Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)
Raspunsuri - Pagina 16
mamy_taty spune:
quote:Pai din punct de vedere al masurilor e ok,pentru ca baitul meu e ceva mai inalt..Eu credeam ca esti din Bucuresti,deaia intrebam de gradinita...Dar e ok...Iti trimet pachet nu e nici o problema..Da-mi adresa unde trimet pe PM..si e ok..
Originally posted by Mirrella
Imi cer scuze mamy_taty,abia acum am citit pm-ul,iti raspund acolo,inca nu am facut rost de nimic pentru baietel..
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
http://community.weshots.com/users/mamy_taty
mamy_taty spune:
Apel umanitar de suflet:
Vin in fata dumneavostra,a tuturor celor care sunteti dispuse sa Ajutati..Numai ca ajutorul de data asta este pentru o doamna in varsta si nu pentru copii cum ne-am obisnuit.Este vorba despre o vecina de a mea care locuieste singura si nu mai are pe nimeni care sa ii poarte de grija,in afara de mama si inca vreo 2 vecine,care ii mai duc in limita posibilitatiilor cate ceva de mancare, i sunt alaturi cu o vorba buna..Este o doamna in varsta de 60 si ceva,nu stiu exact,care ,asa cum v-am spus nu mai are pe nimeni..Care este ajutorul pentru care apelez la dumneavostra?Bucuria cea mai mare si care ar ajuta-o intr-o anumita masura sa mai uite de singuratate ar fi un televizor!Mai ales acum ca avenit frigul afara si nu se mai poate deplasa ca vara,sa isi mai petreaca din timp in parcul din apropierea casei.Dansa nu stie de surpriza ,care,cu ajutorul dumneavoastra si a Bunului Dumnezeu vom reusi sa i-o facem pana de Craciun!Asadar,apelez la dumnezvoastra ,cele care aveti si nu va mai trebuie ,un televizor in stare "buna" pentru a mai bucura un suflet,de data asta trecuta de varsta a III a!Cu speranta ca voi primi un raspuns afirmativ,Va mulumesc anticipat![cine doreste si poate,ii voi da adresa dansei si sa il daruiasca personal,ca sa nu existe dubii!]
hristina spune:
quote:
Originally posted by elena balcan
Multumesc mult Gabrielle74 a ajuns coletul de la tine! Sarbatori fericite!
Gabrilla, si la noi a sosit!
Multumim pentru tot!
Kasi si Victoria
mamy_taty spune:
Draga Mirela,imi cer scuze ca nu am avut timp sa iti raspund ieri..Azi voi pune pachetul la posta la adresa ce mi-ai trimes-o..
M-ai intrebat ce am gasit bun pentru Victor?pai...un fas de ploaie,blugi,2 bluze de trening,o camasuta,1 fular,1 caciulita,4 tricouri cu maneca scurta,2 pijamale,1,maieut,chilotei si ciorapei si o pereche de pantofi noi[i-a luat soacra mea deja mici]cam atat..Sper sa ii fie de folos..
LauraNicole spune:
Dragele mele dragi , indraznesc sa va mai spun un caz , din pacate chiar din familia mea .Unul din verii mei , baiatul ramas din cei 5 frati orfani , a ramas fara serviciu de aproximativ 4 luni .Locuieste in Bucuresti , in Salaj , pe Hagi Dina impreuna cu alte doua surori(dintre care mama naturala a bebitei mele,redusa mental si epileptica ),cu sotia dar si cu cei doi copii ai lor , un baietel de 4 ani , Marian , si o fetita de doar 6 luni , Florentina Georgiana .Daca inainte , cand locuiam in Bucuresti ii vizitam frecvent si le-am facut rost de carucior si hainute pentru cea mica dar de bb mic mic si pentru baietel bluze si pulovarase , acum o duc intr-o saracie lucie si abia au ce manca .Cel mare mai are cat mai are dar cea mica nu prea mai are nimic .Pot da adresa lor pe PM sau nr de telefon al varului meu .
Varul meu a lucrat ca vanzator de flori la taraba in Unirii si apoi l-a luat un vecin ca ajutor de zugrav dar i-a dat tzeapa cu banii si de 4 luni nu castiga nimic si nici nu si-a gasit altceva .Mi-e atat de mila de copiii aia ca sunt nevinovati .
Parintii verilor mei au murit cd erau mici (sunt cei carora le-a dat Gabrielle varza ) si nu au avut o viata prea fericita .
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
LauraNicole spune:
Eu ajung maine in Bucuresti si trec sigur pe la ei pentru ca mai vreau sa-i duc alei mici niste bluzite .Dar ar mai avea nevoie si de pampersi , de hainute groase ,Si sa vedeti ce curati isi tin ei copiii !!Cand lucra vara-miu , a renovat cat a putut din casa aia care arata varza de nu va vine sa credeti ce-a putut face cu mainile lui dar acum ....
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
Elle_seb spune:
Cat are cea mica, Laura?
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos
ralcat spune:
Daniela am o idee: ce ar fi ca tot ce avem fiecare dintre cele de pe lista de oferit sa se stranga la cate una din noi (eventual una pe oras/zona) ? Ma gandesc ca daca se centralizeaza la una din noi hainutele, se pot imparti mai usor catre cele care au nevoie pe masura ce apar nevoile.
Mi-a venit ideea asta cand ma uitam ca sunt atat mamici cu hainutze cat si mamici care pot ajuta si care nu apuca sa se intalneasca si tot puiutii au de pierdut.
Ce zici? Ce parere aveti fetelor?
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan