deodorant bun??
Raspunsuri - Pagina 2
Lumi spune:
Deo roll-ul de la Amway e foarte bun si miroase super dar... e cam scump, motiv pentru care de un an si jumatate am renuntat la el si am trecut la Secret Platinum Cream de care sunt foarte foarte multumita. Incearca-l si tu, sper sa fii multumita de el.
ici pe burtici la mamici si ici
Lumi - mamica Denisei
aici gasiti pozici: http://community.webshots.com/album/71873746ieirlw
petruta spune:
Raspuns: Secret Platinum Cream de care sunt foarte foarte multumita.
Petruta & bb Mihai
Maadi spune:
Unde ati gasit voi Secret Platinum Cream ca eu nu am vazut si nici nu am auzit pana acum. Vreau si eu!
Pupici,
Maadi
issabbella spune:
Eu am vazut cam peste tot Secret Platinum Cream. Ultima data am vazut la Mega Image. Am vrut sa-ti spun ca eu folosesc Dove de vreo patru luni si sunt foarte multumita.Inainte sa-l descopar transpiram foarte abundent si acum parca mi-am mai revenit.
Multa bafta si sa-mi zici daca ai gasit pana la urma
carmenutza spune:
Eu folosesc Dove stick de care sint f multumita si inainte de asta am avut nivea tot stick fara alcool si fara miros, care la fel era f bun, dar daca vrei ceva care sa nu iti lase nici cea mai mica urma cele mai bune sint deodorantele gel. De ce nu incerci si barbatesti? Mie tot timpul mi s-a parut ca deo barbatesti, ca si parfumurile sint mai bune si miros mai bine.
carmen
Flower spune:
Eu folosesc Dove spray si Lady Speed Stick Invisible ( pe baza de cotton ) si sunt multumita , insa eu nu le-am "testat" pe haine negre. Multumirea vine din faptul ca nu ma simt transpirata la sfarsitul zilei, pe cand cu Fa roll on am mai patit-o.
Oricum , cred ca ar trebui sa facem maaare diferenta intre cosmeticele productie Europa de Est ( Po , Sl , Ro )- indiferent de firma , cu cele produse de aceeasi firma in tari mai "europene" !!! Deci calitatea produselor folosite de fetele din Canada , Franta , Israel , etc. nu este aceeasi cu cele disponibile in Romania . Asta-i viata !
MONAI spune:
Eu am primit acum doi ani din Canada Dove stick (pe cand la noi nu exista)si mi-a placut tare mult. Acum folosesc Lady Speed Stick Invisible si nu lasa urme pe hainele negre.
Sa auzim numai de bine.
ariel_7000 spune:
eu folosesc adidas ice dive. este pentru barbati, dar eu cred ca se potriveste ca miros si unei femei, iar ca protectie este net superior decat cele pt dame, poate din cauza ca este conceput pt barbati...
ariel