Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata, fetele!

Mayaione asa este, 10 este nota care se da dupa 5 minute. Dar ori nu se practica in toate spitalele, ori se practica dar nu se comunica, ptr ca mie de ex mi s-a spus doar prima nota, si vad ca mai sunt fete in situatia mea.

Bine ai venit, Alexandra, si sa stii ca ce ti-am povestit legat de cezariana si de ceea ce este dupa, a fost pe bune, nu doar ca sa-ti fac curaj, probabil ca depinde si de fiecare in parte. Imi pare rau ca la tine a fost altfel, dar a trecut si acum nu mai conteaza. Si vrem pozeeeeeeeeee!

Mirona, sa stii ca atunci cand am citit ce-ai scris, ca ai sarbatorit inaugurarea si ai dormit cu Dani, deja imi zburase gandul, iar cand am citit si paranteza ....am venit cu picioarele pe pamant

In legatura cu tema zilei: nu am facut miscare cat am fost , nu puteam, mergeam pana la statia de tramvai si de la tramvai la servici , in total cativa pasi, dar ma durea burta si undeva intre picioare de muream, ajungeam la serviciu si luam iute no spa.
Asa cum ii spuneam si Alexandrei, depinde de la persoana la persoana, am nascut prin cezariana dar m-am refacut destul de repede(tinand cont ca la mine a fost a 3-a ceza). V-am povestit parca ca in sala de operatie se mirau aia p-acolo ca am tesuturi foarte bune, de fapt "material" bun.

Si am uitat sa va spun ca de 3 nopti dorm pe burta, mama ce bine este, uitasem cum este
Am si eu o intrebare ptr mamici: voi mai aveti lohii? Si cam cat timp ati avut, ca eu mai am dar f. putin, tin minte ca dupa fete am avut vreo 4 sapt iar cand s-au terminat, mi-au venit rusii.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxana.c..dar tu ai alaptat???eu inca mai am lohii
apropo....am si eu o tema a zilei..pentru cele cu cezariana: ce alimentatie aveti?
eu deocamdata lactate,paine prajita,ceai chimen cu anason,supita de galusti....pentru ca vreau sa am lapte sanatos pt bebe si cat mai mult timp si sa nu-l afecteze alimentatia mea.

am pus poze cu davidutzu

pupici

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu l-am imbracat cu body,sosete,costumas,un alt costumas gen cosmonaut numai ca era din alt material, caciulitza,manushi si pus in landou sau cum s-o numi....aaa si am mai pus o paturica peste el si am tras fermoarul la casutza

quote:
Originally posted by m_monique

Dolores ce pitic grasunel ai!

Am si eu o intrebare pt. toate fetele: cu ce ii imbracati pe bebelusi cand ii scoate-ti din spital? Eu urmeaza sa nasc curand si nu am idee ce hainute sa-i pregatesc.

37 + cu

Nunta noastra

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna dimineata

Alexandra-bine ai revenit sa-ti traiasca sa fie cat mai cuminte si mancacios

Dolores-am vazut poze cu puiutul tau ce scump si frumusel este

Tema zilei: eu am mers foarte mult pe jos cam toata sarcina ieseam aproape in fiecare zi la prlimbare

pupici ma duc sa pap

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Dolores, eu nu alaptez, n-am avut lapte nici la fete, iar acum am facut de 3 ori proba suptului in maternitate, iar rezultat: prima data 10 gr, a2-a 0, iar a3-a oara 5 gr. Iar cand am venit acasa m-am suparat, si mi-a plecat si bruma aia care-o mai aveam, asa ca Milupa sa traiasca!

Azi ii mai fac poze si le pun sa vedeti ca am crescut si noi, am facut falcute, si se simte cand il iau in brate.

Fetele cu bebei mai mari(cei care au implinit luna), ce nr le luati la pampers, ca mai am putini si nu stiu daca sa iau tot nr 1 sau sa trec la nr 2, as lua pachet mare ca sa nu stau mereu sa cumpar, dar asta-i intrebarea: nr 1 sau 2?

Mergi la inceput

M-am dus sa vad listuta ca sa vad cand a nascut Dolores( la aproape 2 sapt dupa mine) ca sa-mi dau seama de ce ea mai are lohii si eu nu, si-am descoperit ca cine a facut listuta mi-a pierdut fetele pe drum. Va rog eu, puneti-le si pe ele acolo. Si ii dau si-un ca sa nu se supere celei care se ocupa cu listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Bambo, am revazut pozele cu bebelina ta Antonia si am admirat-o, dar in acelasi timp i-am admirat si patutul cel roz. Poti sa-mi spui si mie de unde l-ai luat in Iasi. As vrea sa ies si eu azi cu Sebi la cumparaturi si poate gasim si noi patut asa frumos ca al vostru.

Dana 39 s + Celeste Maria

Dana 37 fix cu Celeste Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

fetelor, cine intreba de ceaiul de frunze de zmeur? va mai aduceti aminte ca mai demult, saryta ne povestea ca a doua zi dupa ce a inceput sa bea, a nascut? ei bine, am uitat sa va spun ca si la mine a fost la fel..luni am baut 3 cani, iar marti am apucat sa beau dimin. si la pranz, ca seara mi s-a rupt apa..coincidenta?!?!

roxana c. noi am trecut pe pampers nr. 2 de vreo saptamana..parca se simte mai bine in ei..nr.1 o strangeau la bulanelele grase..
lohii inca mai am si eu, dupa 3 saptamani si cateva zile..abia astept sa-mi treaca..

din maternitate am plecat cu ea imbracata cu body, costumas cu pantalonas si bluzita, caciulita, si costumas cosmonaut gros.

avem mucisori de vreo 2 zile, multi si urati..ii scoatem cu batista bebelusului (apropo, e super), dar n-avem temperatura, asa ca punem decat ser fiziologic si picaturi cu apa de mare..sper sa ne treaca repejor..nu stiu de la ce i-a facut, ca afara n-am mai iesit cu ea, mi s-a parut prea frig..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

alexandra si dolores, bine ati venit acasa, sa va fie bebeii cumintei, sanatosi si mancaciosi..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Roxana_c-noi deja folosim de vreo 1 sapt nr 2 la pampers ,nr 1 o strangeau la piciorute si daca-i lasam mai larg pampersul curgea pipi asa ca am trecut la nr 2 si e mai bine asa

Avdanaarhire-chiar ma intrebam pe unde esti si daca ai nascut , patutul l-am luat de aici din Alexandru din statia Zimbru era un magazin dar chiar ieri am fost ca vroiam sa mai cumpar ceva si am inteles ca s-a mutat magazinul pe langa cinema dacia se numeste Bebelusul tau(magazinul)poate mai gasesti

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput