Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Oana3 nu are optiunea de PM?!!!
Deci Oana, daca citesti, iti dau premargatorul si am si un ham roz daca iti foloseste.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

Cloreta multumesc mult ... sa imi spui cum facem sa imi ajunga... iti trimit un PM cu adresa mea

Fletelor daca votati 2006 IN IMAGINI noi suntem la pag 3 AM TRIPLETI

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Oanna3, inteleg ca ai luat deja legatura si cu Cloreta si Carminabulina! ma bucur ca s-a rezolvat!
sa ne spui daca putem sa te mai ajutam cu ceva!

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetele! iata-ma-s din nou pe aici!

am de dat un costumas gros-gros, de iarna din acela de pus pe deasupra. nu e din fash, e pufos asa! are si botosei si manusele si gluga cu urechi de iepurash. e nou-noutz. alexia nu a apucat sa-l poarte deloc ca a primit multe asemanatoare la botez. cred ca inca mai e folositor anul asta ca vad ca vremea e inca rece. e cam pt 3-6 luni. chiar mai mult daca bb e mai micutz! alexia are 5 luni jumate si inca ar incapea bine in el.
in plus mai am un sampon nivea cu musetel pt bb, un ulei johnson's baby, vreo 4 bluzite,un costumas cu tot cu caciulitza subtirel, o pijamalutza,doua body-uri unul grosutz si unul mai subtirel, botosei...toate mici de pana in 4 luni.

daca cineva are nevoie de ele, astept PM.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

bb-ralucutza--am incercat sa ti trimit pm dar nu am putut nu stiu dc.daca inca nu te-a contactat nimeni le-as lua pt fetita rodicai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

buna fetele! iata-ma-s din nou pe aici!

am de dat un costumas gros-gros, de iarna din acela de pus pe deasupra. nu e din fash, e pufos asa! are si botosei si manusele si gluga cu urechi de iepurash. e nou-noutz. alexia nu a apucat sa-l poarte deloc ca a primit multe asemanatoare la botez. cred ca inca mai e folositor anul asta ca vad ca vremea e inca rece. e cam pt 3-6 luni. chiar mai mult daca bb e mai micutz! alexia are 5 luni jumate si inca ar incapea bine in el.
in plus mai am un sampon nivea cu musetel pt bb, un ulei johnson's baby, vreo 4 bluzite,un costumas cu tot cu caciulitza subtirel, o pijamalutza,doua body-uri unul grosutz si unul mai subtirel, botosei...toate mici de pana in 4 luni.

daca cineva are nevoie de ele, astept PM.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Ok, te trec in lista! bine ai revenit!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

gabriela ti-am trimis pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

Nu stiu dc dar nu pot sa ti trimit PM.

Mergi la inceput

uite adresa mea de mail:

ra_mandache@yahoo.com

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gabrielle,ai uitat de marsupiul de la noi, asa-i? N-are nimic, eu inca il am daca il mai vrei.
Si am de dat o cutie de Milumil 1, nedesfacuta, de 900 gr, valabila pana in octombrie 2008. Daca e cineva interesat, astept PM>

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput