35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 14
alma spune:
Cred ca mi-ar prinde bine si mie o cura de vitamine si minerale, ca am zile cand n-am chef de nimic, sunt apatica si parca nici sa gandesc nu mai pot. Plus ca am o lene cand e vorba de sport...
De cand cu frigul asta, mi-a crescut si pofta de mancare, as rontai tot timpul cate ceva, parca vad ca iau proportii.
Raluca, asa mai zic si eu! Ca nici de smotru nu-mi vine sa ma apuc, nici macar n-are cine sa-mi bata covoarele si eu nu ma incumet. Inainte de Craciun cu o saptamana o sa fac si eu cate ceva, ca am concediu.
Brenda, nu stiu ce sa zic cu balonatul asta, incearca eventual niste ceai verde, stiu ca e un foarte bun diuretic si poate ajuta si pentru constipatie. Pe mine ma ajuta cafeaua sau laptele batut. Un remediu excelent mai sunt prunele uscate lasate de seara intr-un pahar cu apa si dimineata pe stomacul gol bei acea apa si poti manca si prunele. Dar asta in fiecare dimineata, pana te reglezi. S-ar putea ca si legumele pe care le mananci sa-ti dea balonarea asta, mie mi se intampla la fasole si varza. Iar unele, amestecate si cu fructe, fermenteaza si de aici problemele.
Lemoni, chiar daca dentistii din Romania sunt renumiti pentru lucrarile bune si relativ ieftine pe care le fac, comparativ cu alte tari, sunt si printre ei lichele si folosesc materiale de proasta calitate, doar ca sa le iasa lor mai mult. Eu ma duc la dentist doar prin recomadari, ca altfel nu ma incumet.
Silvana, banuiesc ca la voi e mai cald, ca la noi, pe ceata si frigul asta, nici la serviciu nu-ti vine sa te duci. Te felicit pentru conditia fizica pe care o ai!
Gabi, bine ca micuta ta are pofta de mancare, ca a mea e o mofturoasa... Dar pizza si hamburgeri ar manca non-stop.
Olga, de acord cu tine, cand se ajunge la scene urate in familie, copiilor le e mai bine fara sursa scandalurilor, insa nu le e usor.
Diana si mami
brendamitran spune:
M-am oprit la Plafar dupa ce mi-am dus odrasla la antrenament.
Mi-am luat ceva din plante pt.par.M-a umflat risul cind am vazut cum se numeste,dar mi-am amintit ca sintem in Romania...
Se numeste "Hyper-Par",si este un adjuvant pt intarirea parului si unghiilor,din extracte de plante naturale.Deci un fel de minerale....cica....
O sa continui si cu masca de par pe care mi-o zise Olgutza si sper sa fie o.k.
Om vedea ce o iesi si la analize....
Si m-am rasfatat si cu o crema Gerovital H3 (pe care eu o folosesc de ceva ani,dar in ultima vreme n-o mai luasem din lipsa de fonduri),pentru ca mi se usuca fata de la frig,ca si Almei,si se simtea nevoia.....
Uite asa facui iaaaar o gaura in buget.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
silvana.ady spune:
Am avut si eu femeie la curatenie si m-a parasit acum un an 

Venea joia in timp ce eu eram la serviciu si cind veneam acasa gaseam totul sclipitor si curat. E adevarat ca o mai bombaneam eu din cind in cind ca "nu face bine una sau alta" si sotul imi spunea - lasa ca e bine, ca cel putin face... Acum taaaare mai pling dupa ea ca trebuie sa ma mobilizez si sa-mi caut pe altcineva...
alma, eu incerc sa ma intorc la conditia fizica pe care o aveam acum vreo 2 ani. De atunci nu prea am facut sport si acum sint la faza la care trebuie sa ma obisnuiesc ca sa inceapa sa-mi placa din nou. Imi cam dau sufletul in "incursiunile" mele dar, vorba ceea, sufera baba la frumusete, nu?
Si eu am inceput sa ma balonez in ultima vreme si ma enerveaza la culme. Noroc cu moda asta cu pantaloni cu talie joasa...
Cea mica e la masa de o ora jumate, da ati citit bine - o ora jumate si m-a anuntat acum victoriosa ca a terminat totul din farfurie. Cred ca daca imi luam tensiunea s-ar fi stricat aparatul, asa niste nervi am avut. Acum vine sa ma ia in brate si sa ne impacam.
Brenda, pentru constipatie incearca cu ceai verde. Maica-mea are si ea probleme de genul asta si se regleaza chiar foarte bine cu ceai verde.
Gabi_K spune:
e nashpa constipatia asta, si imi iesea mai ales cand mancam putin... unde nu-i intrare, nu-i nici iesire, nu? La mine se rezolva cu ceai Sanye, ca ceaiul verde simplu n-a mai rezolvat nimic:(((( Insa mare grija, sa-l bei cand peste cateva ore cand isi face efectul stii sigur ca vei avea wc in apropiere:))) Acum mananc normal si nu prea am nevoie de ceai doar inainte de CM. Dar atunci cred ca toata lumea se umfla, se baloneaza, are pofta de dulciuri si e constipata, nu?![]()
ex- gabibarta
Lemoni spune:
Alma iubita eu am avut sunt renumiti dentisti din romania pt ca sunt ieftini si atit. Eu una am avut de ales din 3 cu recomandare normal, am fost am vazut cabinetul ,doctorul si toate cele.Mi-a placut tipa asta era o dragutza la vorba si cabinetul arata bestial dar de unde sa stiu eu cat de priceputa este.Am luat plasa mare bani aruncati si asta nu ar fi nimic dar concediul meu in romania pe care l-am petrecut la dentist degeaba.
Silvana spor la alergat,am alergat si eu putin astazi, chiar acum am dat drumul la catel sa vad daca vine inapoi la mine, e mic are un an numai si nu prea asculta comanda chiar daca are si diploma de college(a fost la dresaj) si uite asa nu se mai intorcea si a trebuit sa fac o rata prin cartier pana l-am prins !!!
Da e buna miscare, in plus zapada este de 20 de cm sa vezi ce dau la lopata asta este miscarea mea sa vezi ce supla ma fac.
Ralcat cand mai vine tanti aia la tine sa o trime-ti si pe la noi .
brendamitran spune:
Neatza,neatza!
Io umblu cu ibricul' de colo-colo,las cafea peste tot,las briose calde si ma minunez: numai io m-am trezit?
Sa aveti o zi buna!
Vorbim diseara!
BRENDA
Gabi_K spune:
Brenda, eu tot fug dupa tine si strang briosele:)
Imi astept odrasla mare sa-si termine odata temele sa mergem la bazin. Insa acum a tras o tura de plans ca si-a pierdut creionul maro inchis, si in loc sa caute din alt set, statea si plangea.![]()
ex- gabibarta
brendamitran spune:
Liniste si pace pe aici.......ati simtit ca-s io suparata?
BRENDA
brendamitran spune:
Sau v-au "speriat" inteligentii care au parasit forumul dar tot mai trag cu ochiul pe aici si arunca rautati pe seama subiectelor de pe aici?
Un singur lucru nu voi pricepe niciodata: daca au plecat ca nu le mai placea aici,de ce se mai intorc sa citeasca?
Si de ce mai fac mahala pe tema asta? Le place asa de mult sa faca asta?
Atunci.....nu cred ca s-a pierdut nimic.....
BRENDA
marimar spune:
fetelor,
o seara buna va doresc ( la mine-i dimineata , hi hi hi)si sa va treziti bine dispuse ( cum sint eu acum ca-i frumos si soare afara..
)
Silvana,stiu ca si tu cochetai cu ideea lui bebe 3, ce ati mai hotarit?
Eu nu sint deloc hotarita, oscilez, cind vreau-cind ma gindesc ca ar fi mult mai greu, numai cind imi imaginez cite haine as avea de spalat ma lasa entuziasmul....in plus, as vrea sa stau acasa 1 an dar ar fi cam complicat in conditiile in care sint platita doar 3 luni si noi tocmai ne-am cumparat casa si rata e maricica 
-------
Life's a journey, enjoy the trip !