Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 30
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Eu sunt o mamica de iulie-august 2006 si am intrat la voi sa va anunt ca astazi dim la ora 8,20 s-a nascut natural Georgia Helia cantarind 3,625 kg fetitza lui Cristina1974.

Mai multe detalii va va da Cristina.
Pupici la toate fetele si bebeii!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
ank999 spune:
toate burticile mamicile si bebici! Mi-a fost tare dor de voi. Eu saptamana asta am fost calatoare, asa ca de abia acum ma apuc de citit.
La multi ani tuturor de ziua nationala!
40+ cu
Erica Elena
ank999 spune:

Felicitari fetelor care au nascut intre timp! Sa fiti sanatoase, sa va refaceti repede, sa va traiasca ingerasii si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!

40+ cu
Erica Elena
roxana c. spune:
Bulisor, cand am intrat in prenatal am anuntat doar ca intru si am dus concediul . Atat am facut. Am inteles ca atunci cand voi intra in CIC va trebui sa fac o cerere.
Fetelor, voi ati inceput sa strangeti actele ptr CIC? Spuneti-mi si mie ce acte trebuie si daca stiti, cand trebuie depuse actele, pana in alea 42 de zile sau dupa?
Miro, si eu astept sa treaca 6 sapt , am inceput sa am vise erotice
, cred ca am uitat cum se face treaba aia
.
Si fiindca a venit vorba, voi va duceti la controlul ala de 6 sapt la ginecolog? Eu una n-am fost dupa nicio nastere, am zis ca ma duc, dar am ramas cu zisul, mi-e asa drag....asa ca nu cred ca voi ajunge nici acum, mai ales ca doctorita m-o fi asteptat sa-mi scoata firele, dar daca am avut probleme cu operatia, n-am mai fost la ea.
Dolores, ti-am vazut flacaul, e dulcel foc, are falcute, ca al meu.
Alex, si flacaul tau l-am vazut, mai fratilor, baietii se spune ca seamana cu mamele, credeam ca numai al meu seamana cu tac-su, dar vad ca si la voi tot cu tatii seamana. Sau asa mi se pare mie cel putin, si la Alex si la Dolores
Iar fetita Mironei e leita cu Dani, vorba unei tipe din maternitate, spunea ca atunci cand bebe seamana cu sotul se spune ca numai el a fost in pat, iar ea(sotia) a fost sub pat ![]()
Cristina, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa , iar tu sa te refaci iute-iute. Dar de ce a durat asa de mult,de ieri pana azi?
Pana la urma o fi nascut normal sau cu cezariana?
-dutelor, voi nu mai spuneti nimic? Haideti, care urmeaza? Nu va inghesuiti!
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Fatima, ai facut comanda ptr batista bebelusului de pe forum si cat a costat si in cat timp a venit?
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
aelita spune:
cristina ,FELICITARI !!!! SA CREASCA MARE GEORGIA !!
AI SCAPAT!!!

VA ASTEPTAM LA UN NOU CAPITOL ,AICI
35+
Laura13 spune:
salut fetele!
un mesaj scurt intre crizele de plansele generate de colici.
suntem bine, acasa cu mama mea care ma ajuta tare mult, bebe Daniel e foarte bine, in afara problemelor cu colicii. Dar vad ca toata lumea seplange de asta asa ca....
multumim pentru felicitari (imi scotea surioara mea ce scriati voi pe forum si imi aducea la spital sa am ce lectura). de cand am ajuns acasa nu am timp sa intru pe la voi dar se va schimba si asta cand mai creste bebe.
Bebe e bine, mama e mai rau. Eu am nascut natural, fara anestezie (era noapte si nu era nici un anestezist in spital), nasterea a mers destul de usor, la 24 m-am internat, numai 2 ore de contractii super dureroase de la 4-6, si la 6 a venit minunea. Distractia a inceput dupa aceea, am fost un picut taiata , doar 3 fire, dar care numai bine ca s-au infectat si s-a desfacut cusatura, asa ca duminica m-am internat din nou, pentru cateva ore, anestezie (rahie) si cusuta din nou. A fost cam nasol, inca nu pot sa stau jos, ma doare, am facut si o alergie de la cloramina cu care ma spalau in spital si mai nou remarc ca am si un inceput de candida de la atatea antibiotice. Dar cu voia lui Dumnezeu trec toate. Important e ca bebe e sanatos, doarme noaptea extraordinar de bine(sper ca nu il deochi), ziua maim plange, dar de... asa e cu copii mici, nu?:
Gata, pupici, mult curaj la viitoarele mamici, multa sanatate la bebici si la mamici. Uite ce mesaj lung m-a lasat sa scriu!!!
Va pupic dulceeeeee
Laura si bebe Daniel
Raluca_u spune:
Buna
ce sa iti spun - programul variaza tare mult de la o zi la alta. uneori sta treaza ziua si doarme noaptea, aletori invers, dar cel mai rau e cand nu doarme nici ziua nici noaptea decat f putin in reprize.
eu nu o hranesc dupa program adica la 3 ore, dar incerc pe cat posibil sa fie 2 ore de cand termina de mancat si pana ii dau iarasi ca sa se faca digestia. nu tine de fiecare data pentru ca mai ales atunci cand nu doarme, cand o pun la san mananca putin si adoarme dusa si nu reusim nicicum sa o trezim si atunci se trezeste dupa 30 de minute si o pun iar la san.
in consecinta nu poate fi vorba de program la noi.
Adina mananca doar san si cand doarme o las in pace pana se trezeste. cel mai mult a dormit 4 ore.
multumim mult de urari si nu te ingrijora in ceea ce priveste programul o sa si-l faca singuri.
multi pupici
quote:
Originally posted by biabaus
Raluca_u deci inteleg ca nici voi nu aveti un program cat de cat, dar ziua ce face Andreea doarme, si La multi ani pt pitica ta de Sf Andrei; tu ii dai san sau biberon? povesteste-mi si mie daca ai timp o zi , ca pe mine m-au dat peste cap toate sfaturile, multe contradictorii; unii zic lasa copilul sa doarma, altii : "Fa-i pogram, tre sa manance la 3 ore..." nu mai inteleg nimic; Matei al meu in cursul zilei mananca numai biberon, ii dau san doar seara si dimineata, ca nu prea am, si asa se mai strange ceva in ei.... altfel molfaie saracutul de-aiurea;
mersic
Bianca si bebe Matei
poze
Raluca cu
Adina Andreea 12.11.2006Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
panaa spune:
Buna seara dragele mele! O sa fiu scurta pt.ca bebelina mea este ffffff.dificila. Acum are colici si imi face atat mie cat si sotului meu nopti albe si mai nou si zile.......N-am dormit decat 3 ore puse cap la cap de cand am iesit din spital, adica de o saptamana......
Dragelor, Draga DIANOCICA nasterea a decurs rapid, iata povestea nasterii ANEI - MIHAELA:
......asa cum am postat pe dc luni, 20.11.2006, incepand de la 5.15 dimineata am tot avut dureri .......contractii neregulate: la 15 min, la 34, 46, 5, 7, 25....... intr-un final am sunat-o pe mama...m-a sfatuit s-o sun pe dr.......la inceput n-am vrut....apoi....am sunat-o ...am mers la cabinet, m-am urcat pe calul balan, am intrebat-o de epidurala si .....ea imi zice "la ce va trebuie epidurala daca ati ajuns la dilatatie 5 fara sa aveti dureri prea mari....?" DECI MA DILATASEM.....PANA LA 5.....
Dupa care mi-a zis sa merg fuguta la camera de garda si sa ma internez ca vine si ea...... zis si facut....noroc cu tati care s-a gandit sa ia cu el bagajul si banii.......m-am internat la 17.35.....a durat ceva pana mi-au facut internarea pt.ca era una care deabea se misca..... m-am schimbat in hainele mele, m-au "cazat" in sala de nasteri (sunt sali de nastere si travaliu cu cate un pat), mi-au pus o branula si mi-au facut un calciu...... am stat ceva timp (nu prea mult) dupa care a venit dr.si m-a pus pe calul balan, apoi mi-au pus o perfuzie.....dupa ce s-a terminat perfuzia mi-a rupt membranele (nu simiti decat cand curge ceva cald)......apoi au inceput contractii la 5 min, la 2 min, m-a consultat in pat...... apoi a veni dr."sus cu ea pe masa ca naste in pat".........m-au urcat pe masa, am impins de 4 ori........si a iesit ANA - MIHAELA, 3500 gr., 54cm, apgar 10!!!!!!! Mi-a facut epizotomie dar mi-a facut anestezie generala (semi) cand m-a cusut......nasterea in sine, expulzia nu a fost cine stie ce dureroasa.....
Cu spaga: am intrebat de la inceput asistentele care tot intrau in sala de nasteri unde eram care sunt pe tura si le-am dat cate 50 ron..... dr. i-am dat 500 ron, in sala de lauze i-am dat unei infirmiere 15 ron pt.ca mi-a dat un analgezic si pt.ca mi-a schimbat tamponul....iar cat am stat in spital am tot dat la pediatrie sa aiba grija de bebelina....cate 5 ron. ATAT SE DA LA ASISTENTE: 5 RON (50.000 LEI VECHI). Cam atat, revin cand mai pot. MULTA BAFTA DIANOCICA!!!! DACA ITI INDUCE NASTEREA O SA MEARGA TOTUL REPEDE, DAR DEPINDE FFFF.MULT DE DR.TA.....
Mirela
Ana
biabaus spune:
fatimate-am auzit spunand ceva de batista bebelusului; ce e asta? cum arata? de unde o iei? ca mie mi-a aratat asistenta care a venit acasa de la cabinetul pedriatului cum sa-i fac niste "mustaciaore" din vata cu care sa-i scot mucisorii din nas, si nu stiu daca o sa am curaj sa le folosesc; deocamdata el nu are mucisori, stranuta mai des, si-si curata singurel nasulcul
mersi frumos
Bianca si bebe Matei
poze