35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 29
alma spune:
La multi ani, fetelor!
A doua zi de serviciu, am lucrat ceva, dar parca fara spor! Si cand ma gandesc ca unii mai au liber pana pe 8...
Eu nu intru la cura, ca am slabit un pic, nu stiu cum se face, dar vreau sa ma duc la sala, ca ma simt cam fara vlaga.
N-am apucat sa vad Basic Instinct pana la capat, m-a luat somnul, cam ciudat filmul, dar ea arata foarte bine, intr-adevar!
_
Poze noi
Gabi_K spune:
Alma, m-am uitat la pozele voastre de Revelion, pai nu ma mir ca n-ai spor la lucru, cred ca tot obosita esti si acum dupa un chef de zile mari!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
brendamitran spune:
Oare cum fac unii de slabesc de sarbatori?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
vilma spune:
Pai eu tot astept sa nasc de mai bine de un an, dar nu trec de luna a cincea. O vad ca pe un corp strain, parca nu e a mea, o intrusa! Eram cu burta lipita de spate inainte...
Brenda, eu daca ma apuc sa mananc verzaturi, ma balonez si mai rau. Si ma si doare burta, am crampe.
dana_ene spune:
Noi am avut un revelion tare reusit. Am fost undeva la tara intr-o zona de munte cu multi prieteni. A iesit un chef de pomina, dar si acum ma resimt dupa nesomn, dans si hlizeala.
Ma bucur, Olga, ca Tony e bine. Si sper sa-ti gasesti un job bun de tot si sa merite despartirea de pui
.
Brenda, unde-i burtica aceea de gravida, doamna? Haide !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
arinna spune:
quote:
Originally posted by Cricor
Si eu, si eu.
Eu sunt la serviciu, insa numai cand ma gandesc ca sefu' e in Cuba ma apuca lenea. Zilele astea dupa sarbatori imi par tare ciudate... Lemoni cum ai facut tu de ai slabit?? Eu m-am ingrasat 3 kg, of ma apuca jalea.
Noi am avut un revelion super casnic, la niste prieteni unde am baut, mancat si vorbit pana dimineata. A venit sora-mea din Romania, cred ca o plictisim cumplit.
Olga, succes la cautat job. In ce domeniu iti cauti?
Corina
La multi ani tuturor!
Eu ma plictiseam si in Romania la Romexpo sau la mama acasa,ca alte chestiuni deosebite nu faceam, asa ca de canadienii cumintei n-am ce zice, mi se cam potrivesc... cel mai bine, de sarbatori si nu numai, vad ca e acasa in doi.

Am inceput sa nu mai iesim deloc din casa ca si ei, doar sotul la serviciu.In curand o sa privim parcurile din masina, ca ei, mi-e lene sa ma imbrac si sa ies afara.Si cand ma gandesc ce agitata eram.Intr-un fel am facut 3 Revelioane la TV :Unul cu romanii, pe tvr international- Universitate si alte selectiuni, altul cu americanii / canadienii si al treilea cu Mexicul.
Altfel, anul acesta facem 40, sa vedem ce zice colagenul
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Brenda, unde-i burtica aceea de gravida, doamna? Haide !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Eeeeeeee,pai pe-aia n-o bag in poze,zau,ca nu se cade,dar uite,Alma poa' sa va confirme,ca a vazut-o...
Verzituri....hmmmmmm.....depinde de care mananci,in general fierte sa fie,dar nu fasole,mazare sau cartofi,ci ceva mai usor....si nu te mai balonezi,sa vezi....
Arinnel,bine ai revenit! La multi ani! Un an bun si sanatate multa,ca de iubire nu duci lipsa!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
OlgaTarziu spune:
Apropo de Sharon Stone... Aici e o mare greseala. Nu avem cum sa ne comparam cu fetele astea super. Si stiti de ce? Au 2 chestii foarte in plus fata de noi. Una ar fi banii, alta ar fi multiplele operatii estetice. Chiar citeam de curand ca Sharon dragutza are vreo 8 si minunata de Demi Moore vreo 9.
Sa mai adaug ce frumusele sunt fara machiaj?
http://www.handbag.com/galleries/gallery/celeb_style/celebrity_beauty/beautynomakeup/MemberID=3/
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
OlgaTarziu spune:
Corina imi caut in special needs (sunt psihopedagog) dar de disperata voi cautat si in human resources, customer service, etc
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Cricor spune:
Olga, bafta. Intrebasem in ideea sa casc urechile pe la prieteni daca se potrivea domeniul, dar din pacate domeniul e complet paralel cu ce se vehiculeaza printre cunoscuti. Nu fii disperata de la inceput, atat de mult conteaza atitudinea (mult prea mult dupa parerea mea), mai ales la canadieni...
La noi in bloc a venit o familie din Romania de curand. Ea si-a gasit job intr-un domeniu despre care habar nu avea, ceva cu mortgage (ea profesoara fiind in Ro)in 3 saptamani. Nu zic, o fi avut si noroc, dar daca o auzi cat de hotarat vorbeste si vesela (deh, tineretea :)) si increzatoare e, nici nu ma mir ca si-a gasit atat de repede. Cand ma intalnesc cu ea, parca-mi creste si mie tonusul.
Arrina, multi inainte cu sanatate. Dar fa ceva si nu incepe sa vizionezi parcurile din masina, ca-i pacat (parcurile imi plac mie cel mai mult in Canada). Tu in ce oras esti?
A, sa va zic, daca vreti o cura de eliminat nisip si alte alea de pe la rinichi sa-mi ziceti. Cica dupa ce o faci te simti mai tanar si frumos cu 10 ani
.
Eu m-am hotarat sa-mi iau 2 ore libere si sa ma car acasa sa ies cu copilul in parc, ca prea e soare si frumos afara. Parca vine primavara, halal vreme de Canada.
Corina