35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Gabi felicitari! Ma bucur pt tine.
Brenda te vopsesti la par des? Esti stresata?
A si mergi la dentist sa vezi ce se intimpla cu gingiile ?
Eu am aflat azi ca trebuie sa imi refac un brigi la dintii offffff tare nu imi place sa merg la dentist, atita am suferit si am cheltuit in tara acum 4 ani iar acum trebuie reparat ca a facut tipa aia un job tare prost. Imi vine sa iau avionul si sa merg sa o string de gat.Cu dintii la barbatul meu m-am intors cu ei in mana si mi-a dat bani inapoi, am crezut ca eu am fost mai norocoasa si nu am pobleme dar minunea nu a tinut prea mult.Uite asa se imbogatesc uni pe spatele nostru si fac un job de rahat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Vai Lemoni si eu am o coronitza de 10 ani ma si ma tem ca dracu sa n-am probleme cu ea.

Pai Brenda mama nu ti-am zis cu parul? Sau nu ai citit?

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Gabi si eu cred la fel ca Brenda. Parintii mei au fost divortati de cand aveam eu 8 ani si crede-ma a fost mai bine. Macar a fost liniste in casa ca pana la faza aia am vazut doar batai, urlete, tipete

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Gabi felicitari! Bine ca ai scapat de chin. Fie sa ai parte numai si numai de bucurii de acum in colo.

Brenda, as spune si eu ca e stressul. Ti-ai facut in ultima vreme niste analize. Poate e o lipsa de ceva. Poate iei niste vitamine... Imi dau si eu cu parerea ca asa, habar n-am.

Eu cu dintii, unde-i un lemn sa bat in el..., n-am probleme. Am avut noroc de niste "gene" bune de la maica-mea. Dar sotul, in schimb...are pentru amindoi
Olga, macelari cu parafa de doctori nu lipsesc pe nicaieri, din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mersi fetelor pentru urari!
Lemoni, imi pare rau pt bridge-ul tau... nasoala treaba
Brenda mama, ia incearca niste vitamina C din aia ordinara acra vreo 3-4 tablete/zi, sau poti si fiole daca gasesti. Sangerarea de gingii poate fi si o simpla avitaminoza.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Buna dimineata gagicutelor!
Pe unde-mi umblati?
Eu mi-am dus fetele pe la scoli si gradinite si am plecat sa alerg. In aer liber nu la sala. Linga gradinita este o padurice si un loc mare fara gaze de esapare de la masini si e o placere si te plimbi pe acolo...
Acum m-am intors si am intrat sa vad ce mai faceti dar vad ca e slaba miscarea pe aici. Poate o cafeluta sa va mai invioreze.
Asa ca, cine vrea ? Frisca? Lapte? Prajiturele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

numai prajiturele te rog... fara cafea:) Azi n-am apucat sa-mi fac sandvis si mooor de foame, nu inteleg, altii nu pot sa manance toata ziua, insa eu de zori ma trezesc infometata. Asa-i si Lili, ea cere mancare inainte sa-si deschida ochii:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Fetele, de azi sunt o super doamna. Mi-a venit femeia la curatenie. Am pus-o sa frece toata bucataria, baile si holul. Si are ce freca, ca io n-am mai apucat sa frec bec de fro luna si mama mea cand gateste pune si pe usi componente din mancare . Ca sa nu mai vorbim cum arata frigideru ... si minunatul meu chit caramel de pe jos. Asa ca tanti Georgica freca bucataria si io calcam cu spor si voie buna haine de pui atomic si mamanu se odihnea. Super de super.
Si tot azi ma duc si la gim, cand oi ajunge si la masaj o sa zic ca -am apucat pe Dumnezeu de toate picioarele nu doar de unu :)
Saru mana de cafea, pica super bine.
Gabi, felicitari!.
Brenda si mie mi s-a intamplat la fel sa-mi cada parul masiv si sa-mi sangereze gingiile si sa simt ca pic pe jos de oboseala, plus ca eram nervoasa, apatica, lovita rau ce sa mai zic. Si am facut analizele de sange, aveam carente la greu pe minerale. Am luat ce mi-a dat doftoru meu (homeopat), si s-au remediat toate. Nu mai cade parul, dar nici nu l-am recuperat p-ala cazut, asa ca daca ma mai paleste fr-o chestie d-asta raman cheala de tot. Deci, Brenda nu mai astepta, fa o vizita la doctor.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Saptamana viitoare ma duc la analize.Pana atunci,o sa incep sa-mi fac cura de polen la care am renuntat in ultimii 2 ani din motive de ingrasare,ca asta face pofta de mancare.
Olga,am si aplicat masca o data.Inainte de fiecare spalat pe cap o s-o pun.Sper sa aiba efect.
De vopsit,nu ma vopsesc mai des de o luna,chiar o luna si jumatate-doua.Deci nu crez ca-i de la asta.

Pe langa toate astea,postul asta m-a dat peste cap rau.Ma balonez fetelor,de abia ma mai misc.In afara faptului ca vechea mea constipatie isi face de cap,si nu reusesc mai devreme de 3 zile sa merg la Washington Club,ma balonez in draci.
Deci astazi,e a treia zi si eu am o burta si un stomac cat aveam in luna a 7-a.Nu exagerez cu nimic.Daca as avea cum sa fac o poza sa vedeti,nu v-ar veni sa credeti......
Si mananc numai legume si fructe,salata verde la greu,ciorbe de legume......

Gata cu vaicareala!
Mai departe nu mai zic!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Brenda ti-am zis si eu pt balonare ranitidine, imediat scapi .Incearca unul dimineata sau cand te simti tu mai balonata.iti amintesti si eu patesc la fel.Intr-o zi merg cu omu meu afara si mancam la fast food dupa care beau si un pahar de coca cola stiu ca nu am voie ca imi fac burta in 5 luni pe putin, dar na nu reszist sa ma abtin mereu, ce sa vezi ca dupa paharul ala nu mai ma incapeau pantaloni . Stiu ca patesc asa mereu dar sunt

Mergi la inceput