35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabi_K spune:
eu nu prea am putut intra, doar pt 1-2 postari, fiindca sambata mi-a murit calculatorul:( Asa ca si eu sunt trista
dar sper sa-l revolv azi sau maine.
ex- gabibarta
Lemoni spune:
Ce liniste mare aici mai fetele ,sa speram ca nu sunteti triste ca mine.Eu am avut un weekend naspa rau.Una din zile in care zici o doamne ce urmeaza next?Parca numai am putere si toate merg in directie opusa, acum deja zambesc...... dar nu imi dau seama daca am inebunit sau nu imi mai pasa am devenit indiferenta.
Inca zambesc mai am o ora pana merg la dentist acolo sa vezi chin deja mi se inmoaie picioarele. Sa speram ca o sa iasa soarele si pe strada mea .
Sa auzim de bine.
Gabi_K spune:
Lemoni, da-l incolo de dentist! Inchizi ochii, te tii tare de manerul scaunului si ai si scapat:)
Fetelor, sunt cool!!!! Am reusit sa schimb sursa de alimentare la calculator!!!
ex- gabibarta
Lemoni spune:
Mersic de incurajare Gabi adevarul ca am scapat usor , tare teama imi era ca o sa fie mai complicat dar nu e
chiar asa.
Esti meseriasa Gabi acum stim la cine sa venim cu intrebari daca avem nevoie sa schimbam ceva la calculator. Totul se poate numai sa vrei!
brendamitran spune:
Fetelor,vin sarbatorile!
Mai e un pic....io acum imi dau seama![]()
Io abia astept....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
tlaura spune:
Buna dimineata, fetelor! Ce mai faceti?
Brenda, asa e,vin sarbatorile! Eu de abia astept sa treaca, poate ma apuc si eu de dieta aia cu care m-am chinuit tot anul si degeaba; mai mult rau mi-am facut! Mai esti suparata?
Lemoni, cum a fost la dentist? Ai scapat cu bine? Azi cum iti este?
Bravo Gabi-K, eu in afara de a scrie pe DC, nu stiu sa fac altceva la calculator!![]()
Fetelor, voi cum va mai simtiti?
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Gabi_K spune:
da, fetelor, se apropie sarbatorile... noi am impodobit deja camera noastra, asta mica se crede mai nou Mos Craciun, imparte daruri facute de ea din Lego si tot spune "ho-ho-ho" intr-o voce adanca de "mos"![]()
In rest bine, un pic racita... dar imi place la culme mirosul de libertate![]()
ex- gabibarta
ralcat spune:
Mey Gabitza cred si io ca-ti place mirosul de libertate, ca mare nevoie aveai de ea. Si cred ca vor fi niste sarbatori de care-ti vei aminti tare mult timp si cu mare placere :).
V-ati apucat de cumparaturile de Craciun? Io cica de abia sambata voi avea si timpul si banii(mai ales) si mi-e groaza de cat timp voi pierde la cozi. Dar n-am alternativa.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Lemoni spune:
Va multumesc ca va ganditi la mine , Toate sunt bine acum mai am putin de mers la dentist dar o sa fie ok.Problema este ca nu am rabdare nici sa stau pe scaunul ala mai mult de o ora saraca imi e si mila de doctora mea si plus la fiecare minut imi vine sa vomit, cata rabdare trebuie sa aiba cu mine.O admir sincer, cred ca sunt cel mai rau pacient din lume.
aveti grija de voi.