Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 14
dana_ene spune:
STELUTE 

(8) - Monica, Silvi, Dana, Ingrid, Anasol, Anasebe, Bombonica, Irinatunza
BULGARASI 

(4) - Bianca, Dana, Anasebe, Maraki
CLOPOTZEI 

(4) - Monica, Deea, Irinatunza, Dana
STRUMFI 

(3) - Astery, Monica, Mirela
SPIRIDUSI 
(2) - Mirela, Monica
FULGI DE NEA 
(2) - Anasol, Anasebe
ZBURDALNICI
- Monica
SHMECHERASI
- Mirela
FULGISORI
- Maraki
PUFULETI
LUCEFERI
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
asteryaro spune:
Ingrid, pupaturi si de la noi!
Deea, imi pare rau ca nu te simti bine. Sper din tot sufletul sa-ti revina repede de tot muza acasa, unde-i este locul. Hai, curaj, trebuie sa treaca!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
irinatunza spune:
Ingrid, Biancas, am gasit solutia, da. Patul nostru e mareeeee. Dar de fiecare data in cealalta camera sa petrece treaba.
Oricum tre sa cumpar o saltea din aia relaxa si s-o pun in patut si s-o invat sa doarma acolo. Asta daca o sa mai pot. ca deja ma cauta noaptea prin pat.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
dana_ene spune:
No, haideti ca am terminat de refacut lista.
Intre timp am stat putin pe chat cu Oana care e la ai mei. De-asta am lasat lista asa... in coada de peste la un moment dat.
Irina, gata
.
Intre timp mi-am pus si eu optiunea pentru clopotei, si mie-mi place denumirea asta, noroc cu Deea ca mi-a deschis capul. Eu Oanei ii spun uneori "clopotelul mamii", fiindca are o voce ca de clopotel.
Roxanica are alta voce, ele nu seamana aici. Dar imi place cum suna CLOPOTEI
.
Deea, hai ... moralu' sus !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
irinatunza spune:
Deea, tocmai tu care faceai front comun cu Moni la poante ? hai lasa depreseala
poze Sabina
asteryaro spune:
Ingrid, Razvan sta in casa fara sosete, cu pantalonasi si tricou cu maneca lunga. Afara nu-i pun fular, inca n-a fost cazul. De dormit doarme in scutec si tricou cu maneca lunga, fiindca doarme in sac. Cand il desfac dimineata, ii frige pielicica. Daca il pun in premergator, il incalt cu sosete si ghetute.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
irinatunza spune:
Deea, tocmai tu care faceai front comun cu Moni la poante ? hai lasa depreseala
Baga o tura cu rolele si cu daria in carucior. tare mi-ar placea sa te vad in actiune. Cred ca esti super mortala.
poze Sabina
Ingrid S spune:
Dana, mai trece si la mine un vot pt spiridusi...chiar ca o vad pe Diana in rol..Diana de Moni evident! ![]()
Deea, sorry ca nu te simti bine, lasa ca iti regasesti tu optimismul
.
Ingrid S si
Diana
asteryaro spune:
Irina, recunosc ca mi-a fost tare greu, atunci cand Razvanel era mititel, sa nu-l iau langa mine, in pat, in special pentru ca lui ii era tare frigut... l-am tinut cu manusi pana la 3 luni, daca va mai amintiti... acum, nu sunt impotriva, dar iti va fi greu spre imposibil s-o mai "scoti" din patul vostru, pentru ca, probabil, va plange, si nu vei rezista. Oricum, eu iti doresc "dezlipire" usoara de comoara, daca esti tare, vei reusi.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
Ingrid S spune:
Astery...si n-a racit? Oricum, daca ii frige pielea, e cald la voi in casa, la ea in camera sunt 20 grade peste noapte, in celelalte camere 22 grade ziua. Si cred ca are circulatia deficitara..e cam des rece la manutze 
Ingrid S si
Diana