Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
doradora spune:
irinabr decat sa te cari cu sterilizatorul la spital, mai bine iei solutie chicco si esti mai linistita ca nu e paguba prea mare daca cumva face picioare. e vreo 200.ooo si din cate am inteles isi face treaba.
eu te-as sfatui sa o lasi mai usor cu curatenia, nu de alta, dar poate vine barza mai devreme. da-o incolo, odihneste-te, uita-te la tv, cat mai poti.
si eu ma gandesc cu oaresicare groaza cat de putin mai e pana pe 8. si nu o sa mai am burtica... o sa incapem din nou in pat... una peste alta, mi-a facut mare placere sa am un locatar si mi-a priit perioada asta, cu toate bune si rele. de-a dreptul cred ca o sa imi lipseasca, pt ca pe undeva mi-a adus o liniste care mie altfel mi-e total straina, fiind o fire extrem de impulsiva si de activa.
chris
38+
alexandra
miki04 spune:
Vin si eu dupa cateva zile de pauza in care am facut curat. Acum mai ramane de completat bagajul pentru spital si de spalat hainele pentru bebe.
N-am mai scris ca am avut o stare foarte proasta. Am fost dezamagita de cineva apropiat (mama) si sincera sa fiu nu ma asteptam. Dar a fost ca o lectie de viata , am inteles ca nu trebuie sa ai incredere in nimeni. Acum ea are nevoie de mine si cu toate ca as putea s-o ajut am s-o las asa sa aprecieze de acum incolo tot ce faceam eu pentru ea. Nu cred ca altfel s-ar da seama cate fac pt ea.
Hai ca ma opresc aici, nu vreau sa va demoralizez cu prob. mele.
Mihaela
36+
Mamica de Adita
m_monique spune:
am reusit si eu sa vin printre voi.
aseara nu putea sa adorm. intr-un final am adormit pe la 12:30. pe la 6 m-am trezit si m-am uitat la televizor pana la 7 cand am adormit din nou. m-am trezit pe la 10 si inca tot adormita sunt.
miki04 imi pare rau ca ai probleme cu mama. parca mamele noastre o iau razna. eu speram sa vina mama mea in noiembrie sa ma ajute la curatenie, dar ea a luat-o pe bunica mea sa o ingrijeasca. si asta ca sa fie ea exemplu pozitiv printre rudele ei.
acum se tot lauda ca va veni cand nasc. decat sa vina si sa stea o zi si in aia sa ma umple de nervi mai bine sa stea acasa. ma pot descurca si cu soacra.
37 + cu 
Nunta noastra
carmenefr spune:
Buna,
si mamici!
Voiam sa va spun ca aseara, colega vostra de odisee, Ralumat, a devenit mamica!!!

. Totul a decurs bine(nastere cu epidurala), mamica Raluca si bb David sunt bine...f multe amanunte nu am nici eu. O sa va scrie Raluca atunci cand se va intarce acasa .
V-am pupat, si sa aveti grija de voi, care cu burtici, care cu bebici![]()
24+
carmen
miki04 spune:
M monigue asta-i viata , la mine nu se pune prob ca nu vine, n-am ce sa zic ca de cate ori am chemat-o a venit(contracost pentru cu eu i-am dat bani mereu pt diversele "ajutoare") dar mai rau ma doare acum ca m-a mintit. Asta-i mai greu de suportat decat orice altceva.
Daca nu mai poti avea incredere in propria mama ce sa mai zic de altii straini.
Mihaela
36+
Mamica de Adita
carmenefr spune:
Ma scuzatie, fetele...n-am vazut ca cineva a postat vestea despre Raluca...De chiauna ce sunt de la raceala....![]()

24+
carmen
Yagmur spune:
Sa-ti traiasca David Calin, Ralumat
!!!
Incep sa am iarasi emotii cand imi dau seama ca se apropie momentul si eu inca nu am terminat de facut curat prin casa..... totusi pana pe 19-20 (cand cred ca o sa fie programata cezariana) sa termin....
Mady, bine ai venit si te asteptam cu povesti...
Monique (si tema zilei)eu am dormit super bine toata sarcina, pana acum 10 zile.. aseara am adormit la 4 dimineatza si m-am trezit la 8.30... sper sa nu doarma asa si bebe luca.. mai ales ca voi fi singura ....
Ai mei s-au hotarat sa vina cateva zile dupa ce nasc... asa ca macar de Craciun nu sint singura... sper sa nu ma iau de par cu mama mea... ei vor sta in alta parte si in timpul zilei vor fi cu mine..noaptea tot singura voi fi... sper sa ma descurc...
Citesc plina de interes despre cum se descurca proaspatele mamici... si sper sa fac si eu fatza...
Multa bafta,
Yagmur 36+ bebe Luca 
asiza spune:
quote:
Originally posted by madyalex
buna burticutze!!
sunt ode 36 de saptamani,astept un
pe data de 30 decembrie,am intrat pe la voi si mi-a placut...asa ca am ramas!ma primiti??
Bineinteles ca te primim!!!!
Dianococa,
...asteptam vesti cand te intorci de la medic!!! Raluca, chiar ca ne e dor de tine...dar te intelegem...saracuta Adinutza...oare de ce sta mai tot timpul treaza???? Ai grija cu lamaia ca nu-i prea buna pentru copilasi asa miculuti...pune-o putin la san cand sughite!

Yagmur, ce-ai facut la medic????

Si eu am fost azi-dimineata la medic pentru exudatul vaginal+secretie...candida mea a trecut, iar rezultatul pentru streptococul B il am sapt. viitoare marti...mi-a facut medicul si un eco scurt...bb e bine mersi, tot cu capul in jos si cracii la deal
V-am pupacit pe toate...
Oana
36+ cu
Denis CristianDisney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
asiza spune:
Galerie pentru Danita!!!!
Iti tinem pumnii si ne gandim la tine si la bb...Pupici muuuultiiii de incurajare...

Oana
36+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
dianocica spune:
doamne cris ce vorbareata esti in dimineata asta...am impresia ca toata lumea e mai optimista azi, sau macar resemnata...(adica eu cu termo..)
deci, am fost la dr. era fff ocupata, am asteptat-o vreo 40min, eu si inca cateva tanti, a venit, m-a vazut doar pe mine (adica a venit special....)si a plecat.deci era pe fuga dar mi-a zis ca e totul ok, ramane pe duminica dimineata la 9.col subtiat si moale dar inca inchis. dop n-am scos, deci totul depinde de contractii.daca nu cedeaza la no-spa, mi-a zis sa o sun oricand. uf, ce m-am linistit.
acum hai sa va zic de termopane. ieri cand am auzit ca azi la 9, m-a apucat o criza de plans...si l-am sunat pe bou si i-am zis ca daca la 9.00nu sunt aici, sa-l vad cum chitzaie dupa bani 2 sapt, cum m-a lasat pe mine sa astept.ghici cine suna la 9jumate ca vin baietii acum dar cum sa facem cu banii, ca poate ii dam baietilor...fara factura? NU.si s-a mai intors, si s-a mai gandit...l-am perpelit si eu cat am putut.a ramas pe maine...acum dau astia gauri in creierii mei...
hai ca mai scriu in 5 min ca vor ceva....
dianocica
38s cu
david alexandru