35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 23
silvana.ady spune:
Dana, merci
. Daca doar acum ti-au aparut citeva fire albe inseamna ca stai bine. Eu am atitea ca daca nu m-as vopsi, cred ca nici nu m-as recunoaste in oglinga
.
Brenda, sa ne trimiti poze cu noul look.
Pe mine ma inebuneste fii-mea cea mare acum sa vina cu mine la coafor ca sa se faca si ea frumoasa pentru nunta 
dana_ene spune:
Brendaaaaaaaaaaa, trebuie sa ne vedem daca ajungi in Buzau la alma. Neaparat-neaparat!
Da?
Silvana, asa ziceam si eu, ca stau bine la capitolul par alb. O mostenesc pe bunica-mea care la 85 de ani are doar ceva fire albe pe la tample.
Dar uite ca piticele mele au reusit sa-mi scoata fire albe mai devreme
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Gabi_K spune:
Mi-ati adus aminte de coafura... o sa ma prinda anul nou cu plete si fire albe
Nu stiu daca mai ajung si la coafeza mea.
Sivi, frumoase fete ai!
Brenda, asteptam poze!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
dana_ene spune:
Gabi eu o sa ma vopsesc acasa. Sper sa iasa ceva, pentru ca nici eu n-am timp sa ajung la coafor.
Brenda, cand vii in Buzau?
Las' ca iau legatura si cu Mirela sa aflu daca ne putem vedea la o plimbare, la o cafea, cumva. OK?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
alma spune:
Da' stiu c-ati scris, nu gluma, am ramas in urma, dar v-am citit acum. In 5 minute incepe si la noi petrecerea de Craciun, o jumatate de ora stau si plec in oras sa-mi cumpar brad si cadou de Mos pentru copil.
Norocoasa de mine!
Eu n-am fire albe si nici nu m-am vopsit vreodata, am pus acum vreo 15 ani un sampon colorant negru, dar aratam ca o vrajitoare...
Silvana, distractie placuta la nunta! Lasa ca ai investit banii cu folos, o sa fiti cei mai frumosi de-acolo
.
Dana, bine te-am gasit si aici! Eu sper sa ne putem vedea in Craciun si revelion, cu Brenda cu tot, acum isi ia biletele de la agentie. Si nu mai zice ca esti batrana, ca eu tot pe-acolo si nu ma simt!
Lemoni, n-am auzit sa se intample asa ceva la o nunta, dar totul e posibil, mai ales ca nici nu te mai gandesti la poseta cand te duci la dans, doar sunt doar mesenii acolo, nu? Sau cel putin ar trebui sa fie.
Cricor, bine ai venit! Nu te mai deprima cu prietenii, ne dezamagesc de multe ori, cei mai aproape tot cei din familie raman. Sanatate puiului mic!
Gabi, cred ca ai facut cel mai bun lucru pe care puteai sa-l faci! Acum te simt mai optimista si linistita.
Va pup pe toate! Ma duc la chef...
Diana si mami
Lemoni spune:
Alma cam tragi chiulul pe aici . Ma faceti geloasa ca voi va intilniti si noi suntem asa departe ,dar poate o sa fac si eu reuniune aici cu fetele din canada dupa anul nou ca am vazut ca au mai aparut pe aici, pe Olga o am pe lista si pe noua fata imi scapa numele acum,.Acum sotul meu lucreaza ca berila este foarte ocupat si daca va-si face invitatie sotiorii vostri se vor simti in minoritate asa ca dupa anul nou se mai calmeaza spiritele si plus voi fi acasa aproape in fiecare zi.
Despre incidentul cu nunta am uitat ce m-a afectat cel mai tare si m-a speriat de numa era sa fac infart.Eu eram cu sotul meu pe ringul de dans sa ne topaim si cum dansam noi asa eu eram cu spatele la intrare si deci nu prea am bagat de seama ce se intimpla , dar la un momendat barbatul meu ma impinge(dansam in fatza lui) si o ia la fuga spre iesire, pt cateva secunde va da-ti seama ca am ramas supefiata nu intelegeam ce se intimpla am crezut ca mi-a inebunit barbatul sau e cutremur ceva si ma lasa acolo pe mine si el fuge sa isi salveze viatza.........haaaaaaaaaaa ganduri turbate.
Abea apoi el mi-a povestit ca era cu ochii spre intrare si se a vazut cum a intrat acest tip care era imbracat foarte bine si se plimba printre mese, a stat cu ochii pe el si cand l-a vazut ca se repede la geanta a reactionat si a luat-o la fuga sa il prinda dar cum v-am spus o masina il astepta afara in usa si dusi au fost cu nr fals cu tot la masina.Apoi m-am suparat pe el ca a reactionat asa ca va da-ti seama ma gandeam daca punea mana pe ala si avea cutit sau pistol ce putea sa se intimple .Norocul nostru ca l-a prins.Ce ma supara mai rau mai fetelor este ca restaurantul era un loc frumos in centru Bucurestiului(imi scapa numele) si nu eram in camp.Dupa intimplare ospatarii au spus ca fac asta aproape in fiecare saptamina si acum ma gandesc eu ca proasta dece nu au avartizat nuntasi sa aiba grija de posete,dar cred ca le-a fost frica probabil daca hotul nu gaseste o geanta ceva ataca ospatarii cine stie.Hai ca m-am lungit cu mesajul meu.
OlgaTarziu spune:
Intru scurt ca timpul asta ma preseaza.
bb al meu e tot bolnav, a facut o bronsita ca si continuare a congestie pulmonare. E iar pe antibiotic 7 zile. Doctora zice ca e rau ca tuseste foarte tare, nu mananca, nu doarme, nu vrea lichide. E deshidratat si ma tem ca vom avea nevoie de un spray inhalator cu cortizon. Zicea ca e foarte aproape de o forma de astm. Sper sa nu se cronicizeze si sa treaca totul cu bine. E plangacios, sta calare pe mine zi si noapte. Asa ca vom avea un Craciun super.
Cricor mama aici sunt. Singurei si dornici de prieteni.
Si sa stii ca si eu am avut N amareli din cauza prietenilor. Dar asta nu inseamana ca ma mai risc. Cine stie cand cunoastem niste oameni faini si deosebiti. Viata-i scurta si nu merita sa-ti faci sange rau pt nimeni.
Lemoni, eu orice numai egoista nu pot fi. Adevarul e ca nici nu vreau. Pe lista mea de prioritati eu nu apar si chiar ma simt bine asa. Pot fi fericita fara bijuuri, haine nu stiu de care, dar fara bebe al meu si sot nu pot fi.
Oricum intrasem sa va zic sa aveti un Craciun si un An Nou super faine, cu bucurii, cadouri si clipe superbe alaturi de cei dragi. Sa vina un an nou mai bun, cu copii cuminti si sanatosi si mamici frumoase, slabutze si tinerele.
Va pup pe toate.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Lemoni spune:
Olga sanatate maxima la bebic .Nu trebuie sa fim egoiste sa avem mai multa grija de noi, sa ne rasfatam putin.
Eu la pauza la servici am fost si mi-am facut o manicura si o pedicura pe care tare mi le doream de ceva timp ,dar cum zici ma simteam vinovata sa dau bani numai pt mine si cum ii povesteam eu sotului ca tare as vrea, s-a oferit sa plateasca acum nu ca suntem cu bani separati ,dar el mai face surprize si in general de craciun sau de zilele noastre scoate bani pe care i-a strins el fara ca noi sa stim in decursul anului. Ne prinde tare bine ca nu facem gaura in buget dintr-o data si am petrecut atitea vacante minunate fara sa afectam bugetul.V-am zis eu ca e un dulcic de aia il iubesc!
brendamitran spune:
am fost dupa brazi.......
Nu mai este nimic,dar NIMIC in Cora,Bricostore,toti brazii ca lumea s-au epuizat,aia de la 700 de mii in sus....si noi am ramas fara braaaad
.....
Mai am o sansa in Obor,daca nu.....o sa iau de asta romanesc,de i se culca crengile in doua zile.....de ce i-or taia pe aia,nush,ca atre plapanzi sint.....
Olga,insanatosire grabnica puiului! Sper sa fiti linistiti de sarbatori,sa nu mai aveti probleme.
Dana,ne vedem,cum nu? Cu siguranta! Sa-mi lasi un nr.de telefon pe Pm....
Cascavale,pe unde umbli? Iti faci bagajul?
Lemoni,cind veti veni pe acasa,ne vedem si cu voi,nu scapati,abia astept o intilneala din aia beton,in gashca.........
Sivi,nu mi-am schimbat look-ul,doar am mai retusat niste latze rebele din ce mi-a mai ramas,m-a apostrofat si coafeza,ca ce mi-a venit acum,cu postul? Cind nu-s fructe si legume suficiente?
Ca se vede ca nu mai e parul meu cum era.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Gabi_K spune:
mey Brenda, Cascavalul a fost si azi la serbare, de data asta la scoala.
Dar gata, am terminat!!!!
Deci ieri dupa o serbare in romaneste si alta in evreieste am asistat azi la o serbare in ungureste unde s-au cantat si in engleza si spaniola.
Gata, maine la 4 am programare la coafor. Bagaje nu fac, odata am o maaare lupta cu muntele de haine murdare din baie, ca de sambata incoace nu am apucat sa spal...
Merg sa ma culc, maine am liber si tb sa mai fac cumparaturi. Nici noi n-avem brad inca.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)