Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dolores bine ai revenit si felicitari pt. bebe david! ne era dor de tine.

acs felicitari pt bebe victor! si bine ai revenit!

37 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

yagmur,profita cat poti ca te simti bine si poti face curat.eu speram sa ma tina asa pana la final,si acum abia mai pot..am facut alalataieri curat,dar nuuu asaaaa cum trebuie,bineinteles fara geamuri ..si aia cu pauze de rau.
acum sper sa tina cat mai mult,ca nu se stie cand mai apuc.
bravo ca vin prietenele sa te ajute!! frumos gest!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani celor care poarta numele de Andrei, Andreea, Adrian si tot asa .... multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.

Acs,FELICITARI pt. Victor sa creasca mare si sa va bucurati de toti cei 3 copilasi ... ca si eu stiu cum e.

Felicitari Monis sa-ti traiasca bb si sa va bucurati de ea.

Fetelor sa nu credeti ca m-am suparat, eu sunt de parere ca bb trebuie sa-l botezi cat poti de repede ... fereasca Dumnezeu de ceva rau ... asa cred eu. Nu va suparati pe mine, asa stiu eu de la bunica si de la mami a mea. Petrecerea o vom avea de Craciun deci acum nu trebuie sa ma pregatesc f tare ... o masa dupa botez.

Va pupacesc dulce.

Mariana - de ANTONIA
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Am uitat sa-i urez BINE AI REVENIT Dolores si felicitari pt. bebe david ... ma bucur ca sunteti bine amandoi si ca ati trecut peste toate cu bine.Cineva acolo sus va iubeste.

Mariana - de ANTONIA
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am trecut eu bebeii noi in lista.

37 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dolores bine ai venit acasa. am plans un pic si la povestea ta, sa-ti traiasca davidutzu si sa va acomodati amandoi cat mai repede.

acs,monis FELICITARI!

ama.lia tin pumnii sa rezistati pana sambata in formula 2 in 1,

yagmur super ca ai avut petrecere!! vrem poze...

dianocica38s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Aloha.

Dolores bine ai venit acasa cu feciorul tau mult asteptat! Vai de capul tau saraca, o luna in spital..te cred ca ai dat apa la soareci, eu as fi inundat etaju.
Cum de nu au vazut chistul ala la x eco pe care le-ai facut?!
Hai ca adaug si chist nedepistat pe lista chestiilor de care sa-mi fie frica...plus ca desteptul meu de sotz mi-a povestit in timp ce ne indopam ca unui coleg de-al lui i-a murit primul bebel la 10 minute de la nastere...si nu se stie de ce...mi-a ramas mancarea in gat.
Ati avut noroc cu carul, sa va dea Dumnezeu numai sanatate de acum inainte.

Aelita eu ma chinui sa nu inghit nimic,dar ieri noapte nu am mai rezistat si am halit un plic de Riopan. Poate il gasesti si tu la voi in farmacii. Ajuta. Nu am probleme cu esofagul, dar ma arde stomacul si ma doare in cosul pieptului atat de tare incat tusesc ca un magar.Alte remedii ...toast. Zau ca nu stiu altceva. Dar daca e asa de rau te du cumintica la urgente, ca nu te dau afara si nici nu se uita urat la tine. Poate te pot ajuta cu ceva.

FELICITARI NOILOR MAMICI!!!!

Am pauza acum. Am mancat. Si pe urma am mancat. Si pe urma am mancat iar. Acum mananc.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Buna mamicilor,
Sunt Tibi, sotul lui Melinda si am o veste buna: avem un baietas zdravan de 3,6 kg si 57cm. Melinda se simte bine, am lasat-o putin sa se odihneasca. S-a nascut azi dimineata in jur de ora 9.02
Va doresc si voua mult succes si sanatate.

Melinda 33+ Dominik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

felicitari mami melinda si tati tibi sa va traiasca baietelul!

dianocica38s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Pup mamici si burtici si LA MULTI ANI tuturor Andreelor si Andreilor
Ktrinel, eu mi-am dat seama ca nu am suficient lapte dupa ce il tineam la san cate o ora, statea treaz, sugea si la un moment dat incepea sa urle de foame iar din titi nu mai curgea nimic. Lapte “mai mult” a venit tarziu…cam dupa 2 saptamani, adica daca strangeam sanul iesea cu jet, si totusi nu ii e indeajuns lui bebe, tot ii dau completare…Si eu am probleme la capitolul bucatareala…am o supa in frigider si niste maruntisuri. Felul 2…pauza noroc ca nu am sotul acasa saptamana asta, hihihi
Roxana, botezul il vom face in jurul varstei de 3 luni, sa fie mai maricel
Bafta Cristina!!!!!!!!!!!
Dolores, impresionanta poveste. Ma bucur ca sunteti bine
Felicitari Monis!!!!!!!!!!!!!
Felicitari Melinda!!!!!!!!!1

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput