35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

sunteti tare frumusele!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Dana,bine ai venit! Sa-ti traiasca comorile!

Gabi,posibil sa ai dreptate,urmeaza o mini-vacanta de sarbatori,sper sa ma refac!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

salut fetele! Cum merg la voi pregatirile de sarbatori; la mine au luat o pauza, caci dupa ziua de ieri am o durere de mijloc ce n-am mai pomenit! Vedeti? varsta isi spune cuvantul!la 30 nu exista asa ceva!
dar noi mergem inainte, nu? si negam ca ne doare ceva! Poate o dusca mi-ar prinde bine, caci pastilele nu au nici un efect! Asa ca azi, trebuia sa termin curatenia inceputa de ieri, dar nu poci! am intrat aici ca sa ma plang voua!
Dar dupa cate am vazut nici voi nu sunteti mai prejos; Brenda, cam nashpa mama, ce ti se intampla! Ai grija cu tensiunea ta!
Pupici la toate!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Laura, baga repede o dusca, are multe efecte pozitive - te lasa durerea, casa pare mai curata, creste moralul si cheful de somn .
Zic de tine si ma gandesc ca mi-ar prinde tare bine si mie una sa pic lata si sa nu ma mai gandesc la nimic. Doar sa astept sa treaca anul asta ca tare m-am saturat de el, a fost cel mai prost an al vietii mele. Sper ca urmatorul sa fie mai usor de suportat ca daca e ca asta ma vedeti la balamuc, sectia agitati, veniti cu portocale

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Dana, bine ai venit pe la noi. Sa-ti traiasca printesele si sa fi-ti (asa se scrie? ) sanatoase!
Brenda, ai grija de tine. Cu siguranta ca dupa vacanta de sarbatori te vei simti mai bine.
Lemoni, merci si . Dupa Hanuka, Craciun si Revelion o sa arat asa cu siguranta.

Am fost ieri la serbare la cea mica si au organizat foarte frumos. Fica-mea este cea mai inalta din grupa (are cu cine sa semene ) cu toate ca sint si copii mai mari cu un an decit ea. A dansat si a participat asa de frumos... Si pe urma am mincat (ce altceva?!) - gogosi.

Eu ieri m-am destrabalat . Mi-am luat toaleta pentru nunta + una pereche pantaloni (bermude de stofa - nu blugi) + una fusta (!!!) mini (!!!). Nu stiu ce-am patit. Cred ca m-am imbolnavit. Auzi tu, fusta mini si pantaloni de stofa, cine a mai pomenit asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Brenda sanatate maxima fetiza.
Sylvana sa porti sanatasa fusta mini si bermudele .Cred ca toate o sa iesim pepeni dupa sarbatori.
Dana bine ai venit pe la noi sigur ca te primim cu placere in clubul noastru numai ca trebuie sa gandesti pozitiv aici ! Iar tu ai inceput cu negativitatea "copii facuti la batrinete" La 36 de ani se fac copii fata !
Asa eu blugi i-am dus inapoi ca nu erau chiar stilul meu favorit!
In schimb sa nu ramin cu bani am cumparat altceva un portofel,o geanta azi as vrvea sa imi iau manusi daca reusesc ca e un sale pe langa serviciul meu si au manusi clinique pt 30 $ superbe si atunci nu rezist. bani numai am dar nu imi pasa ca viatza e scurta si merit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ce faci Olga, de cine te ascunzi?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Olga, te simti mai bine?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lemoni

La 36 de ani se fac copii fata !
... vorbea Lemoni care la virsta asta are baieti de insurat

Mergi la inceput