Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Cat are cea mica, Laura?

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Are cam 6 luni dar e slabuta rau , mititica .

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Raluca, asa suna bine propunerea ta. Dar, vad 2 impedimente:1. ar fi necesar ca persoanele alese sa aiba loc de depozitare (sau "colocatarii" sa fie de acord cu transformarea casei in depozit) si 2. Acea persoana poate fi indisponibila uneori (e in concediu, de exemplu) si lucrusoarele care se afla la ea sa fie blocate pentru mai mult timp, in timp ce daca sunt impartite pe la mai multi se poate gasi o sursa la nevoie. Ah! Si 3. Acea persoana ar avea mult mai multe intalniri/drumuri de facut pentru a distribui lucrusoarele, fiind aaaa.... mai putina numeric.
Asa, pentru "fluidizare" s-ar putea folosi si posta, hainele sunt usoare si nu costa mult expedierea (6000 lei start+6000 lei/kg), in cateva zile - o saptamana ajunge chiar si in provincie. (ca sa nu va mai spun ca am avut un soc, un pachet trimis seara din Buc. a ajuns a doua zi in Ploiesti, mai putin de 24 de ore ).

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Si io ma gandeam la impedimentele depozitare si eventual indisponibilitate dar uitandu-ma ca sunt hainute blocate la mamici care nici posta n-au prin zona sau realmente n-au timp deloc, ma gandeam ca poate poate se poate face ceva.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Prietenul meu care a dat biroul,mai are de dat niste chestii.Nu sunt lucruri pentru copii,dar m-am gandit ca n-are rost sa deschid subiect separat.Poate are cineva nevoie de urmatoarele lucruri :

canapea

dulap bucatarie

dulap suspendat bucatarie

covor iuta

mocheta
patura

racheta tenis

role

rucsac

support ghiveci flori

aparat de pirogravat

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by LauraNicole

Dragele mele dragi , indraznesc sa va mai spun un caz , din pacate chiar din familia mea .Unul din verii mei , baiatul ramas din cei 5 frati orfani , a ramas fara serviciu de aproximativ 4 luni .Locuieste in Bucuresti , in Salaj , pe Hagi Dina impreuna cu alte doua surori(dintre care mama naturala a bebitei mele,redusa mental si epileptica ),cu sotia dar si cu cei doi copii ai lor , un baietel de 4 ani , Marian , si o fetita de doar 6 luni , Florentina Georgiana .Daca inainte , cand locuiam in Bucuresti ii vizitam frecvent si le-am facut rost de carucior si hainute pentru cea mica dar de bb mic mic si pentru baietel bluze si pulovarase , acum o duc intr-o saracie lucie si abia au ce manca .Cel mare mai are cat mai are dar cea mica nu prea mai are nimic .Pot da adresa lor pe PM sau nr de telefon al varului meu .

Laura, daca vrei da-mi pe PM adresa lor si eu le pot trimite colet salopeta groasa cu care sunt trecuta in lista, este pentru 6-9 luni, ma gandesc ca i-ar prinde bine fetitei. Si sa vad ce lucrusoare mai gasesc pentru ea. Dar te rog pe PM ca nu intru chiar zilnic pe aici pe la subiect si mi-e sa nu iti ratez raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

m-am intalnit azi cu Gabrielle74 si i-am dat hainutele , incaltamintea si cadita . Asa ca scoateti-ma din lista. Ce va face ea cu ele de acum , nu stiu. Cu siguranta ca vor ajunge la copii ce au nevoie de ele.

Voi mai dona hainute imediat ce intru la curatenie in dulapurile copiilor.
Succes in continuare si sarbatori fericite.

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayarna spune:

Daca stiti o mamica din Bucuresti care are un baietel pana in doua luni, astept numele ei si adresa.
Va multumesc.
Toate bune,

maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Hainutele mele de nou-nascut pleaca catre Iulia,mama tripletelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

ECMI am primit pachetul de la tine.Multumesc din inima si tie.

LauraNicole voi trimite saptamana asta pentru cazul descris de tine.

Pupici tuturor !

poze cu familia mea
Daca vrei curcubeul,atunci trebuie sa te obisnuesti cu ploaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

Am aflat acum o ora ca tipa din Giugiu a nascut o fetita,se afla la Caritas.Maine ma duc sa -i cumpar ceva ca sa o scot din spital ,pt ca asa i-am promis.Daca mai aveti ceva pe acasa pt nou nascut,sunt la dispozitie sa ma intalnesc cu voi si pt ca tot este in Bucuresti sa i le si dau sotului cand vine sa o ia.
Referitor la lucrurile de la Tomecica:
M-am gandit cadita sa i-o dau tipei din Giurgiu,iar hainutele si incaltamintea am sa le impart la doua unor tipe la fel de necajite.
Tomecica -multumesc in numele mamicilor ,sigur se vor bucura.

Mergi la inceput