Grup de suport pt.slabire 5 Kg.

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ellej, turbo drain - suna foarte bine.Ma gandesc ca e cel de al doilea si al treilea sens al englezescului drain adica a suge si a slabi,daca e si turbo,rezultatele trebuie sa apara foarte repede.
Nu de mult citeam ca organismele care nu reactioneaza la stimulii pentru slabit au metabolismul lenes,iar acesta trebuie activat mancand de 6 ori pe zi doar anumite grupe de alimente.
Poate incercam...in 2007

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Luna, multumesc pentru floricica.
Eu azi am mancat de dimineata 3 cremvusti fierti fara paine si in rest fructe, portocale si mandarine.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
revin si eu la datorie cu 84 de kile
dar cel putin am mancat mancare romaneasca si nu imi pare rau deloc, am bagat supa de fasole cu ceapa rosie, si cartofi cu carnati
de azi sunt la regim, am sa il tin cel de 1500 de calorii
ne mai auzim
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Buna seara fetelor,
Si eu la raport,cam rar in ultimul timp dar am fost foarte ocupata.
Nu am mai slabit si nici nu m-am ingrasat..stagnez la 47 kg,din pacate.
Asta seara am mancat orez cu legume si mandarine.
Pupici zgubilici la toata lumea.
Fug sa va citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Olim,bine ai revenit in mijlocul nostru.Ai facut foarte bine ca ai mancat bine acasa,si au as fi facut la fel.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

LUNA, tot 49 kg am.Din pacate nu am ajuat deloc la ingrasarea porcului.Poate zilele urmatoare or aparea rezultate,ca de ieri sunt cuminte....

Dimineata am mancat un castron cu cereale cu lapte(moartea mea).

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

LUNA, tot 49 kg am.Din pacate nu am ajuat deloc la ingrasarea porcului.Poate zilele urmatoare or aparea rezultate,ca de ieri sunt cuminte....

Dimineata am mancat un castron cu cereale cu lapte(moartea mea).

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

,...

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezarine spune:

Fetelelor, eu v-am urmarit din umbra caci de declarat nu prea am ce. Adica tot 59.5, ceea ce e multumitor pentru mine mai ales ca dupa daneza mi-am jurat ca nu ma mai chinui asa si acum manac si eu omeneste (dupa regulile clasice, dar nu ma mai uit la un mar ca si cum ar fi cea mai mare minune din lume...)
Tinta mea pentru 1 ian este...59.5, sper ca festinul Craciunului sa nu se lase cu sunculitele de rigoare.
Va pup si va felicit pentru kg pierdute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Fetelor, multumesc pentru felicitari! Sper sa rezist la 70 si sa cobor mai jos dar am auzit ca kg astea pierdute asa, intr-o zi, revin repede la loc, cica ar fi deshidratare, nu slabire.... In sfarsit, vad eu, deocamdata 70 si mi-am depus cerere de concediu, mai am o saptamana ramasa din vara asa ca, sper sa mi se aprobe si atunci vorbim abia prin 20.
Luna merci de flori, arata super....

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput