Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Astery, vazut si eu poze cu baiat mareee si frumos. O intrebare : Ala e patutul in care doarme sau e numai tarc de stat ziua ? Ca eu n-o pun sa doarma la nivelul asla pt. ca mi se pare prea aproape de podea si ma tem sa nu raceasca.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, sau IDEOLOGI, mey ...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Noi ne jucam si ascultam muzica de craciu....... am reusit sa pun si un filmulet cu calutul http://www.dropshots.com/day.php?userid=162977&cdate=20061126&cimg=2 .
Vedeti ce faceti cu voturile pana la urma, mie doar sa imi spuneti doar cu cine sa votez haaac

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Votez si eu pentru Stelute

poze Sabina

Mergi la inceput

vreu si eu mai multe puncte ca sa-mi pun titulatura.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Irinuca, acela este si pat de dormit, deoarece si pentru ca, in vastul nostru apartament, n-ar mai incapea un alt pat, desi... daca ma gandesc mai bine... fratiorul lui Razvan va avea si el patutul lui, nu?
La casa poate doar la anul sa ne mutam, desi sunt sperante foaaaaarte slabe.
Razvan n-a racit niciodata pana acum, nu are cum, nu-i curent. Si doarme in sac.
Pupici!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by Biancas
Moni acuma este o vorba...oamenii cu idei se numesc idioti Mie chiar nu imi place sa mi se spuna asha
Piticii tai sunt mai mari putini si mai frumosi decat aia de pe site care au si pe Alba ca Zapada..
Moni..ai pute-a sa le pui baterii si poate o sa danseze singuri
Sau si mai sadic...ii iei pe toti in mana si bagi un deget in priza.Cred ca ar dansa toti atunci ioi...ma doare burta de atata ras

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Mirela, nu te faci de ris, stai linistita. Oricum aici suntem ca in familie, nu ? Stiu cit de greu e pentru mami tau si pentru toata familia. Si socrul meu are aceeasi meteahna. Offffff, tare greu mai e!

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by irinatunza

Biancas, PUTEEEEEEE si la Sabi! Ar trebui astia sa ne dea si spor de toxicitate la indemnizatia aia de 8 mil. Un .... 50% asa pe mine m-ar multumi.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

STELUTE (7) - Monica, Silvi, Dana, Ingrid, Anasol, Anasebe, Bombonica
STRUMFI (3) - Astery, Monica, Mirela
BULGARASI (4) - Bianca, Dana, Anasebe, Maraki
SPIRIDUSI (2) - Mirela, Monica
FULGI DE NEA (2) - Anasol, Anasebe
CLOPOTZEI - Monica
ZBURDALNICI - Monica
LUCEFERI -
SHMECHERASI - Mirela
FULGISORI - Maraki
PUFULETI

Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput