Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

LauraNicole, ti-am dat mesaj pe PM!
Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Nefertari , nu am numarul tau .Te pupic !

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Am de dat niste hainute de nou-nascut si pana pe la 4 luni.
Daca are cineva nevoie sa spuna.Am facut o colecta de la prietene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by buburuzica_2005

Am de dat niste hainute de nou-nascut si pana pe la 4 luni.
Daca are cineva nevoie sa spuna.Am facut o colecta de la prietene

Ce zici de cele 3 gemene ?

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

LauraNicole astept adresa tripletelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Fetelor,intru si eu la subiectul vostru cu o rugaminte.Daca are cineva hainute pentru un baietel de 5 ani,la gradinita la fiul meu este un copilas foarte saracut,Victor,imi e mila de el cum vine imbracat,numai hainute vechi,peticite are pe el...Am inteles de la educatoare ca are mai multi frati si de aceea parintii nu-si permit sa ii imbrace cum trebuie..I-am dat si eu papucei de casa pentru gradinita,si o vreo doua bluze,din pacate fiul meu este mai micut de statura si nu ii pot da pantaloni grosuti sau pulovere de care ar avea nevoie.
Poate faceti un bine unui baietel de Craciun,cine are si cine poate...ma gandesc ca poate si o jucarie ar fi binevenita si am sa scotocesc pe la Andreiul meu sa vad ce gasesc.

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am scris si eu ca ofer cadou de Craciun un carut tip umbrela, unui copilas care are nevoie de el si care sa fie din Bucuresti. Carutul e intr-o stare foarte buna!

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by lulu75

Am scris si eu ca ofer cadou de Craciun un carut tip umbrela, unui copilas care are nevoie de el si care sa fie din Bucuresti. Carutul e intr-o stare foarte buna!

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

pai te-am trecut pe lista de cand ai spus prima data!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

quote:
Originally posted by Mirrella

Fetelor,intru si eu la subiectul vostru cu o rugaminte.Daca are cineva hainute pentru un baietel de 5 ani,la gradinita la fiul meu este un copilas foarte saracut,Victor,imi e mila de el cum vine imbracat,numai hainute vechi,peticite are pe el...Am inteles de la educatoare ca are mai multi frati si de aceea parintii nu-si permit sa ii imbrace cum trebuie..I-am dat si eu papucei de casa pentru gradinita,si o vreo doua bluze,din pacate fiul meu este mai micut de statura si nu ii pot da pantaloni grosuti sau pulovere de care ar avea nevoie.
Poate faceti un bine unui baietel de Craciun,cine are si cine poate...ma gandesc ca poate si o jucarie ar fi binevenita si am sa scotocesc pe la Andreiul meu sa vad ce gasesc.

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mirrella ti-am dat PM!Nu mi-ai raspuns..sa inteleg ca ai gasit lucrusoare pentru acel baietel?

http://community.weshots.com/users/mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Imi cer scuze mamy_taty,abia acum am citit pm-ul,iti raspund acolo,inca nu am facut rost de nimic pentru baietel..

Mergi la inceput