Mamici de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna seara burtici,

daca tot vorbiti de socrii,la mine e mai ciudat:noi deocamdata impartim cu parintii mei un apartament de 4 camere,ai mei se zbat sa ne ofere confort si intimitate,sunt intelegatori ,totul ok.maica-mea e "soacra" mea,ca tot timpul se tine dupa mine cand fac cate ceva si critica si dadaceste,dar e mama si nu vrea decat sa ma invete sa ma descurc nu?o iert!mai ales ca de cand sunt gravida a luat multe asupra ei,ma ajuta foarte mult.ca sa nu mai spun ca nici cu banii nu e rau,nu ne certam niciodata si nu ramanem niciodata in impas,nici noi si nici ei (daca stateam in chirie era f greu,jumatate din veniturile noastre se duc deja pe rate).asa ca pana mai terminam cu ratele pe care le avem pt masina si altele,si ne mai cresc salariile astfel incat sa ne putem lipi de un credit pentru casa,ne descurcam si asa.
sotul meu lipseste de luni pana sambata ,pleaca dimineata la 6 si ajunge seara la 7,iar duminica mergem la parintii lui.problema e cu maica-mea care vorbeste foarte mult si da impresia ca vrea sa acapareze tot (defapt e doar foarte sufletista si nitel cam impulsiva) si asta il cam sperie ,pt ca imi zice tot timpul ca vrea sa ne crestem noi copilul,nu sa se impuna maica-mea samd.sper sa nu am probleme...
cat despre relatia cu socrii mei,mai rarut ca-i mai dragutsincera sa fiu,nu stiu cat le sunt de simpatica,dar nici nu ma intereseaza,nu am nimic de demonstrat in fata lor
mai e cineva care sta cu parintii ???

va pup

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Oana si fetele care iau gynipral de care luati ca eu am luat de la farmacie si acum vad ca scrie 50. medicul nu a specificat de care....

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Helenutza la ce te referi?
Eu cumpar cutii de 2o de comprimate de 0.5 mg. Cat despre administrare am luat cel mai mult o jumate de pastila la 4 ore, apoi o pastila intreaga la 8 ore, mai nou o pastila la 12 ore...si acum, ptr ca aveam palpitatii si tremor cate o jumatate la 6 ore.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele!

Haricleea imi pare rau ca ai probleme, dar cum spunea cineva, 'pierde' cheile si schimba iala...

Cred ca nu ai fiert suficient apa cu zaharul, de aia ti-a iesit moale ciocolata. Trebuie sa incerci siropul, il pui pe o farfurie si trebuie sa ramana o biluta, sa se incleie bine. E bine totusi ca ti-a iesit moale, eu cand am gresit-o acum 2 randuri am fiert-o prea mult si a iesit ca o caramea de 1 kg jumate. Ai bagat-o la frigider? Ca ea se mai intareste si asa.

Fetele cu constipatii, ati mai avut probleme? Ca ultima oara eu am vazut sange la toaleta si am crezut ca nasc! Mi-am sculat sotul la 2 noaptea sa vina sa se uite in buda! Saracu m-a intrebat daca ma doare ceva, normal nu ma durea nimic. Si zice omu, dupa investigatii amnuntite, lasa hai la culcare, ca vedem dimineata cum te simti. Si chestia e ca nu m-am scremut sau sa simt durere, a fost complet aiurea. Dupa ce m-am calmat am realizat ca sursa sangelui e celalalt orificiu. Stiu ca am hemoroizi, poate sarcina apasa si imi provoaca ceva? Are cineva vreo idee?

Creste panica, ca pe 1 dec vineri intru in 9 luni.

Va pup,

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salina, f frumos ai povestit! Nici eu n-am luat in calcul varianta cezariana dar dc s-ar impune as accepta fara doar si poate! E bine sa stii la ce sa te astepti asa ca imi pare bine ca am citit povestea ta, a voastra!

Helenutza23, eu am astfel de contractii zilnic si muuuulteeee! Am fost si azi la dr si i-am spus inca o data de intaririle astea de burta si mi-a zis ca nu ar ridica mari probleme dar sa am totusi grija si cand apar si cele dureroase sa iau ori nospa ori gynipral.
Totusi mi-a recomandat sa iau acum 3 zile nospa cate 3 pe zi si sa vad dc tot la fel se comporta burtica. o Sa incerc sa vad dc rezolv ceva!

Pupici!

Mihaela (30+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

gabriela_s - situatia imi suna foarte cunoscut, caci pana anul trecut in septembrie am locuit cu parintii mei, in 4 camere. Stiu prin ce treci caci si mama incerca sa acopere multe, inclusiv pe ale sotului meu. Se gandea sa-mi fie mie bine si ne-a prins bine dupa ce a venit pe lume Matei. A fost foarte dificil in multe privinte si abia ne descurcam toti 3 adulti cu odihna prin rotatie! Totusi, socrii nefiind implicati de fel, acum nu pot trece cu vederea unele remarci de-ale lor. Numai ca ei sunt in localitate cu noi si vreau nu vreau trebuie sa ne vedem mai des. Multa lume m-a avertizat ca dupa ce ne mutam singuri or sa stea numai pe capul meu...N-a fost asa ca am impus limite! Insa sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu veti ajunge la casuta voastra si iti va fi si mai bine decat acum. Doar ca profita si dupa ce se naste bb, mai stati un pic asa!

Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 32+ (34 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Ivona1977...si eu am astfel de probleme numai ca nu am vazut sange in toaleta ci doar pe hartie si ca si tine nu inteleg de ce ca nu sunt constipata dar se pare ca bebele are un rol important- apasa dragutzul de el... medicul de familie mi-a recomandat: lichide multe, fructe si legume, sa tin picioarele ridicate mai tot timpul, sa incerc sa nu stau foarte mult in fund si bai caldute
Raluca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Kateryna, foarte emotionanta povestioara!
Ana_Axl, medicul tau te consulta cu palnia? Pai asa o consulta pe mama si ii spunea sexul copilului dupa bataile inimii. Nu are ecograf? Eu am luat 9 kg pana acum, dar nimeni nu imi spune ca ma aflu la limita superioara. Si am citit ca de acum incep sa depun cate 1kg/sapt. E, asta e! Macar sa fie doar 1kg si nu mai multe (mai ales ca voi intra in concediul= adio miscare, si vin si sarbatorile). Asta e, soarta!
Mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai nene, gârgâliciul asta de bebe s-a gasit acuma sa ma apese pe undeva prin interioru' fundului, mi-e groaza ca ma pomenesc si eu cu niscai hemoroizi de sa nu-i pot duce, pai treaba e asta? Si ma uitam la burtzoc in oglinda adineauri, gandindu-ma ca daca are vreun kil jumate acuma, pai unde spanacul meu mai pune intr-o luna jumate, doua, inca vreo doo kile cel putin? Pai am sa crap umflata ca cimpoiul, o sa fac explozie... de aici vine cuvantul asta, "explozie", de la ex si plozi, adica scos plozi din burta - metoda? nastere prin explozie! Mai se gaseste cate cineva dragutz si imi zice cu bunavointa si zambet de om fara burta: "Hai, tu, ca nu-i mare burta!" nu-i mare pe coasa lu' heki, e cat un pepene de 10 kile, din ala vargat si verde inchis de Dabuleni! Bine, la mine nu e verde inchis, da' vargat este si deja ma apuca toate alea cand ma gandesc cate kile de creme o sa dau degeaba pe vargile alea doar-doar or trece! Auzi, nu-i mare burta! Pai eu nu stiu ce burta aveam inainte? Pai era umpic de slana pe ea, decent, nu asa nene, ca acuma, de plezneste pielea pe ea! Ce sa-mi vad, dom'le, ca nici genunchii nu mi-i mai vad, darmite pitpalacul, fara oglinda! Ma intreba deunazi fostu' sotz cum ma simt si i-am zis sa nu doarma doua nopti, sa nu se pishe 8 ore, sa isi puna pe burta un sac de vreo 10 kile cu fasole sau nisip, sa urce repede 10 etaje, sa le coboare, sa faca si vreo 10 genuflexiuni si asa o sa stie cum ma simt. "Mamaaa, nasol", zice. Te cred si eu! In tickerul ala de la baby gaga zice ca mai am 66 de zile pana la termen. Moooooama, 66 de zile, pai sa zicem ca scad vreo 10 ca fac cezariana si mai raman 56, mult frate, pai cum car eu o burta in care creste gârgâliciul cu in medie 80 degrame pe zi? Pai voi va dati seama cat inseamna 80 de grame pe zi? Adica juma' de kil pe saptamana, adica o sticla de cola de 2 litri in doua luni, vai de capul meu! Ce-mi pasa de clisma? Sa-mi faca clisma pana se satura. Ce-mi pasa de ras la fund? Sa-l rada. Ce daca imi pun sonda din aia? Sa puna. Credeti vreuna ca o sa ne mai pese atunci de maruntisuri din astea, cand n-o sa stim cum si pe unde sa scoatem mai repede oracaitorul de 3 kile jumate din burta? Clisma, ras, sonda, taietura, orice, fratele meu, da-le-ncolo, eu de-abia astept sa se faca termenul si sa imi capat burta mea mica inapoi, daca nu mica, macar goala, sa ma misc si eu ca omu', sa nu-mi apese pe vinele fundului, pe ficat, pe sub coaste, pe vezica, pe peste tot cum apasa acuma, si e numa' de un kil jumate! Of. Na, ca m-am descarcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Si daca tot e trecut de miezul noptii pot sa-i spun si eu in mod oficial "La multi ani" Oanei_bucur. Sa fi fericita, sanatoasa si sa ai o nastere cat mai usoara (la termen).

Ca tot ati zis de contractii, azi am avut iar o serie de contractii dureroase. Traiasca No-spa-ul ca el ne salveaza de multe.
Messa, ce faci mama cedezi? Eu mai nou ma gandesc ce face bebe in burtica ca se invarte pe acolo si nu stiu ce tot face el pe langa vezica pentru ca am o senzatie ceva de genul ca-mi apuca cineva de vezica, trage de ea la maxim si pe urma ii da brusc drumul. Si pe urma...ghici cine trebuie sa fie in maxim 5 secunde la buda

32+ George Anelin

Mergi la inceput