Aspirante optimiste > 20 ani (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Olivia26 spune:
Gabitzule, multumesc pt sugestii.
Ce sa spun, referitor la TB sunt deja in Z17 din 26, o s-o iau eventual daca banuiesc o posibila sarcina.
Cervixul nu l-am reperat niciodata si nici nu vreau inca, teste de ovulatie la fel, nici nu stiu cum arata. Inca mai am rabdare. Eu n-as putea sa-ti spun de cand incerc, am renuntat la protectie vreo 2 luni dupa care iar ne-am protejat ca am plecat din tara si na, nu era momentul.Acum iar am renuntat la protectie si asteptam...ma las in voia lui D-zeu.
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
nushulica spune:
fetelor am un mare necazva rog sa va rugati toate pentru ingridutza noastra e la spital mititica s-a internat sora mea azi-noapte cu ea a facut diaree si era deshidratataera ca o carpa de moale si aproape vanataacu e saracutza in perfuziiam plans azi tare mult nu suport s-o vad asa..ea e tare jucausa si mancacioasa si acu nu poate sa pape decat mucilagiu de orez..plange de foame si diareea nu s-a oprit...nu mai pot sa zic nimic
INGRID
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Rox imi pare rau! Dar cum sa fii cazuta psihic???? Nu ai voie! Trebuie sa fii cat mai sanatoasa, din toate punctele de vedere, ca sa se prinda bebicul cat mai repede
Anca sar'na pt raspuns. Io nush ce sa mai zic de mine! De ieri am inceput sa sangerez si azi curge chiar tare si inchis la culoare. Acu' nedumerirea mea e ca nu stiu daca o fi CM-ul sau nu Am 21 de zile de la chiuretaj si dr cam atat mi-a zis ca va trece pana la CM, dar la chiuretajele trecute mi-a venit CM abia dupa 6 sapt. Si dupa sangerarea de acu 1 si 1/2 sapt nu mai sunt asa sigura ca e ciclu, intelegi? Pisici! Ce ma enerveaza nesiguranta asta!
Poze Laura
Laura, eu dupa ce am pierdut sarcina am sangerat 3 sapt. , apoi pauza 2 sapt, dupa care mi-a venit primul ciclu, iar al doilea a fost la 31 zile, abia al treilea a venit normal la 27 zile.
Noi 2 singurei
Carmen_Marieta spune:
Nusha sa-i dea DD sanatate lui Ingrid... ... ai credinta ca totul va fi bine..
Alinutza felicitari, o sarcina cat mai usoara si peste 9 luni sa-ti tii bb in brate.
Corinuk iubita imi era dor de tine, ce bine ca ai fost sa te relaxezi...
Acum pentru aspirantele "care mai cad in butoi" - fetele luptati ca luptam pentru o minune!!! Ieri am fost in vizita la matusa mea care a nascut luna trecuta( are 40 de ani!!!!!)o minune de baiat. Asa cum va spuneam ieri am fost la ea- am schimbat bb i-am dat sa manance, stiti ce sentiment frumos este....nu se poate descrie... sotul meu era in al noulea cer,a stat langa mine cand l-am schimbat... imi era asa de greu cand il vedeam cum ii stralucesc ochii de bucurie ... Asadar am trecut de butoiul cu depresie si luptam in continuare pentru minunea care va fi:" copilul nostru"
Sper sa faceti la fel ca noi! Dumnezeu sa ne ajute si sa fie alaturi de noi!!!
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
nichi spune:
Alinutza felicitari sa ai o sarcina usoara si sa ai grija de minunea din burtica!
Nusha multa sanatate lui Ingrid si sa ai incredere in DD ca va avea grija de ea si o sa se faca bine cat mai repede.
Pupici si noapte buna!
Laura Ioana spune:
Vai de mine, Nushulica, ce m-am speriat citind mesajul tau!!!! Doamne ajuta sa se faca bine cat mai repede mititica Stiu cat e de periculoasa deshidratarea la copilasi! Sa dea Domnul sa ii treaca diareea si sa fie iar fetita vesela si vioaie
Irlandeza la mine cica ar fi ciclul, asa mi-a zis dr mea. Nu am fost la ctrl, ca-i plecata la Bucuresti, dar am vb cu ea la tel si mi-a zis sa consider ca e primul CM dupa chiuretaj (am 22 de zile de la chiuretaj, deci poate fi) si ma bucur daca-i asa! Tu cum mai stai cu intarzierea, ca nu am mai citit de multishor
Poze Laura
irlandeza spune:
Laura , n-am noutati, tot "intarziata" (a cincea zi deja), testul de dimineata a fost negativ, mai astept saptamana asta si daca tot nu apare sun la nasul meu ( e ginecolog)sa-mi spuna ce sa fac, ca aici pana ma programeaza la ecograf sau alte analize, mai trec cateva saptamani.
Noi 2 singurei
Laura Ioana spune:
Irlandeza nu ai cum sa faci testul de sange acolo? Sper sa fie bebe Ar fi chiar culmea sa fie tot dereglare, ca prea multe fete au patit-o in ultima vreme!!!!
Poze Laura
Alinutzaa spune:
Wow!!!!! Va multumesc tare mult. De-acum...sper ca totul sa fie ok.
Anya, bineinteles ca nu plec singura. Hai fetelor, care mai veniti cu mine la odisee. Ca de plecat singura nu plec oricum, chiar sa stiu ca va car in spinare si tot va iau.
Nushulica, fii optimista. Ingrid se va face bine repede repede repede si o sa o vedeti in curand vesela si voioasa.
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata.
RAMONELLA spune:
Neata fete cucuiete!!
Hei,pe unde sunteti????N-ati venit inca la servici??Sau sunteti ocupate !
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel