazia, ei is uneori afurisitzi cand nu e el acasa si eu nu ma pot preface mereu.

O sa revin, pup toate fetele.
Anasol- sa treaca mucii!pusi!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput