35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu fac cozonacul asa:
1 kg faina
3 oua intregi
3 galbenusuri
o lingurita sare
250 gr zahar
200 gr unt topit
300 ml lapte

pregatesc o maia din 200 ml lapte cald, 50 gr drojdie, 2 lingurite zahar si 4 linguri faina- o las cam 20 min la cald sa creasca putin si apoi incep framantatul cu celellalte ingrediente. Il framant cam o ora ( cu mana) deci cu aparatul probabil ia jumate timpul
dupa ce il pregatesc cu umplutura il las in tava o 1/2 ora sa mai creasca, il ung cu ou
la 180 C il tin cam 45 min in cuptor
Eu il fac impletit si de obicei cu nuca sau cu mar, nu am ratat niciodata, e super pufos.... Dar folosesc intotdeauna drojdie proaspata.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Mersic fetelor ia sa vezi ce bucatareasa ma fac........haaaaa imi vine sa rad, sunt ca in serialul ala cu femeile disperate , (nu stiu daca este si in ro) stau acasa si gatesc toata ziua, inainte ieseam numai cu sortul pus la misto si le faceam la copii cu mana cand plecau la scoala, sa ma invidieze vecinele ca sunt mare bucatareasa .(Haaaaaa cred ca stiti ca glumesc.)
Astazi sunt cam blocata in casa fimiu e la munca cu masina, si eu tot imi fac de lucru am tot spalat toata dimineatea, si am strins putin pe aici nu sunt ca alte doame( vezi Alma si brenda ) la teatru sa aveti fun fetelor. Eu va astept aici pe dc sa ne povestiti .
A si Olga de unde cumperi drojdie proaspata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Olga, cu aparatul nu faci nici o munca. Bagi ingredientele si peste 3 ore scoti cozonacul copt. Nu-i impletit, dar e buuuun si pufos:)
Stiu ca e mai bun cozonacul framantat de mana, dar eu una sigur n-as reusi... in general sunt in stare sa stric si retetele supersigure

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mey,ia mai terminati cu cozonacii,ca io tin post.Si ma omoara pofta!

Sivi,si uite asa fac si cura de dezintoxicare,te simti excelent dupa o luna si jumatate de post.

Olga,ma tenteaza sa fac si eu cozonacii tai anul asta.
Acum doi ani a fost pentru prima oara in viata cind am facut cozonaci.Bunica-mea nu mai poate,ca n-o mai tin puterile la framantat.Mi-au iesit fetelor niste cozonaci,de dadeau pe afara,stateau sa explodeze de crescuti si frumosi ce erau.
Anul trecut n-am mai facut.
Dar anul asta ma bate gindul sa incerc din nou.

A fost dragutz aseara,dupa teatru am fost la un mic cocktail,am ajuns pe la 11 acasa.Si a venit inca o buna amica de aici,de pe forum.
Cit despre cluburi.....ce sa va zic? Nu mai fusesem nici eu de citiva ani,si m-am simtit atit de prafuita in comparatie cu tineretul de acolo,cum nu va imaginati.Nu-s mofturi,credeti-ma,nu mi-a fost bine deloc.Cu hainele mele invechite si naspa....brrrrr.....urit sentiment.
M-am hotarit,chiar daca-s grasana,sa ma mai innoiesc si eu cu cite ceva la moda.
Asa nu se mai poate!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Am avut acelasi sentiment ca tine Brenda cand am fost in Dominican Republic, mergem si noi la discoteca dar parca numai era locul nostru acolo si tineretul se tot uita pe noi in gandul lor o fi zis "ce cauta si mosi astia aici".Ce stiau ei ca in tinerete eram sefii dicoteci, nici dansul nostru numai este in stil de haine hai ca ne imbracam tineresc , eu chiar am probleme ca ma imbrac prea tineresc si nu de varsta mea . Trebuie si eu sa imi schimb tinuta mai conservativa ca am 40 de ani maine poimaine. Iar in club in romania imi amintesc ca mi-a spart urechile muzica era mult prea tare pt sufletul meu.Ai dreptate uitasem sentimentul , deci nu pierdem nimic daca nu mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

fetelor, eu tot in blugi... sau in fuste scurte, dar nu foarte deocheate:) dar mai rar cu fustele. Anul acesta mi-am luat o rochita mini de blugi de vara...

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

eheeeee......uite slabutele unde sint.....

va doresc o saptamana minunata!
Cine face cafeaua maine dimineata?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Si eu sint prietena cu blugii de toate felurile... Fustele insa (desi sint slabuta) nu sint pentru mine. Cred ca am trei sau patru fuste/rochii in dulap, asa cu indulgenta. Soacra-mea (!!!) imi tot spune - pune-ti si tu o fusta scurta, ca daca nu porti acum, cind poti... mai tirziu o sa vrei si nu-ti vei putea permite...
Nimic nu e ca un pantalon, sa poti sta turceste sub birou fara sa-ti fie frica ca ti se vad... desuurile.

Aici cluburile sint impartite oarecum pe virste. Nu ca s-ar uita in buletin cind intri intr-un club, dar tocmai ca sa nu te simti "prafuit" si sa te simti bine intre persoane de virsta apropiata.

Pa si pusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Gata, nu mai rezist, ma bag si io in seama ca prea sunteti faine. Ma primiti si pe mine in gashca ?
Si ca sa ma prezint: raluca, 35 trecuti, uneori simt ca am 70 alteori simt ca am 20, sigur stiti la ce ma refer. Si ma bucur sa spun ca la 35 ma simt tare implinita, sunt mami de atomix si nu credeam ca va fi atat de fain.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Bine ai venit Raluca!

Mie mi se inchid ochii pe aici de somn dar astept sa mi se termine programul la uscatorul de rufe. Am observat ca daca scot hainele imediat dupa ce se termina programul si le netezesc putin cu mina, nu mai sint asa de sifonate.

Vreau la

Mergi la inceput