Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 15
irinatunza spune:
Si la mine sunt tot cam asa , ziua cam 20-21 de grade, iar seara pun la 22.
Fetelor, am auzit ca daca au nasucul rece le e frig . Voi ce stiti despre asa ceva ? Ca Sabi are nasul rece de obicei, dar minutele si piciorusele sunt calde. Si daca pun mina pe nasul meu acu.... stati sa pun.... gata..... e rece. Si nu mie frig. Deci.... ce sa cred ?
Eu ziua cind sta pe jos ii dau doua perechi de pantalonasi si peste body o vestuta. Si sosetele evident.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
dana_ene spune:
STELUTE 

(8) - Monica, Silvi, Dana, Ingrid, Anasol, Anasebe, Bombonica, Irinatunza
BULGARASI 

(4) - Bianca, Dana, Anasebe, Maraki
CLOPOTZEI 

(4) - Monica, Deea, Irinatunza, Dana
STRUMFI 

(3) - Astery, Monica, Mirela
SPIRIDUSI 

(3) - Mirela, Monica, Ingrid
FULGI DE NEA 
(2) - Anasol, Anasebe
ZBURDALNICI
- Monica
SHMECHERASI
- Mirela
FULGISORI
- Maraki
PUFULETI
LUCEFERI
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
Ma bucur ca o iau in sus clopotzeii si spiridusii in detrimentrul bulgarashilor 
INGRID eu sunt in razboi cu mami la capitolul imbracat,eu o tin mai lejera si in plus sunt 23 de grade aici.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:
STELUTE 

(8) - Monica, Silvi, Dana, Ingrid, Anasol, Anasebe, Bombonica, Irinatunza
BULGARASI 

(4) - Bianca, Dana, Anasebe, Maraki
CLOPOTZEI 

(4) - Monica, Deea, Irinatunza, Dana
STRUMFI 

(4) - Astery, Monica, Mirela, Anasebe
SPIRIDUSI 

(3) - Mirela, Monica, Ingrid
FULGI DE NEA
(1) - Anasol
ZBURDALNICI
- Monica
SHMECHERASI
- Mirela
FULGISORI
- Maraki
PUFULETI
LUCEFERI
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea
Dana Am modificat pt ca eu doar am zic ca-mi place fulgi de nea, dar mise pare prea lung, nu am votat (m-am exprimat eu aiurea ce sa mai). in schimb imi bagesem un vot la strumfi, dar pe sest, adica nu am spus-o, doar am adaugat.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
asteryaro spune:
Deci sa va lamuresc: blocul in care locuiesc este foarte bine termoizolat (Dana, tu stii blocul de la Mc donald's, facut dupa nu mai stiu care cutremur). Nu am nici un perete in afara, geamurile sunt puse cu simt de raspundere. Prin casa (living si dormitor) trece o tzevutza subtire cat degetul meu mic, care este calda (incalzirea blocului, la care am renuntat). Noi la centrala dam drumul seara, vreo 30 de minute, asa, de fason, pentru baita lui Razvanel. Apoi inchidem, caci ne sufocam. Si credeti-ma, suntem doi frigurosi amandoi + Razvanelu... Pe jos am parchet + gresie, n-am covoare deloc. Parchetul este cald, dar eu umblu in papuci (am o fobie cu scamele + praful, brrr).
Per total, este foarte cald, acum sunt in maieu si colanti 3/4.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
anasebe spune:
Cristina Nu te supara dar se pare ca avem niste probleme pe mess. Eu scriu dar tu nu vezi.
Asta acum, ca mai devreme nu ne-am nimerit.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
irinatunza spune:
Astery, super ca-i asa de cald la voi. Noi stam la ultimul etaj, toti peretii afara, dar locuim in centru.
poze Sabina
Biancas spune:
Si la mine este o tona de parchet in camera mare. Eu il imbrac pe Dani cam asha: body, o salopeta cu picior, sosete sau pantofi si eventual vesta. Sau body + salopeta fara picior+strampi+sosete sau pantofi eventual vesta. E mai mult parchet decat covor dar nu vreau sa il invatz cu caldura ca dupa aceea raceste ushor...si am 22-23 grade in camera, chiar 24 ziua...
Clopotei, clopotei veseli clopotei...(Sandra stie melodia si e frumoasa)
Votez si eu pt Clopotei ca am dreptul nu? Numai pt bulgari am votat ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
irinatunza spune:
Ali, pe unde umbli, fato? O intrat Mitica in concediu de iarna si te tine ocupata? 
poze Sabina
LunaNoua spune:
Ingrid, eu cred ca pot sa numar pe degetele zilele cand am scos-o afara pe Daria cu caciula. I-am pus caciula doar cand a nins, sau cand mai mergem cu ea noaptea la plimbare. De fular.. ce sa mai zic??? Nici nu am asa ceva in casa... In casa o tin in strampi si body (sau daca merge pe jos de-a busilea ii pun si o salopeta larga de blugi, ca sa nu se frece de mocheta cu genunchii, ca am o mocheta din aia de trafic greu, care nici cald nu tine si mai si zgarie). Eu cu sotul am discutii de imbracat fata, el tot vrea sa o imbrace mai gros. Noi stam la parter, si intr-adevar la noi e frig tare pe jos.. dar Daria vad ca nu are probleme, multumesc lui Dumneazeu.
Cat despre mine, eu am racit bocna, de la depresia ce o am (bat-o vina
), azi sunt mai bine. Spre marea mea bucurie, Daria nu a racit, cu toate ca am stat bot in bot cu ea toata ziua !!! I-am dat preventiv bulinute homeopate, si vad ca doar a stranutat de vre-o 3 ori.. si atat !!! Imi pare tare bine de asta, ca nu stiu ce m-as fi facut cu pui racit, mai ales ca eu sunt anti-antibiotice.
E bine pentru bebelusi sa doarma singuri, in camera lor, in patul lor. Cine doarme cu bb in pat, o face pentru ea (pentru a satisface nevoia ei de iubire, dragalasenie, etc) si nu pentru bebe. Am dormit si eu cu Daria in pat, si stiu cat de biiiiine e !!!
E bine pentru adulti, pentru ca ii umple de toata bunatatea si dragalasenia bebelusilor, nu pentru micuti, care la schimb primesc ... deh ... ce au si parintii sa le ofere...mai bune sau mai rele...
Va multumesc pentru suport.. trec si eu si peste asta.. rolele sunt incuiate.. nu am chef de ele ... vreau o muza... si nu vine 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1