Grup de suport pt.slabire 5 Kg.

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

test...
mi-am editat semnatura....

EDWARD 29.11.2004
poze->http://photos.yahoo.com/madachan2002

SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Moira felicitari ptr Kg in minus......
Bravo fata ambitioasa......
pupici

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Danitin,70 kg.foarte bine!De mult asteptai momentul.Stiu ca ai avut o perioada in care stagnai la 70,5.Cred ca esti foarte multumita de tine.Felicitari si pentru reusita emisiunii.600 milioane e suma foarte mare!
Moira,felicitari si tie pt.kg.pierdut.Sper sa nu mai ai probleme de sanatate in viitorul apropiat.
Madalina,lasa la cumparaturi,poate are mai multa rabdare...

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
Felicitari fetelor pt kg pierdute.
Eu stagnez la 62.Daca am lasat gimnastica...Dar de maine dimineata ma reapuc de gimnastica.Ca se pare ca altfel nu slabesc, oricat de putin as manca.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Luna stiu exact ce zici ca eu si acum sunt tentata de tot felul de prostii dar eu nu le mai mananc pentru ca VREAU NEAPARAT SA SLABESC si imi dau seama ca fiecare protioara ma indeparteaza de tinta.Imi este ciuda pe mine ca am facut tot felul de chestii complicate in viata si nu pot sa ma tin ca lumea de faza cu slabitul asa ca sunt tare "ambitioasa"acum; asa cum vor unii sa ingrase porcul in ajun vreau eu sa-l slabesc
Danitin felicitari pentru rezultate
Mada si eu am ramas cu talia ingrosata dupa sarcina, asta ca sa ma expim foarte artistic...
Eu am fost tare cumintica si azi, am baut cafea cu putin lapte de dimineata, la gustare am mancat vreo 3 feliute de parizer cu o rosie si cateva masline si dupa masa am facut o salata de ton si am mancat(putintica si din aceea) acum sa vad maine dimineata la raport.Va pup pe toate si va doresc spor la treaba.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sara buna la ambitzioase!

Maine dimineata nu pot intra pe net si am zis sa va salut asta seara, sa nu ma uitati de tot. N-am mai avut vreme de net dar n-am uitat si de vineri dimineata inghit constiincioasa graunte de orez
De maine, pentru ca e luni, reincep un fel de nou stil de viata, mai ales ca am avut un an foarte greu si ma resimt fizic si psihic. Am acumulat o oboseala de abia mai fac fata detaliilor cotidiene.
Noi am dat-o in ultima vreme pe mancare thai si chinese, ceea ce e bine si nu prea. Bine ca mancam multe legume si fructe, nu prea bine ca bagam taietei si orez la greu, adica carbohidrati, care pe mine una ma cam ingrasa (vorbesc din experienta trecuta). Deocamdata nu vad efecte, nici pozitive, nici negative.
In plus ne pregatim de vacanta in Romania. Plecam pe 21, adica in mai putin de doua saptamani si trebuie sa incep goana dupa cadouri de Craciun.
Va doresc o noapte linistita si o saptamana de super rezultate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am trecut sa vad ce faceti; noi plecam abia maine dupa ce papa copilasii!

Vreau musai sa o felicit pe danitin.

Danitin, felicictari pt reusita cu emisiunea si pe atingerea celor 70 kg! Fe-li-ci-tari!

Luna, da, revin dupa Craciun!

Fetelor, inca odata Craciun fericit! (cu cat mai putine kg in plus, sau fara kg in plus )
Va cu drag!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Mariana,drum bun si distractie placuta.Craciunul in mijlocul familiei este cel mai frumos.
countrygirl,si tu esti o norocoasa ca poti merge acasa de sarbatori.Cum a mers examenul?
miti2004,drum placut si tie si distractie placuta.
Olim,pe tine te astept inapoi,cred ca au trecut deja 10 zile de cand ai plecat.Poate reusesti sa vii si cu 1-2 kg. minus datorita stresului.
Sper sa se adune multe fete la raport.Eu nu am nimic de raportat deoarece nu imi place sa ma cantaresc doar de doua ori pe luna,voi da raportul peste 4 zile.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va urez o saptamana buna si cu rezultate. Saptamana aceasta nu voi mai putea intra pe net pentru ca sa vad ce faceti insa va tin pumnii.
Eu ma tin de noul regim si o sa va spun daca are vreun efect.
Kg astea se pun asa de usor si pleaca asa de greu... Le dovedim noi pana la urma!
Va pup.
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am sarit eu cu raportul, aveam azi dimineta 60,5 kg deci am slabit 1,5 kg saptamana trecuta, nu e mult dar ma bucur ca am facut asta mancand cam ce am vrut eu. Nu stiu daca o sa reusesc sa imi ating tinta pana de Craciun dar sunt pe drumul cel bun.Pupici tuturor.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput