Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

ma bucur ca am putut fi un pic de ajutor. si pe viitor voi dona cu drag.
Am dat unei vecine un carut si nu stiu daca il foloseste . in caz ca nu , il voi adauga aici. Nu e extraordinar , dar merge.

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

LauraNicole, am pregatit cateva hainutze (un costumas grosutz, bluzite, tricouri etc) pentru familia aceea de care vorbeai, ti le dau diseara cand ne intalnim.
Naty_blondy, astazi pleaca port-bebeul catre tine! Te anunt dupa ce-l pun la posta.

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

LauraNicole azi de dimineata am reusit performanta de a pune la posta un pachet pentru Adrian-Alexandru. Sper sa-i fie de folos.
Pachetul e destul de mare si incomod sa-l duci singura si sa nu te sperii de cum arata ca mi l-a impachetat tanti de la posta
Numai bine tuturor !

edit: avand in vedere ca am trimis mai multe, le poti eventual imparti tu in 2 pachete.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Danielac, m-am intalnit azi cu LauraNicole si i-am predat toate hainutzele pe care le aveam adunate si pastrate, asa ca momentan ma poti sterge din lista. Va pune ea la cine a decis sa se duca hainutele ca sunt pentru varste diferite si am vazut ca are multi sub aripa :).
De asemenea am preluat de la ea hainutele pentru 6-8 ani. O parte din ele le trimit marti lui Bocanila pentru fetitele ei si cealalta parte am dat-o unei vecine amarate cu o fetita pe care o imbraca numai cu ce primeste ca-s vai viata lor.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayarna spune:

Intre timp am gasit cateva mamici care au nevoie de ajutor.
Va multumesc pentru raspunsuri.
De adresa cuiva am nevoie pentru a merge personal.
In fiecare an inca din timpul facultatii merg eu personal de Craciun si Pasti la o familie nevoiasa si duc ce pot.
Asa m-a invatat mama mea, am continuat aceasta traditie si dupa ce mama a disparut in 94.
De cand sunt mama aleg in ziua Craciunului o alta mami de bebe micut.
Nu imi este greu sa gasesc ceea ce doresc dat fiind faptul ca eu colaborez cu mai multe fundatii si ca fac asta sub alta forma de cand am un venit propriu.
Ma gandeam ca mi se poate da o adresa in acest sens daca o mami stie aici.
Imi pare rau ca cine mi-a raspuns nu a inteles ca eu doream sa merg acolo, nu sa le dau sa le duca sau administreze altcineva.
Asta pentru ca asa fac eu si pentru ca mai lasam si altceva nu numai haine
Va multumesc.
Toate bune,

maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Hainutele primite ieri le-am impartit in 3 : doua costumase , sosetute si un pulovaras Florentinei din Bucuresti care de fapt are 8 luni , asa cum am aflat ieri dar e atat de mica incat arata de 5 (are 5 kilograme jumate ), o parte la grasu de Alexandru si o parte le-am dat celor doua gemene .Hainutele mai maricele i le-am dat Mariucai .

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna ziua,

Avem 3 pachete de Pampers Newborn, pt 2-5 kg. (3 x 44 buc)

Am vrea sa ajunga la un bebe mic care are cu adevarat nevoie de ei, asa ca as ruga-o pe danielac sa hotarasca cui i-ar fi de folos.

Momentan suntem mai greu deplasabili si nu stiu cum ne putem descurca cu trimiterea lor, dar sper s-o rezolvam cumva.

Are mama doi baieti.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

ruxandra ti-am dat pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

LauraNicole, te rog confirma-i tu DanieleiC ca toate hainutele din lista sunt date mie (le-am si trimis :), ca sa nu mai apara acolo si sa-si faca cineva fr-o speranta legata de ele.
Am trimis chiar azi lui Bocanila hainutzele de la LauraNicole pentru fetitele ei. Si la NatyBlondy a plecat un pachetel pentru Antonia.
Cu pupici,

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am bagat carutul si la Bazarul pt Alex, dar daca e cineva interesat de el, il dau cu mare placere.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput