Mamici de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetelor, am revenit si noi de la doctor unde am fost ca sa ne zica cum nastem.
Verdict: cezariana! Dar inca nu am programat nimica. Zicea ceva de intre Craciun si Revelion dar nu am inteles daca atunci vorbim sau atunci facem ... . Zice nenea dr ca bebe e sus si ca ne vedem pe 20 (dar sa vin oricand vreau eu pana atunci daca e ceva).
Pe 8 ma duc sa imi recolteze culturi din col si cand e gata ma duc inapoi la dr, adica pe 20.
Bebe se misca bine si lichid era in cant normala doar ca ... de ce imi era frica nu am scapat: are circulara de cordon. Simpla din cate am inteles (dr a zis ca sa nu imi fac pb ca e laxa dar io stiu daca mi-a zis asa doar sa ma linisteasca, oricum ... asta e, sper sa stea bebe cuminte cu margelele si voi incerca sa nu ma gandesc prea mult la asta).
Acu ma apuc sa ma informez despre ceza. Macar stiu la ce sa ma gandesc si sa planuiesc ... .

Hai va pup si mai vb
Cata 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Acum sunt acasica, pot sa va scriu si eu in liniste. Sa o luam in ordine:
pentru OANA.
Sa fii fericita, sa ai un Bebel sanatos care sa-ti lumineze viata.

Multumesc celor care mi-au raspuns,eram la serviciu si tare m-am speriat. Problema este ca sunt departe de " civilizatie" si fara masina nu prea am cum sa ajung nici macar la o farmacie, si tocmai azi toti colegii erau ocupati, plecati, sau cu masina in service.

subscriu si eu celor care se simt. Cel putin spre seara simt ca explodez. Nu stiu daca este mult sau putin, dar eu am un plus de 15 kg(e drept ca am plecat de la 45). Si toti spun, lasa, ca te mai faci....., pai unde o sa mai incapa ceva in plus? pepenasul asta ba apasa pe stomac, ba pe vezica, da io ce sunt balon de cauciuc? cat sa ma mai umflu?

De suparare acum ma duc sa caut ceva cu ciocolata prin casa(nici o zi fara ceva cu ciocolata. ma ajuta la "tinerea de minte" ca uneori uit si cum ma cheama..)

va pup si .....somnik usor; poate in noaptea asta prind si eu 4-5 ore de somn

Shine 27 sau 28 sau 29, ca nici aste nu mai stiu cate sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

M-a pus naiba sa mananc niste cartofi prajiti si acuma aia fermenteaza in burta, ma simt si mai si ca un balon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Oana! Sa fii o mamica implinita!..si dupa nastere supla!

tuturor Andreelor si Andreilor - sotzi, iubitzi, bbei, etc

Scumpe balenutze,

Sunt happy!!!

Eu pana acum doua seri dormeam ca ursuletzul...fara sa ma trezesc nici chiar la pi.....De curand am incercat niste dificultati spre dim cand ma trzeam si-mi trbuia o juma de ora sa adorm la loc din cauza unor diverse neplaceri la spate, pozitie etc

Acum am perna minune!!! http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=AR01 stergeti spatiile dintr puncte (altfel imi inlocuieste cu recalammascata)
ieri am comandat-o azi o am ...dragutza de ea, cred ca vom fi cele mai bune prietene si e si scumpica...bejuliu cu niste baietzei stil spiridusi de colo colo - imprimeuri rarutze. E umpluta cu nu'sh ce bilutze mici mici

In rest mergem inainte.
Messa ai descris extrem de plastic starea de balena. ..dar io nu ma plang sa stiti!

pupici

Alinuk 30+ Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragele babei, toata ziua v-am citit si nu am reusit sa va raspund din motiv de bb1: am facut castele din cuburi si lego, am facut ca trenul, ne-au jucat in fel si chip, ma simt mai obosita ca oricand si abia astept sa plece la culcare...Totusi cat ii da tati sa pape, intru si eu in viteza pentru cateva mesaje:
mariana - frumoasa poveste si sa speram la mai multe asemenea pe forum, ca prea e una lume ingrozita!
Catalina - ma bucur mult pentru tine, macar stii ce te asteapta si mai ales cand! Stii ca eu am o problema cu asta

tuturor Andreelor si Andreilor, Avem chiar si mici prichindei Andrei - de Cristia, Andrei - de Jordash, Andrei - de Amaya: sa cresteti mari si voiosi, mancaciosi si sanatosi!

Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 32+ (34 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Oana, La multi ani fericiti, sanatosi, sa ai parte de o nastere usoara si de un sanatos, voios, voinic care sa va umple viata zi de zi cu cat mai multe bucurii!
Catalina, ti-a programat cezariana la 37 sapt.? Nu e cam repede? Copilul se mai poate intoarce inca.
Legat de circulara de cordon, e mai problema daca nasti normal, dar asa... La ultimul eco nu avea? si mie mi-e teama de asta, dar luni era OK. Copilul avea insa capul jos, intr-o parte. Sper sa nu se mai intoarca!
Messa, tu cercetator lingvistic sa te faci! Sigur, cuv 'plozi' vine de la cuv 'explozie'!!!

Cristina70, astazi am facut vaccinul antititanos. Nici nu am simtit. Am intrebat dr.ginec. inainte, desi si Lilisor ne recomandase. Trebuie sa ma mai duc pe 29dec pentru cel de-al II-lea.

Adela 2006, uite-asa ne surprind sotiorii zi de zi: 'cand a ajuns scumpul meu sot acasa a facut infarct cand a vazut perdeaua mea cu winnie the pooh, dar nu ptr ca era sa-mi rup eu gatu sa o pun sus sa o vada el mai bine ci ptr ca am cumparat-o'

Mariana_1976, foarte frumos ai povestit prima nastere! Vai, dar ce mult a durat! Si erai si tanara (am concluzionat dupa varsta sotului). Acum asteptam celelalte 2 povesti pana vine randul ultimei!

roandre, pentru a treia nastere nici macar indemnizatia de maternitate nu o mai primesti (e valabila doar pentru 2 nasteri), dar aminte o medalie! Trist, nu?

danacost, am mai citit despre masajul de care spui (se poate face cu ulei de migdale /masline), insa… mi-e sa nu fac vreo prostie. Din cate citisem (parca tot la odiseea noastra) trebuie sa apesi in forma de U pana simti o usoara usturime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Fetelor pot declara ca acum 30 minute am simtit cele mai crunte dureri din viata mea...am crezut ca pur si simplu mor de durere.
Brusc m-a luat o durere de burta, mai exact partea de sus a burtii, dintre coaste, simteam ca nu mai pot respira de durere, am luat un Nospa si m-am tavalit prin pat vreo 10 minute de durere de era cat pe ce sa sune sotul la salvare ca simteam ca nu mai rezist.
habar n-am de la ce a fost pt ca pana acum n-a mai patit asta. Simteam ca-mi smulge cineva coastele din mine. Nu stiu de ce dar am impresia ca bb s-a intors si s-a pus transversal. Acum vad ca misca fffff putin in partea dreapta, pe la mijlocul burtii si ma ustura sub sanul drept dar in rest mi-am revenit.
Acum astept bb-le sa miste mai tare sa-mi dau seama de pozitia lui.

mihacarm2002, indemnizatie primesti pt primele 3 nasteri...deci as mai putea teoretic sa fac un bb si sa ma plateasca statul desi asta pt mine conteaza cam 1% in decizia de a mai face un copil.

Catalina, la cezariana nu e f periculoasa acea circulara de cordon.
Eu am nascut normal si fetita a avut dubla circulara de cordon si totul a fost ok. Totul e sa stie dr ce sa faca...cand iese capul bebelui sa-i desfaca circulara inainte sa-l traga pe tot afara.
La tine bb inca e cu capul in sus?

Mihaela (30+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

mihacarm2002, tu vorbesti serios????????? Indemnizatie de maternitate nu primesti decat pentru doi copii???????? Nu mi-as fi imginat asa ceva! Nu ca sunt eu aia buna de prasila si ma apuc acuma sa fac o echipa de fotbal, dar nu mi se pare normal absolut deloc. E drept ca unii ar profita si ar face copii numai pt acest ajutor financiar, in mediul rural pe vremuri am auzit familii care traiau numai din alocatiile copiilor.

Daconst, ce bine ca te duci la acele cursuri si ne mai spui si noua...

Ce zi de doi bani am avut! Chioara de somn ca nu am dormit azi noapte de arsuri, am fost un pic la scoala, fuga la serviciu unde mi-am luat ceva sa lucrez acasa, acasa se reasambla mobila si vroiam neaparat sa supraveghez. Au fost ceva pb, dar s-au rezolvat. Dupa ce v-am citit si am mai rasp, imi fac mancare (fiind sotul plecat nu am mai facut decat odata)- azi a fost in meniu 'paste a la Carbonara'. Normal ca am mancat pana nu a mai incaput, vroiam sa ma odihnesc pt ca apoi sa pregatesc ceva pt maine cand probabil soseste sotul. Ma suna o prietena sa ma invite la masa, o refuz pt ca eram satula. Dupa jumate de ora ma suna din nou ca sa o duc undeva urgent cu masina. De ciuda ca nu m-am odihnit am urcat la ea, am participat doar la consumul de clatite, umplute cu toate tipurile de dulceata pe care le avea in dotare. Prin urmare nu am muncit, mancare nu am facut, de aranjat dupa zugravit nici pomeneala, somn ioc, sa vedeti cate s-au adunat pe maine! Plus facut baie ca nu mai pot iesi din casa cu asa o coafura, masina la spalat, 4 ore la scoala, seara la eco... oare chiar o sa le fac pe toate? va anunt daca sunt demna de cartea recordurilor

Va urez noapte buna, ceea ce imi doresc si mie!

criss 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

ania - draga de tine, imi pare tare rau pentru vestile proaste despre Ingrid. Eu am avut doar in vara un episod diareic la Matei, si am incercat intarirea burticii cu Ercefuril, pe langa Prolite pt hidratare. Pentru febra da-i multa vit C, chiar si in plus fata de ce consuma in mod obisnuit. Scade febra si oricum nu are contraindicatii... Ce sa-ti zic, numai bine si sa se refaca repejor!

Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 32+ (34 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

roandre, asa auzisem, ca doar la 2 copii, iar ieri o prietena mi-a repetat acelasi lucru. Si mie mi se pare o mare nedreptate. As vrea 2 copii, insa daca se intampla sa raman si a III-a oara, gata, niciun ajutor din partea statului. Adica, sa ma duc cu bebe mic la serviciu? Sora mea mai mica a fost un accident, acum mama trebuia sa o omoare? Mai am o verisoara care a facut ultimii 2 copii (din 4 copii) tot din accidente. Ultimul a socat intregul neam (avea in jur de 40 ani, al 3lea nu mergea nici la gradinita) dar nu a conceput sa renunte la el.

Mihaela 29+

Mergi la inceput