Aspirante optimiste > 20 ani (17)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
Neata la toate fetele si imi pare atat de rau ptr micuta Ingrid si ma rog ptr ea sa se faca bine.
Pupicei
anca
poze nunta
Incercari bb
RAMONELLA spune:
Nushulica imi pare tare rau de Ingrid,saracuta...lasa ca o sa fie bine,o sa vezi.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
bibyrox spune:
NUSHA multa multa sanatate ingerasului!!!! Nu te speria.. o sa vezi ca va fi bine!!! Sa ne tii la curent!!!
Ramo neatza si tie! Io sunt aici... n-am chef de munca azi. Mi-a facut seful nervi de dimineata asa..
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Irlandeza nu ai cum sa faci testul de sange acolo? Sper sa fie bebe Ar fi chiar culmea sa fie tot dereglare, ca prea multe fete au patit-o in ultima vreme!!!!
Poze Laura
Din pacate e tot dereglare, azi dimineata au venit uratii. Cred ca niciodata n-am fost asa bucuroasa de venirea lor, pt. ca stiam ca n-am simptome de gravi,( si sotul cu oligospermie) si m-am speriat sa nu fie altceva mai nasol. Acum am in fata o noua luna, o noua sansa.
Si joi merge sotul meu la a doua spermograma.
Noi 2 singurei
bibyrox spune:
Irlandeza iti tin pumnii sa fie bine luna aceasta!!! Si sa dea Dzeu sa intrati 3 in 2007!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
RAMONELLA spune:
Irlandezalasa ca ai o noua luna la dispozitie,si atunci o sa faci bebe!!
Biby !Da-i pace la seful ala al tau!!!Seful meu e sotul meu!!!Sa nu indrazneasca sa ma supere
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
irlandeza spune:
Biby , Anca , Ramomella , asa sper si eu ca sa intram 3 in 2007. Oricum sunt intr-o pasa f. buna. Nu credeam ca pot fi asa bucuroasa de venirea uratilor. Cred ca-i ceva in aer ca prea multe dereglari au fost pe aici.
Noi 2 singurei
Laura Ioana spune:
Irlandeza imi pare rau! Bine, totusi ca au venit si nu mai tre sa astepti pana sa reincepi proiectul bebe Bafta la spermograma de miercuri!
Edit: adica pe joi
Poze Laura