Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 21
aka spune:
Neata. Vin si eu la cafea, cu mare greutate azi. N-am dormit deloc azi noapte. M-a durut burtica si am facut vreo 2-3 drumuri la baie. Plus arsurile de rigoare...Si acum sunt chiauna...
Cristina mult curaj
Bine ai venit Dolores
. Te asteptam, ti-am simtit lipsa
. Cum e bebe David?
La multi ani pentru cei cu numele de Andrei si Andreea.
Fetele din ce e salteluta la patut? Ca am vazut de vreo 3 tipuri si nu stiu de care sa iau. Ca ei spun ca toate sunt antialergice. Dar care o fi cea mai buna?
A inceput sa sughite bebelusha...
Va pup pe toate. Mai revin. 
Monica
36+
dianocica spune:
dolores bine ai venit acasa. cum e? auzi, o luna de spital
hai sa ne povestesti tot. multi
pt davidutzu, baiat curajos
asiza
si eu. zile mai proaste...dar lasa ca-mi revin eu si va pupacesc pe toate de n-o sa va vedeti....
aka eu am luat din aia cu fibra de cocos. le-am incercat pe majoritatea, alea cu arcuri mi s-au parut cele mai nasoale.
dianocica
38s cu
david alexandru
asiza spune:
Oare Alex n-ar trebui si ea sa vina acasa???? Alex, te asteptam impreuna cu bb Mark...
Oana
36+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
acs spune:
Buna ziua tuturor!
Am reusit, in sfarsit, sa ajung la calculator. Asa incat va rog sa ne treceti si pe noi pe lista nou-nascutilor: Victor s-a nacut prin cezariana, pe 22 noiembrie (3,700 kg, 51 cm). Suntem acasa de luni si incet-incet ne adaptam amandoi noului program. Fetele sunt foarte incantate si ma ajuta sa avem grija de fratior.
Multa sanatate tuturor bebelusilor si nastere usoara celor care nu va tineti inca puisorii in brate!
Am uitat sa va spun: scor Apgar 9, 38s
si, bineinteles,
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi!
Manuela si Stefan, Maria (3.07.2002), Ioana (23.02.2004), Victor (22.11.2006)
dolores spune:
fetelor va rog sa ma treceti in lista cu datele care lipsesc...s-a nascut la ora 10.20, scor apgar 10, greutate 3.450, lungime 52cm
va scriu ce apuc pana se trezeste iubitul meu copilas....m-am internat la 35 de sapt cu contractii puternice. m-au tinut 2 sapt.pe perfuzii si injectii, dr.mea vrand sa ducem sarcina cat mai aproape de termen. usor,usor colul a inceput sa se deschida, sa se scurteze....multe nopti la rand am facut drumuri la sala de nasteri din cauza contractiilor si a durerilor de burta....nimic....am zis ca in viata mea nu vreau sa mai ajung acolo (cele mai groaznice momente din viata mea acolo le-am trait), intr-un final dr.imi zice ca marti 21 nov sa ma pregatesc pt sala (clisma,ras etc)emotii mari,noapte nedormita. in ziua respectiva ma pregtesc, iar la ora 8 eram in sala de travaliu...imi pune perfuzie, da bani in stanga si in dreapta, ma monitorizeaza...contractii erau,dureri de burta erau,dar s-au dovedit a nu fi suficiente pt dilatatie..la ora 1 noaptea ma duc in salon sa ma odihnesc, pt acolo evident nu puteam in tipete si urlete. pe 22 sunt programata la cezariana...pana la asta nu vreau sa va zic prin ce stari depresive am trecut,cate lacrimi am varsat si cat ma rugam la cel de sus sa ma lase sa nasc indiferent de dureri, dar va zic sincer ii sunt recunoscatoare ca nu s-a intamplat asa cum imi doream....la 8 dim iar ma pregatesc si ma duc la sala...mi-au pus perfuzie, m-au dat cu iod, mi-au pus sonda sau drena (nu stiu excat cum se numeste) mi-au legat bratele si la un moment dat anestezista m-a intrebat daca m-a luat ameteala...i-am zis ca da si am inchis ochii.tin sa precizez ca am facut anestezie totala.la 10.20 dragostea mea david a venit pe lume...eu m-am trezit undeva pe la ora 15/16 la blocul operator...muream de durere..aveam un tubulet de oxigen in gura si eram amortita toata...strigam sa vina cineva sa ma ajute, sa vina cineva ca imi era rau..nimeni..strigam dupa ajutor..le vedeam cum trec pe langa mine si nu se opreau dupa care iar adormeam...sau ceva de genul asta. la un moment dat cand plangeam de durere si strigam dupa ajutor, vad in ceata cum cineva se apropie...era MAMA....m-a bufnit plansul..m-a sters de iod..a incercat sa ma miste un pic, mi-a schimbat ce aveam sub mine ud...si imi zicea cat de frumos e david, cat e de superb..si ma mangaia si ma pupa, fetelor vreau sa va zic ca in momentul cand m-a deschis la operatie mi-a gasit un chist pe peretele uterin de 10cm lungime...a zis dr.ca daca nasteam normal faceam hemoragie interna si poate ca azi nu mai apucam sa va scriu povestea si cat de frumos e david; i-a zis mamei mele ca s-a temut pentru viata mea, chiar si la cezariana,dar bunul Dumnezeu a vrut sa ne lase sa ne bucuram unul de altul..am avut zile......intr-un final m-au dus la reanimare.sa le dea Dumnezeu sanatate celor de acolo pt cum s-au comportat cu mine pana a doua zi cand m-au dus la rezerva. asteptam cu nerabdare momentul intalnirii cu cel pe care l-am indragit timp de 38 de sapt...intalnire cu cele 2 liniute rosii, cu punctuletul de 5 saptamani si tot asa....mi l-au adus...l-am luat in brate, l-am pupat si i-am zis ca eu sunt mamica lui. davidutzu se uita la mine cu ochii lui mari albastri......ce a urmat timp de o sapt ce sa va mai zic...zilnic veneau si il spalau...si nu suportam sa vad cum altcineva pune mana pe el....ma ales cand incepea sa planga....david e sanatos, e intreg, e cuminte si ii sunt vesnic recunoscatoare celui de sus....nimic nu e intamplator in viata
asta e povestea mea.....azi vine medicul pediatru.avem o mica porblema, dam aerul f.greu afara si uneori chiar dupa ce il da tot se ineaca....il apuca in timp ce doarme.cei din spital m-au asigurat ca nu e nimic grav,doar ca e prea mic si nu stie sa si respire si sa dea aerul afara..mai ales ca el nu s-a nascut normal.nu a facut efortul pe care ceilalti copii il fac....si respira la un moment dat ca si cum nu are aer suficient...daca il tin pe o parte pe genunchi cu fatzuca mai jos e bine...astept sa ma linisteasca pediatra.
v-am pupat si va iubesc pe toate
dolores si [b]David Cristian
poze
poze dolores
ama.lia spune:
dolores ma bucur ca sunteti bine, ca ati ajuns acasa si ca puiutul tau este asa cum l-ai dorit! sa va dea Dumnezeu multa sanatate si bucurii, numai bine!
Saryta, si eu stiu ca e bine sa faci botezul cat mai repede, ati organizat deja tot? cine s-a ocupat de organizare? (tu ai fost ocupata
) Mami sa fie intr-un ceas bun si petrecere frumoasa! 
La multi ani! Andreelor si Andreilor
Fetelor am fost la dr. la consultatie la spital, trebuia sa merg maine dar e 1 decembrie si nu se lucreaza. M-a trimis acasa sa vin sambata- e de garda- chiar daca am deja dilatatie, dopul l-am pierdut... e posibil sa mai rezistam pana sambata?
Va 
amalia 39s6z si 
aelita spune:
danutz cu arsurile o mai dregeam asa.dar acum am dureri de cum mananc,indiferent de ce ora.si nu dupa ce mananc,ci intimp ce inghit,orice.mi-e bine ceva mai bine cand stau nemancata.la 7 dimineata am mancat un pic de branza cu paine si un ceai.si a trebuit sa iau si dupa asta un plic din ala ca ma durea.
adica e o durere continua..
nu am ceai de sunatoare,am baut de tei.dar degeaba,daca nici medicamentele nu isi mai fac efectul..
dianocica,am fost atat de cuminte sarcina asta,ca nu am deranjat nici un medic cu nimic,si acum efectiv nu stiu unde sa ma duc.la ginecolog am programare abia pe 18 decembrie(probabil nasc pana atunci9,maine ma duc sa imi ia sangele,la laborator nu au ce sa imi faca..chiar nu stiu,parca sunt in pom..
dolores
BINE AI VENIT ACASA! Abia asteptam sa vad poze cu David dar linkul pe care l-ai pus duce la albumul comun,unde daca te caut,dau de pozele vechi.Pune un link direct de la Davidutu.Bine ati venit sanatosi! Ai fost tare la cat ai rezistat in spital! Ne-ai lipsit mult,o luna !!
citesc acum povestea nasterii...si imi dau lacrimile.Cum un chist de atatia cm nu a fost depistat pana acum????
asiza
acs,FELICITARI pt Maria ,Ioana si Victor ,cei trei nazdravani din doi in doi ani!!
35+
m_monique spune:
Tocmai am primit un mesaj de la monis: "azi la ora 4.05 s-a nascut Razvan, 3650 g, 56 cm, apgar 9/10, la 39 sapt, nastere naturala".
Felicitari Monis 

37 + cu 
Nunta noastra
Yagmur spune:
Felicitari Dolores pentru bebe David....
Recuperare usoara... mai ales dupa cate ai patimit in spital.. dar acum totul e perfect si iti tii pe frumosul David in brate!
Uite inca o mamica... Acs!! Felicitari pentru Victor! Sa fie sanatos, mancacios, cuminte.. si cum mai vrei tu.. 

Fetelor, eu am innebunit.. m-am apucat de mega curatenie.. deja nu imi mai simt salele.... dar trebuie sa fac loc in dulap ptr lucrusoarele lui bebe Luca... Doamne, greu e sa stai intr-o garsoniera.. acasa am 2 camere si e loc.. dar aici nu mai stiu unde sa-mi pun lucrurile mele ca sa aiba si el loc....
Sambata vine o prietena sa ma ajute la spalat de geamuri, faianta, balcon..etc..
Va las acum.. pana nu-mi trece cheful de munca... mai trebuie sa ajung sa-mi aduc si toate cadourile primite aseara.... o sa pun carutzul in mijlocul camerei cred... Gata.. v-am innebunit de cap....
Marcela, m-ai facut sa rad.. si eu dorm doar in tricou.... si cu perna in brate (substitutul meu de barbat).
Pupici
Yagmur 36+ bebe Luca