Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mirela, chiar asa cum ai rezolvat cu Dani ?

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

" Mintea functioneaza pe principiul "obisnuintei", iar obisnuinta devine "programare". De aceea nu vezi lumea asa cum este, cit asa cum te-ai obisnuit sa gindesti ca este. Asa cum ti-ai programat mintea sa gindeasca, devine si... realitatea. Mintea negativa vede intotdeauna partea goala a paharului, partea rea a oricarui aspect, a oricarei situatii sau a oricarei persoane. Mintea pozitiva culege aspectele convenabile din orice, generind in sufletul omului speranta, incredere, bucurie, dragoste. Mintea pozitiva accepta usor schimbarile vietii si atrage succesul tau aproape la tot pasul. Chiar si acolo unde apare un esec, mintea obisnuita sa ia partea buna a lucrurilor se consoleaza usor si trece mai repede peste suferintele reale ale vietii, peste esec si durere. Toti oamenii traiesc... de toate, dar cei care si-au obisnuit mintea sa ia partea buna si din "lucrul rau" nu sint la fel de traumatizati ca aceia programati sa gindeasca negativ, sa se indoiasca de orice, sa se infricoseze la orice pas. Negativitatea mentala devine program, care lucreaza apoi independent de vointa ta si te supune.
Daca esti obisnuit sa gindesti negativ, ai nevoie de efort, vointa si putere autoimpusa pentru a te sustrage acestei programari. Ai nevoie sa te autosupraveghezi in fiecare ceas si-n fiecare minut pentru a modifica modul in care te-ai obisnuit sa percepi orice lucru din preajma ta. Caci nimic nu-ti face mai multa suferinta decit obisnuinta de a gindi negativ. Nimic nu este mai amenintator, decit propria ta perceptie. Daca esti programat negativ intr-o privinta oarecare, mintea se obisnuieste sa transfere negativitatea si asupra altor aspecte ale vietii tale. Mai intii, ea se indoieste de calitatile oamenilor apropiati - sa zicem, apoi se indoieste de calitatile tuturor oamenilor si de propriile tale calitati. Mintea vede negrul dintr-un lucru in toate lucrurile, caci principala ei forta este "generalizarea". Aceasta trasatura esentiala a mintii naste gindirea irationala, lipsa de logica a mintii, in vreme ce tot ea, mintea, te asigura de logica ei imbatabila. Este indeajuns ca mintea sa afirme ca doi oameni sint prosti pentru ca apoi ea sa concluzioneze ca "toti oamenii sint prosti"... Este destul ca ea sa observe ca "un om este lenes" intr-un moment, pentru ca mintea sa spuna ca "omul acesta este lenes tot timpul"! Si, generalizind, mintea inventeaza, iar tu pici in capcana inventiilor ei si apoi... suferi. Mintea pozitiva este cel mai minunat dar pe care ti-l poti face tie insuti. Daca esti programat negativ, modificarea mintii va fi la fel de istovitoare ca urcarea pe Everest, dar recompensele se vor ivi pe masura efortului. Cu cit te vei obisnui mai mult sa iei partea dulce din amar, frumosul din urit, binele din rau, utilul din inutil, cu atit lumea va deveni mai frumoasa, mai dulce, mai buna si mai justificata existenta ei. Mintea ta iti va fi recunoscatoare pe masura ce o vei programa pozitiv si va atrage la tine nu doar ceea ce gindesti ca-i posibil, dar si... imposibilul. Si abia atunci ea iti va descoperi puterea ei creatoare, dar si puterea creatoare din tine insuti...
"

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!
MARAKI pai pe contul comun draga vezi pozele!!
mai da ce de cadouri la luati la bb....or sa fie niste alintati...
eu zic mai bine sa le zicem...ALINTATI de ian feb

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

mai nimeni nu se uita la fii-mea ce face cu baietzii la activitati
http://s123.photobucket.com/albums/o308/denisat/

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Any- suna super ALINTATZI de ian-feb!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

SPIRIDUSI (12) - Ana M, Monica, March, Ursu, Irinatunza, Mirela, Anasebe, Giova, Pisoi, Micio, Anasol, Irinel
CLOPOTZEI (7) - Deea, Dana, Janina, Doina, Biancas, Anymony, Irinadum
BULGARASI (7) - Miri_Mik, Andiaroro, Bee, Danast, Maraki, Toanca, Teolinda
STELUTE (6) - Silvi, Bombonica, Cosmi, T Ioana, Ingrid, Denisa
STRUMFI (2) - Astery, Sim0
ELFI () -
FULGI DE NEA () -
ZBURDALNICI () -
SHMECHERASI () -
FULGISORI () -
PUFULETI
LUCEFERI
ALINTATI () -

Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi, Pisoi, Sim0, T Ioana, Janina, Doina, Andiaroro, Bee, Danast, Giova, Toanca, Anymony, Micio, Irinadum, Irinel, Teolinda

-----------------------

Cine doreste sa-si schimbe votul sa zica!!!!!!!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

eu deocamdata ma mentin...pe clopotei

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu am vazut-o acum pe Emma, Denisa..ce micutz e baietelul ala de langa ea ..defapt ala poate e normal, Emma e inalta ca am vazut ca si tu esti Unde erati?
Am vazut ustensilele de calcat ale Danei, paltonul simpatiei mele, am vazut-o pe Catalina, l-am vazut pe bebe Angelo cu porcusorul cantaretz pe bebe Eduard mergenad... am citit ca Diana a mancat tot in hinta si in rest...nu mai stiu nimic
Mai fetelor care scrieti voi fa faceti temele? Cum D-zeu puteti sa scrieiti la fiecare cateva cuvinte? Eu cred ca va faceti ciorne si notati tot ca eu am citit 4 pagini si deja am uitat care ce a scris
Anasol, ma bucur ca ai intrat sa mai scrii si tu un pic ca poate iti schimbi curand "aura" care te inconjoara
Irina,Dani daca seara adoarme pe la 7 sa zicem maxim la ora 8 il trezesc. Eu vreau sa doarma si noaptea si nu sa ne jucam impreuna ca el nu a dormit.
Azi Dani s-a trezit la 7.40, s-a culcat de la 13-14 (la 13.30 s-a trezit si a plans una si a adormit iar) si s-a mai culcat la 18.10 pana la 18.40 , Atat...e marait de numa, nu a vrut sa manance laptele, a trebuit sa ii pun videoclipul de la Orange si asha si-a baut laptele in seara asta of of...daca as stii si ce e ca dinti eu nu simt nimic, doar ca e toata ziua cu degetul in gura, si doarme f putin

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

cand se zice STOP VOT?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Il asteptam pe Banica sa ne zica el
Vineri de la ora 15 va fi emisiune speciala "Dansez pt tine"
Maraki sa nu uiti La emisunea asta o sa le dea bani la toti si gata... dar nu e corect ce s-a intamplat ca a castigat "ciuta" aia

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput