Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna ziua la toate mamicile si viitoarele mamici,

In primul rand vreau sa urez CUSCREI mele si Alexandrei un bun venit acasica si pe site.

Dolores m-am uitat la poze si vreau sa spun ca bb al tau seamana cu fata mea, serios o sa pun si eu poze sa vezi.

Fetelor daca scriu mai rar asta nu inseamna ca v-am uitat doar ca mi-am mutata toate actele de la firma acasa si uite asa si cu copil si cu cezariana si cu firma si clienti etc

Va pup pe toate si astept cu nerabadare sa imi fac putina ordine in acte si apoi sa vin la barfa, sfaturi si intrebari.

mami si printesa Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

LA MULTI ANI sarbatoritelor din aceasta luna
Monique multumim pentru link.
Fatima inseamna ca nu ma apuc de baut ceai pana nu ajung la control,peste o saptamana o sa-l beau sigur.

GINA 37+ ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Alexandra si Dolores bine ati venit acasa si pe forum. Foarte frumos bebe David, sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.
Noi suntem bine , numai ca bebe azi este cam lenes nu vrea sa faca miscare ca de obicei.
Mai avem putin si mergem la ultimul control si noi (1 sapt).
Incet , incet se aproprie momentul.

Mihaela 36+
Mamica de Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

chinico,danutz,dianocica, ca mi-ati dus grijacu arsurile.ieri dupa amiaza si azi vad ca e ceva mai bine,sper sa scap!!cred ca numai gandul la medic,ca mi-ati spus toate sa ma duc,m-a facut sa imi treaca. .
Melinda si sotul Tibi ,FELICITARI pt DOMINIK !
daconst,in lipsa,e bun si colacul de apa.pui un plus peste el,ca o husa,ca sa nu aluneci pe el sa iti faci mai rau.

LA MULTI ANI pt bebelusii nostri : Rares-Stefan, Toby-Ionut, Rares, Amalia, Irina,Pascal, Sophia,David-Andrei,Alessia, Tiberiu-Mihai, Mario-Gabriel,Crinuta, Antonia, Norbert,Oliver!

Dolores
,lam vazut pe Davidutul mult asteptat !!! E grasunel si scump foc! FELICITARI,MAMI!
Alexandra BINE AI REVENIT !!!! CU MARK IN BRATE!! Ai scapat,asta e important ! FELICITARI! Unde sunt pozele?????????Sa pui link direct la pozele deschise cu Mark,sa nu pui la albumul comun sa cautam mult :)
danutz,eu sunt lenesa,nu fac miscare.
na,mayaione a facut 5 ore pe zi degeaba.exact asta imi zicea si sotul,decat sa ma chinui 9 luni cu sporutl,mai bine ma chinui trei zile la final si gata.
Mirona
,wow,dilatatie 17 la fata aia?? misto nastere!
hip hip ura!
chriss
,cum s-a umflat usa si de ce? vedeti sa nu cumva sa se fi lasat,sa nu mai intre cum trebuie in cadru,si sa o taiati degeaba.verificati la balamale.cum asa sa se umfle ?
roxana,sa pui link la poze,sa le vedem.
pampersii,daca inca sunt buni nr 1,nu e cazul sa schimbi.daca sunt mari,nu tin bine.
depinde de cum ii vin lui.

azi am facut analizele la sange,ultimele ,banuiesc.nu va spunca m-am dus ca vaca si am constatat ca uitasem seringa aia cu urina.nu mai aveam timp sa ma intorc..Noroc ca mi-au dat alt recipient si am fost la baie,pffffui,cap cascat! apoi,noroc ca in timp ce imi lua sange,asistenta f draguta mi-a " amintit " ca trebuie sa astept apoi la o alta usa unde ma vor chema pt exudat .am ramas cu gura cascata,ca nu stiam! ea zice: bine ca ti-am spus! Cand mie mi-au dat programarea,mi-a dat una pt 1 dec la laborastor si una pt 18 dec la ginecolog,si am si intrebat-o pe aia,daca pe 1 dec e DOAR la sange si a zis DA,si ca pe 18 la gineco.I-am si zis ca e tarziu pe 18 dec pt exudat,ca voi avea 38 de sapt,si analizele astea se fac acum !In final erau ambele AZI,sange si apoi exudatul ,si pe 18 la gineco sa imi citeasca rezultatele de azi.Daca nu imi spunea tipa ,eu plecam acasa dupa sange.Si prin minune am luat si formularele alea pt exudat...
Asa ca am rezolvat,foarte repede a fost,nu a durat nici 30 de secunde operatiunea exudat.
Si sper ca s-a terminat,cu asta,cu toate analizele,ca nu am nici un chef sa mai merg la spital.Abia daca o sa merg sa nasc,ca n-am incotro.urasc sa merg la spital! si sa staui acolo,sunt cel mai rau pacient posibil,ca ii pisez cu " vreau acasa vreau acasa vreau acasa,sunt bine,nu am nimic."
nu stiu cum o sa rezist eu acolo,sau cum or sa reziste alea cu mine,cred ca ma vor da afara inainte de vreme.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna mamici si burtici, in sfarsit reusesc si eu sa mai scriu cate ceva caci azi e liber nu? Dar de luni marti intram in concediu si chefuim atunci.de ce acte ati avut nevoie pt prenatal si postnatal, unde le-ati depus si cand, chiar in prima zi de concediu sau cum.Caci eu intru in concediu de odihna acum si dupa ce vine bebele intru in post si prenatal.Aseara am fost si noi la d-na dr si ne-am intors cu vesti bune, ne-a spus ca avem 2963g(stim si de marja de eroare)dar cica e chiar bine, dupa care ne-a spus ca o s-o facem manechin caci e lungana. Urmatoarea vizita o facem pe 18 dec.Acum, felicitari pt toti bebeii care au implinit 1 luna ieri si azi si pt toti cei care ieri au sarbatorit de sf. Andrei. pt noile mamici si pt bebeii lor, sa fie sanatosi si mancaciosi.Bine ai venit acasa Dolores, ai un bebe frumos si grasun sa va bucurati din plin de el.Alexandra bine ai revenit si tu, asteptam poze.Va pup caci ma cheama sotzul.Bulisor 35+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Fatima scumpa mea - spune-mi si mie cum functioneaza faza cu batista bebelusului ca eu nu ma vad aspirand cu aspiratorul din casa mucisorii fetei.
Eu aveam o pompa normala din comert. Fata mi-a racit din maternitate asa ca am apelat la o para din cauciuc de tip medicinal - NR. 6 - si a functionat super bine. Am primit ca tratament NAZOMER si si pivalone si chiar aseara a fost ultima faza a tratamentului. De doua zile respiram bine - deci si trec inapoi pe pompa mica - si nu o mai chinui cu cea medicinala.

Am scos bebelina din spital cu doua costumase pe ea- unul mai subtire si unul mai gros - si apoi bagata intr-un fas gen cosmonaut. Am mai pus-o si in ladoul de la carucior - dar se pierdea in el.

Daca voi va plangeti ca NR. 1 va strange copiii la bulane .... eu ce sa zic? Noi m trecut din saptamana a doua la Nr. 2
he he - si abia ieri am facut 3 kg. Mie imi pare tare rau de ea cand o vad ca se chinuie - si cand ii vedeam dungile de la pampers .... am decis imediat ca e cazul de nr. 2

Lohii - am scapat de ele deja de 2 saptamani - mai am cateodata sange curat - dar rar. Abia astept sa facem 6 saptamani - sa putem sarbatorii cum se cuvine - sa nu mai trebuiasca sa citeasca Roxana si ce e intre paranteze.

Alimentatia mea: totul fiert, la cuptor, sau lactate.

v-am pupacit pe toate toate.
fug sa ma mai uit la poze.

Miro si Karina Ioana - filmuletze Karinawww.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

AZI E ZIUA ROMANIEI! 1 DECEMBRIE .
LA MULTI ANI TUTUROR ,DIN TARA SI DIN AFARA!!

p.s. o sa schimb capitolul.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumim fetelor care ne-au admirat si pentru primirea calduroasa.

miro si bambo...capritzele seamana cu voi....al meu e iedutz..asa ii zic caci atunci cand incepe sa planga face precum un ied

cuscra hai ca asta e culmea..nu numai ca ne-am sincronizat cu nasterea sin multe puncte de vedere, dar si cu asemanarea??astept poze

ati avut vizitatori la bebe??medicul pediatru mi-a zis aseara ca cricula un virus de pneumonie...cei care intra in casa,ma refer cei cu care locuiesc..spalat pe maini, dinti,suflat nasul si fara pupat pe fatza si manutze

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

miro, e super batista bebelusului..nu te gandi ca aspira cu puterea aspiratorului, nicidecum..are un sistem cu niste furtunase de plastic, care atenueaza ffff mult forta aspiratorului, e ca si cum i-ai trage tu cu puterea ta printr-un furtun, mucisorii, numai ca o face continuu, ceea ce inseamna in timp mult mai scurt, fara trauma prea mare pt. bebe....eu m-am ingrozit de ce i-am scos..ii si place zgomotul aspiratorului, sta cu ochii mari si nu zice nimik..am speriat vecinii cu pompita asta..intr-o noapte, pe la 4-5 bagam aspiratorul..plangea si nu stiam ce are..exludeam toate variantele..cred ca si-au zis vecinii: cum sa nu planga domne' copilu' cand pe astia i-a apucat curatenia in casa la ora asta?

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am pus pozici.....multumesc fetelor de primire....iar sunt stresata de timp si nu va pot pupaci pe fiecare in parte....dar las ca recuperez eu......
Vreau sa va spun ceva.....mi-ato tot urat sa am laptic mult....vreau sa va spun ca am prea mult....pot sa si imbuteliez.......noroc cu pompa.....
Si ca sa nu va ingreunez cautarea uite aici mai jos sunt pozele...
Nu am asa de multe poze cu mine pentru ca aratam jalnic...nu vreau sa va speriati....

alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....

Mergi la inceput