35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Aici aveti o alta poza... mi se vede mai bine capul.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Asa mai merge,vedem si noi ceva......misto gagica,da' zimbeste si tu mai mult!

Eu am o mare problema.Si tocmai vin de la subiectul care trateaza problema asta si m-am ingrozit.
Imi cade parul.Rau.Mi-a mai cazut si altadata,am mai avut perioade proaste,insa acum parca s-a subtiat si firul de par,eu aveam firul gros si tare,acum e subtire si moale ca puful unui pui de gaina.Dumnezeule! Ma ingrozes.Discutam azi cu diriga si cind mi-am dat cu mana prin par m-am schimbat la fata cred,ca m-a intrebat femeia daca s-a intimplat ceva.....

Nu stiu ce sa facm,dar nu vreau sa chelesc.Din mandretea de par pe care o aveam,zici ca m-a lins cainele in cap!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nu stiu ce sa zic... eu am perioade cand cade mai tare, sau mai putin... in general primavara si toamna cade mai mult. Incearca sa faci un tratament cosmetic, sunt ceva fiole... sau intreaba la farmacie... ar fi bine totusi sa depistezi motivul: stres, nervi, boala, lipsa de vitamina?

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Neatza fetele si mie imi place titlul.
Si sora mea are aceasi problema cu parul am zis sa citesc ca e un subiect deschis pe tema asta sa vad ce spun fetele. Mie in schimb imi amotesc rau picioarele...... dar asa rau e drept ca imi place sa stau turceste sau cu picioarele sub mine si probabil greutatea numai imi permite nu stiu ce doamne iarta-ma o mai fi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Salut fetelor! Imi place titlul, foarte sugestiv pentru multe dintre noi! Incerc sa pun si eu o poza sa vad daca-mi iese! Va pup!
[url=http://family.webshots.com/photo/2371210280053164254qNYTEX]poza[/url]

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

In primul rand, Gabi arati traznet! Sa nu te mai aud ca te plangi de batraneti...

Merci de complimente fetelor. M-ati facut pe bune sa rosesc. Nu e rau dar nici asa super nu-s, nu va faceti griji. Poza e de vina.

Brenda mie mi-a trecut asa:
-am inceput sa iau multiminerale
- am facut masca pentru par pe care o puneam o data pe saptamana din 1/3 ulei ricin, 1/3 ulei jojoba, 1/3 miere de albine si un galbenus. Cu mana pe suflet iti spun ca a functionat
-m-am tuns scurt si am rarit-o cu vopsitul
-am grija ce mananc, multe fructe, legume, ulei de masline, avocado

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Hai ca nu a iesit ! Voiam sa scriu doar "poza", dar fara link!
Oricum nu era poza care voiam sa o pun. mai incerc odata!
Poate intre timp imi spune si mie cineva cum sa procedez!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Laura esti dulce rau! Si ce par lung ai, si ce baiat mare ai! Acu incep ca scufitza rosie. Pe bune arati super si se pare ca soarele si marea iti da o stralucire pe care noi cei din zonele "polare " clar nu o avem.

Olga
ps. a iesit, eu te-am vazut.
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Se vede treaba ca numai gagici bine pe aici,dar se mai vede si ca eu is singura mai "babana"....hi,hi,hi......cum mi-o sta intre atitea silfide? Daca mai baga si Lemoni o poza cu ea in blugii aia pe care ii imbraca fii-su,is dusa,e clar.....

Olga,de unde sa iau ulei de jojoba? S-o gasi la plafar? Si daca mai pun linga toate astea si niste urzica si galbenus de ou ce se intimpla?
Nush....dar parul meu nu mai e parul meu,zau!

Laura,faci asa:
......
Toate astea fara pauza,unde-s puncte-puncte pui cuvintul care vrei sa apara.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

OH Breanda tu astepti de la mine ,pei eu ti-am zis fimiu e mare de aia ii sunt buni pantaloni mei, acum chiar imi e si frica sa mai trimet poze ,fetele astea trase prin inel si vin si eu ca un pepenas.

Mergi la inceput