Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi ce frumos necheaza Alain ..
Am pus si eu 3 poze noi sa imi vedeti bunica de 88 ani care umbla pe drumuri la varsta asta
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?sc=1&addtype=local
Moni...sper ca nu ai pus in practica dansul piticilor...prea liniste e la tine
Pana am pus mesajul ai si scris..
Imi merge netul ca . Il culc pe Dani, dau restart si revin

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Nici Sabi n-a racit niciodata. Insa la noi e curent, n-am reusit sa ne punem termopan anul acesta pt. ca aveam ginduri de mutat , insa nu s-a potrivit. Asa ca ..... nu dati cu rosii , desi merit, Sabi doarme cu noi in patul mare. Si tareeeeee ma tem ca n-o s-o mai pot scoate de acolo.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Dana, da pe mine nu ma pui la socoteala ? Ca si eu am votat Stelute

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina...

cum faceti?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
In sfarsit, am reusit sa culc...spiridusul, stelutza, strumful etc si am citit toate paginile scrise pana acum.
Mirela , nu pot sa-ti spun nimik, am avut si eu pe cineva in familie alcoolic, un var, dar si-a revenit pt ca a vrut cu tot dinadinsul asta. Acum au trecut mai multi ani si nu a pus gura pe bautura. Iti doresc sa fii tare !
Dana Ene, am vazut papusha, ti-am mai spus nu? ca are niste ochisori superbi! Mersi de link !
Silvi, absolut bestial calutzul, cat te-a costat? E de vis, iar Alain...ii lipsesc un frau si niste pinteni !
Maraki, cum sta Angelos cu bubitzele? I-au mai aparut? Sa ne mai spui cum se simte !
Astery, l-am vazut pe frumosul nascut in aceeasi zi cu Diana, o scumpete, ce mai! Uite de la noi doua !
Moni, mersi, am dat comanda pe net la piticii aia, au si pe Alba-ca-Zapada, dar nu stiu daca sunt mari sau mici...sper sa nu-i inghita Diana. Scuze ca m-am repezit asa si am zbierat dupa tine, sper ca nu te-ai suparat...
Bianca, Irinatuntza, AnaS, Bombonica !
Apropo, mie imi mai place si spiridusi...suna vesel..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Biancas, nu facem ca e post !

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID fi serioasa ! N-o sa ii inghita Diana stai linistita

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salu fetele ...

Eu sunt in depresie .. si nici macar nu am de ce . Nu am chef sa va scriu, nu am chef de treaba ... nici de Daria .. nici de Silviu .. de nimic. Sunt super-crispata ca nu reusesc sa imi fac plansele pentru la scoala...stiu ca e nimica toata ... dar ... noah... daca asta e marea mea problema... ce sa fac????

Eu vreau CLOPOTEI Suna tare dragalas si vesel, asa cum e Daria. Stelute nu imi plac, ca parca sunt cracanatele alea de staruri Tv...bleach. Se poate pune si vot negativ??? Ca eu chiar nu as vrea stelute... bleachhh

Mirela, imi pare rau de ce citesc . Nu poti apela la altcineva? Prieteni, mame de prieteni, ceva? Ca doar nu trebuie neaparat din familie.

Bombonica.. aveam ceva sa iti scriu.. dar am uitat. Mege un ?

Restul .. va pup ... si pe mine ma iertati.. dar eu sunt in pasa proasta ... rau de tot ...

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am tot citit ca sunt bebelusi cu mucishori, fetelor sa nu va suparati, intreb si eu asa: ii imbracati bine, adik chiar daca stau in casa? Eu ii dau 2 perechi de ciorapei, ultima are niste cauciuc sa nu alunece, sau ciorapi si pantofiori, mereu o verific la nas, daca e rece, ii este frig. N-o prea las pe jos, ca la mine sunt km de parchet si nu vreau sa raceasca...inca n-am avut episoade cu raceli mai serioase. Si afara cu caciulitza si fular...
Irinatuntza, eu inca dorm cu ea in camera (nu in pat), dar nu sunt impotriva dormitului cu ea, daca vreau ceva merg in dormitor si ea ramane in camera ei. Acuma daca dormiti toti 3, e putin mai greu, dar sunt convinsa ca ati gasit deja solutia .
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

CLOPOTEI!!!!!!! Si mai frumos !!!!! Votez si clopotei.

poze Sabina

Mergi la inceput