Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 16
anasebe spune:
STELUTE 

(8) - Monica, Silvi, Dana, Ingrid, Anasol, Anasebe, Bombonica, Irinatunza
BULGARASI 

(4) - Bianca, Dana, Anasebe, Maraki
CLOPOTZEI 

(5) - Monica, Deea, Irinatunza, Dana, Bianca
STRUMFI 

(4) - Astery, Monica, Mirela, Anasebe
SPIRIDUSI 

(3) - Mirela, Monica, Ingrid
FULGI DE NEA
(1) - Anasol
ZBURDALNICI
- Monica
SHMECHERASI
- Mirela
FULGISORI
- Maraki
PUFULETI
LUCEFERI
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea
BIanca Am adaugat votul tau la clopotei
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
Ingrid S spune:
Si la mine pot face cald cat vreau, 24-25, dar vb voastra, prefer mai rece ca sa nu se invete cu caldura excesiva. Oricum o imbrac bine, maieu, o bluzita, strampli fara maneci si pantofiori (a si ciorapei lungi dedesubt) si daca e cam rece la nas...o vestutza peste. Si inca n-a racit...dar sa nu ma laud, ca de cate ori scriu pe net ca e bine, imi face imediat ceva...
Mie nu-mi place clopotei..de ce nu zurgalai?? Stelutze suna mai cuminte, iar spiridusi e fun de-a dreptul...mereu ma gandesc cand citesc spiridusi la basmele lui Grimm sau Andersen..
Ingrid S si
Diana
asteryaro spune:
Deea, ce bine ai punctat ref. la dormitul cu bebe in pat!
Hai sa facem galerie pentru muza Deei
!!!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
irinatunza spune:
Da , mai Deea! Ai perfecta dreptate cu dormitul cu bebelusul . Asta inseamna ca tre sa ma grabesc sa cumpar salteaua aia si s-o invat la ea in patut.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Ingrid S spune:
Deea, tu ai dreptate cu dormitul in pat, sa stii insa ca de multe ori Diana aude cand ma culc in pat si incepe sa se foiasca, sa caraie, din astea, si atunci o iau langa mine, isi baga boticul si adoarme imediat. Eu nu ma simt chiar ok, am probleme cu spatele si dorm iepureste ca sa nu ii bag un cot in cap, de regula dimineatza ma trezesc intepenita
...ea e vioaie si gata de actiune
.
Iar toti 3 n-as risca, sotzul i-a pus odata o labutza peste cap de a urlat fata...
Ingrid S si
Diana
irinatunza spune:
Ma bag in pat pt. ca acusica tre sa-i dau de papa puiului si nu mai pot de somn.
Noapte buna.
poze Sabina
asteryaro spune:
Irina, ca intrebare, ce patut ai?
Cine are Baby Care, gaseste saltelute pe masura la "va spun eu unde", pe net.
Da' cred ca m-am trezit cam tarziu sa va spun... scuzati!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
monica70 spune:
INGRID eu am propus si zurgalai,dar nu m-a sustinut nimeni ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinatunza spune:
Astery, Baby Care e patutul . da-mi PM cu informatii despre saltea.
poze Sabina