Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)
Raspunsuri - Pagina 34
danielac spune:
quote:
Originally posted by mariarusu
danielac
revin din nou cu o rugaminte, lucrusoarele pe care le am adunate le voi trimite maine ,la biluta 28 pentru gemenii de care are grija,
am sa adun altele pt lista, te anunt cand si ce voi avea , pana atunci va pup pe toate
ok, se rezolva!
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
Sheannamp spune:
Am si eu doua cutii de lapte NOVOLAC ANTIREGURGITARE numarul 1.
Pentru cine are nevoie.
Sunt din Bucuresti dar le pot trimite si prin posta.
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
danielac spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Am si eu doua cutii de lapte NOVOLAC ANTIREGURGITARE numarul 1.
Pentru cine are nevoie.
Sunt din Bucuresti dar le pot trimite si prin posta.
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Ok! te-am trecut pe lista!
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
Klaus29 spune:
cred ca as putea sa mai strang si eu o plasa de hainute pentru 2ani (restul le-am dat si nu aveau nevoie asa mare....)
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG
carminabulina spune:
Danielaaaaaaaaaaaaaa
pe mine de ce nu ma treci pe lista cu ce am? am scris prea mic ?
-marsupiu
-port bebe
-paturica plic
cerealele si laptele le-am dat.
....e a treia oara nu mai scriu alta data /
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Corina spune:
Bonjour fetelor. Stiu ca sint departe,si nu stiu cum as putea sa trimit ceva si eu. Am o gramada de pantofi si sandalute,marimi de la 18 la 24 ,de dat . Daca cineva vine prin Franta,sau aveti vreo idee vi le-as trimite,caci stiu ca pot servi inca. Pantofiorii sint in buna stare.
Pupici
simogeo spune:
danielac, am mai scris pe forum in decembrie, am primit un PM de la gabrielle74, am raspuns si cu PM si pe mail, dar nimic ...
Am hainute de bebelus 0-3 luni (body-uri, salopete, caciulita, salopeta de fas, sosete, botosei). Eu am un baietel, dar daca o fetita are nevoie de ele i le ofer cu cea mai mare placere...
Te rog, trece-ma si pe mine in lista!
Gabrielle74, ce se intampla cu bebelusul care se naste (sau s-a nascut) in februarie?
biluta28 spune:
Klaus29 ai un mesaj de la mine pe PM
Emee mai e valabila oferta cu pampersi nr.2??
Fetele care mai puteti ajuta cu cate ceva pentru baietei de care am scris eu va rog sa ma contactati caci ma pregatesc sa le mai duc cateceva si sa le duc pe toate odata.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
Andries spune:
help!! pentru un baietel de 6 - 7 ani (va implini 7 anul asta) va rog daca aveti ceva haine de mers la gradinita si de la anul la scoala.
copilul este cel mai mic dintr-o familie de 4 frati, orfani, fratele cel mai mare (19 ani) il are pe cel mic in tutela, se descurca cumva cu mancarea, gradinita e platita de o fundatie, dar nu se descurca suficient pentru haine.
locuiesc in Bucuresti, sector 5.
daca aveti ceva ramas de la copiii vostri va rog.
Andries