Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 20
danutz spune:
Hai ca am apucat sa citesc din urma...
Felicitari mamicilor Danita si Dia. Bebe Tudor si bebita Oana sa fiti cuminti si papaciosi!!!
Cristina tinem pumnii...si

Cine mai urmeaza?
Eu am maine control, dar la Medicover nu la spital, sunt fff curioasa ce o sa-mi zica, fiindca bebe nu da nici un semn ca ar vrea afara. Eu am tot vorbit cu el, ca mami si tati abia asteapta sa-l vada...dar el nimik, decat face in continuare dansuri si sport in burtika. Si cand va citesc pe voi, mamicilor, ma apuca asa o nerabdare...ca abia astept sa-mi tin puiul in brate!!!
M-am uitat pe tabelele de astrologie, (o sa ziceti ca am luat-o razna) dar sapt viitoare intra alte 2 planete in sagetator, marte si mercur, pe langa soare, jupiter si pluto parca.
Pai va dati seama ce sagetatori puri sange or sa iasa???
Danutz,
40+
Rares Andrei
dianocica spune:
nata fetelor! m-am prezentat la apel. cam greu, ca ne mananca lenea asta si lipsa de orice urma de chef.iar am o zi in care sunt f bleaga. nu-mi vine sa fac nimic, de o ora ma tot chini sa ma ridic din pat si sa dau drumul la calculator. asa greu a fost...si nici nu v-am zis nimic interesant.
dianocica
38s cu
david alexandru
aelita spune:
DIA,felicitari pt fetita! sa fie sanatoasa!!!
eu am facut bradul de vreo doua saptamani.sa apuc!
cristina e in spital sa nasca ,azi,nu?

te pup,iti tin pumnii,m agandesc la tine sa iti fie usor !! sa scapi repede!!!
chinico,ma chinui din ce in ce mai rau cu stomacul! si la 7 seara ADORM!!!
iau acum cate trei prostii din alea de stomca,pe zi,ma doare din ce in ce mai tare,nu mai pot sa mananc,orice inghit ma doare pe loc.am fost atat de bine si acum ...numai sunt arsuri,alea s-au dus de mult,sunt dureri acute pe esofag,si cand inghit apa ma doare,e deja foarte iritat si nu stiu daca e motiv de mers la spital,ma gandesc ca nu au ce sa imi faca .sunt dureri ca la ulcer,dar sus,pe esofag.imi vine sa ma tavalesc cateodata .si ma consolez ca zic stai sa vezi cum or sa fie contractiile! dar ma gandesc ca daca ma tine o luna,cat mai am,asa cu durerile astea,unde ajung?ca nici nu pot samananc.
35+
danutz spune:
Aelita, cu ceai de sunatoare ai incercat?
Ca la mine a functionat si uite ca apuc sa dorm binisor. Si doctorul mi-a zis sa nu mai mananc nimik dupa ora 6 eventual niste lapte si atat. A functionat si asta. Iar de dormit dorm pe 2 perne mari plus una mica sub cap, ca sa nu-mi vina acidul gastric in gat!!!
LA MULTI ANI ANDREELOR (DACA AVEM) SI BEBEILOR ANDREI!!!
Danutz,
40+
Rares Andrei
m_monique spune:
Buna dimineata!
La multi ani pentru cei cu numele de Andreea si Andrei.

Hai Cristina! 

Si eu de cateva seri cand ma pun in pat incep sa am arsuri, desi ultima masa e pe la ora 6 - 7. trebuie de fiecare data sa iau un dicarbocalm. si asa ajung sa ma culc pe la 12. bineinteles ca ma trezesc pe la 5 ca imi e sete, si mai dorm de la 6 la 9.
37 + cu 
Nunta noastra
dianocica spune:
aelita ma superi tare. cum sa nu te duci la dr.?las' sa-ti spuna el daca nu are ce sa-ti faca.ca nici lu' bebe nu poate sa-i fie prea confortabil daca pe mami o doare ceva. daca ti se pare ca pt tine nu e important du-te pt bb.hai mai, tocmai tie tre' sa-ti spun asa ceva? nu mai indura atat...da o fuga
dianocica
38s cu
david alexandru
dianocica spune:
panaa ne mai citesti? pote intri un pic cu un sfat-doua de bucur...
dianocica
38s cu
david alexandru
dolores spune:
buna dragele mele...de ieri suntem si noi acasa..am intrat sa va salut.
va pupam..o sa pun si poze si o sa scriu si experienta prin care am fost nevoita sa trec in spital timp de o luna.
dolores cu David Cristian
poze
poze dolores
[b]"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul."
asiza spune:
Dolores,
...bine ai venit acasa!!!! Te asteptam cu poze cu Davidutu' si cu povestea nasterii...sper ca esti bine...implinita ca esti cu bb in brate!!! 

....wwoooww, ce dor mi-a fost de tine!!!
Aelita, nu-mi place deloc cum descrii tu arsurile alea...si eu mai am din cand in cand arsuri, dar nici chiar asa...Te rog du-te la medic! Ai grija! 
Roxana,
, imi pare bine ca nu mai esti asa panicata ca la inceput...te-am urmarit si la subiectul despre HP si-mi pare bine ca esti mai increzatoare...problema lui Calin se va rezolva relativ usor, sunt convinsa...putintica rabdare sa mai aveti doar...
Danutz, vad ca bb tau se simte excelent in burtica si nici gand sa iasa...
...totusi...mai aveti asa de putin...Bafta...
Dianocica,
...
Va pup...
Oana
36+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
asiza spune:
Happy Anniversary!!!! pentru toti cei cu numele de Andrei si Andreea!!!
Oana
36+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!