deodorant bun??

deodorant bun?? | Autor: MarianaP

Link direct la acest mesaj

Exista un deodorant eficient care sa inlature transpiratia, dar care sa nu pateze hainele subsoara cu alb??? Cele care nu pateaza hainele am observat ca nu sint eficiente si cele care sint eficiente pateaza hainele si, mai ales in cazul unor bluze negre si fara mineci, se vad imediat niste urme albe:((((

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mariana,

Si eu aveam aceeasi problema pana acum doi ani. De atunci folosesc un deo roll-on de la Amway. Iti spun ce scrie pe el (e verde ou de rata): Deodorant antiperspirant a bille, senteur fraiche - 100 ml. Mie imi este f.f. bun. Comand trei odata si imi ajung un an de zile. Nu stiu ce m-as face daca nu l-as mai gasi.

Te pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Eu folosesc Bac roll-on albastru si am observat ca este foarte bun si nici nu pateaza hainele

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Mariana, eu folosesc "Secret Platinum Cream"...e foarte bun: nu pateaza hainele cu alb si te protejeaza toata ziua ( nah, ca m-am apucat sa vorbesc precum fetele din reclame )...fiind sub forma de crema, se maseaza usor pana intra in piele si nu mai e nici un pericol sa-ti pateze hainele....si are si un miros placut... Mie imi ajunge cam vreo 4 luni...

Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Ai incercat cele sub forma de gel?

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

mie imi place gama rexona ,spray..toate sunt eficiente si daca dupa ce te dai masezi putin locul,atunci nu mai ai problemele cu petele albe.
dar si cum ii zice...secret platinum creme..de asta am folosit in ro,e foarte bun.
sa ne spui ce alegi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

eu folosesc de ani de zile Fa deo roll-on 24h spring flower [ fara alcool]si sint f. multumita

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Incearca gelul de la Gilette, eu il folosesc de ani de zile, de aia nici nu mai stiu cum se numeste exact - intru in magazin si punct ochit, punct lovit. Partea buna a deodorantelor pe care le gasesti in Canada este ca sint persistente (chiar tin 24h !!), partea proasta este ca nu miros mai deloc. Dar compensezi cu parfum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

au aparuta acum in Romania, de la Rexona doua variante de deo antiperspirant. Le zice Rexona Crystal: Clear Aqua si Pure Silver care nu lasa urme albe.

bubi

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Ai incercat Adidas antiperspirant? Eu tocmai mi-am luat unul si sunt tare multumita, e si persistent si nici nu lasa urme.
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Eu folosesc anti-perspirant Gilette Clear Gel barbatesc.Este super,super bun.Nu transpir,nu raman urme pe haine.
Cristina si Cristina

Mergi la inceput