35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Aseara Diana mea a impodobit bradutul de plastic minuscul care sta la ea pe birou....n-a mai avut rabdare!

In alta ordine de idei......io as face o nebunie,uite asa am chef.....dar nush ce.....aveti idei?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

In alta ordine de idei......io as face o nebunie,uite asa am chef.....dar nush ce.....aveti idei?

un shopping? un piercing? sau un tatuaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

sau un iepure?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

quote:
Originally posted by vilma

quote:
Originally posted by brendamitran

un shopping? un piercing? sau un tatuaj?

Cind sotul meu si-a facut tatuaj acum vreo 6 ani, mamaaa ca m-am mai infoiat la el. Acum parca cochetez si eu cu ideea asta.

Pe la noi a trecut caruta cu boli, la mine, la fete... Am stat acasa si am "bolit" citeva zile. Acum sintem bine si ne-am intors la gardi, scoala si serviciu. Ura!

marimar, cu bb3 se pare ca hotarirea este sa nu il facem. Cel putin deocamdata. Cred ca mai mult din cauza ca "nu avem parteneri" . Nici unii din prietenii nostri care au copii de aceasi virsta cu ai nostri nu au "planificat" inca unul. Si asa, de unii singuri, e mai greu... Poate mai incolo.

Gabi, bravo tie cu . Noi ne pregatim de Hanuka, avem serbari la scoala si la gradi... de-abia asteptam.

Lemoni, ce-ti mai fac dinti?

Spor la cumparaturile de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Io sunt tare deprimata azi, asa ca nu am chef de nimic!
va pup si va doresc o zi mai buna decat a mea!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sivi, si noi ne pregatim de Hanuka:) plus serbarile de craciun de la gradi si scoala:)))) Si il asteptam si pe Mos...
In spiritul sarbatorilor am mancat doi gogosi:)))

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Laura, e posibil sa ai o lipsa de vitamine si minerale. Eu am inceput de ieri o cura, azi ma simt mai in forma, o fi si autosugestia .

Brenda, te tii de nebunii? Nu stiu ce idee sa-ti dau, eu sunt o fire mai potolita, dar daca vine altcineva cu ideea, nu ma dau in laturi, asta dupa ce cantaresc riscurile .

Lemoni, maine ma programez si eu la dentist. Urat imi mai e! Trebuie sa-mi faca extractie si ma ingrozesc.

Se apropie sarbatorile, abia astept, nu stiu insa ce fel de brad sa iau: natural sau artificial? Ma tenteaza sa iau unul artificial si sa imprastii prin casa niste crengute de brad natural, ca-mi place mirosul. Asta in ideea ca nu prea nimeresc eu brazi frumosi, sunt prea golasi se daca seara aprindem beculetele in el si se vede mai frumos, ziua e jalnic!
In alta ordine de idei, fata mea mi-a spus ca si-ar dori sa-si puna cercel in nas, o bobita... I-am explicat eu ca la 30 de ani n-o sa-i mai placa piercingul din nas si-o sa-i ramana semn, la care ea:"si ce daca, n-o sa fie gaura prea mare, o acopar cu fond de ten!" De notat ca are aproape 11 ani, cred ca ma va albi inca vreo 7 ani de-acum incolo, pana iese din adolescenta.

Diana si mami

Mergi la inceput

Alma,pai parca rosesc cind aud de Diana ta ca vrea cercel in nas si mie-mi mai arde de nebunii......
Cit despre brad,n-am conceput niciodata bradul artificial.
Farmecul este sa fie natural,sa miroasa a brad.Cind eram copii ne aducea tata in fiecare an,brad Douglas...erau ceva de vis....
Acum,un astfel de brad costa enorm.Dar nici cu cei de la Cora nu mi-e rusine.Pe la noi prin Cora sint vreo 80 Ron aia mai micuti.

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

12 zile pana la craciun!
Ce se intimpla mai fetele unde este spiritul acela de sarbatori?
Toate suntem depresate sau bolnave nu concep, hai sa fim mai pozitive ca Brenda si sa ne apucam de nebuni .
Soarele iese si pe strada noastra.
Silvana ma bucur ca te-ai insanatosit!
Laura succes mult la dentis , trece repede uite deja la mine a trecut,sunt o viteaza!
Alma offff ma gandesc la aia mica a ta daca tot vrea cercel pun-o sa isi faca la buric macar acolo chiar daca ramine semn nu se vede mai tirziu. Tineretul din ziua de azi ce ne facem noi cu ei.
Tatuaj imi fac si eu mai mereu vara sunt cute, dar nu stiu daca mi-as face unul permanent.
sper sa nu ma ia gura pe dinainte..... poate imi gasesc un job mi-a oferit cineva acum cateva minute dar a zis ca ma suna inapoi sa imi zica mai multe.Doamne ajuta ! (vezi ca iese soarele tot raul spre bine!!)

Mergi la inceput

Ba,io toata ziulica am ascultat colinde "americanesti",la radio christmas.....

Si m-am uita si dupa brazi.....vazui la o gagica unul superb si inalt,cica daduse 650.000 lei pe el....bun pret

Asa ca ....io abia astept....si m-am hotarit sa fac cozonaci! Eu! Cu manutzele-astea doua!

Sa mai zica cineva ca nu-i atmosfera de sarbatori pe aici.....

Aaaaaaaaa,si uitam.....dupa ce ca abia ma tarai cu finantzele,am facut si o gaura in buget si mi-am luat cadou de Craciun,doua perechi de blugi!
Uliuuuuuuu......ce mai gaura!

BRENDA

Mergi la inceput