35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Pai se poate? Sa trebuiasca sa culeg subiectul de prin nu stiu ce parti?

Sportivelor dragi ce mai faceti?

Ma eu toata vietisoara mea m-am miscat.
1. Balet de la 3 la 8 ani
2. handbal de la 8 la 15
3. inot de performanta de la 15 la 19
4. kickboxing

Ultimul mi-a fost cel mai de folos

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

hmmm, niste kickboxing mi-ar prinde bine...

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

bonsoir,imi pica ochii in gura,asa ca nu stau mult....

lemoni,la cuvintele care ar putea avea forme procoase,se schimba forma automat din cite stiu.Asa mi-a facut mie cindva la u cuvint echivalent cu femeie,dar spus mai in termeni populari....ia vezi si cuvintul pe care ai vrut tu sa-l scrii......gaseste-i echivalentul,poate ne prindem....

gabi,tin pumnii maine si succes! ar cam trebui sa se termine maine.Sper sa vii cu vesti bune,poate primesdti si tu un cadou bun de Moc Nicolae!

Pup gagicile,cu tot cu antrenoarea personala....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nu conteaza Brenda, dar la inceput nu stiam ce se intimpla.
Si mie imi pica ochii in gura dar azi am night out cu fetele ,sora si nepoata asa ca trebuie sa beau o ca e abia 4 dupa masa la noi si avem treaba diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,

eu chiar nu pot sa cred ca nu e nici o diferenta intre creme...Am mai auzit asta dar nu-mi vine sa cred...Ca la orice produs trebuie sa existe unele mai bune altele mai putin bune.

Eu ma axez mai nou pe produse naturale, cu cit mai putin chimicale si parabeni. Clarins e firma favorita apoi urmeaza altele locale si nu asa de scumpe, Living Nature le zice.

Crema de ochi e cea mai importanta zic eu, si pe aia dau cei mai multi bani.
Si stiti voi ca soarele e cel mai mare inamic al tenului si produce cele mai multe riduri asa ca e f importanta crema cu protectie solara si vara dar si iarna.

dar io parca tot mi-as face un lifting pe la 45-50 de ani

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Am citit mai devreme la creme de fata, ca se cam impune, iarna mi se usuca pielea, in special pe nas si pe frunte, eu avand ten mixt. Acum folosesc Nivea-aqua beauty, dar nu pot sa ma pronunt ca am inceput-o doar de cateva zile, inainte am avut Bioten. Mai am un pic si se termina si demachiantul, ma bate gandul sa iau ceva de la Bioderma, am auzit ca fac minuni pentru tenul mixt. Voi pentru ochi ce folositi? Am un gel de la Aslavital, dar nu vad nimic, nici o imbunatatire.

Ce fete sportive avem aici! Am facut si eu tenis de camp cativa ani, ma mai apuca din cand in cand, din pacate n-am partener de joc. De aproape doua luni m-am lasat si de sala, mi-e lene de cand a venit frigul, poate ma apuc acasa de pilates, am exercitiile pentru incepatori in calculator.

De cand am implinit 36 de ani, parca-s mai deprimata, ma gandesc cu groaza ca se apropie 40 si nu-mi place!

Diana si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Hai buna dimineata la mine ,la voi poate se apropie de seara..
Da numai sportive pe aici care mai de care, nici nu cred ca exista cineva care nu a facut un sport de performanta in romania, asa cum zicea si Gabi mai putine performante dar oricum era tare fun.
Aici in Canada nu se face nici macar ora de sport, normal ca ajung copii astia obezi la 14 ani si fetele au fundul mai mare ca al meu!
Acum au inceput si ei sa introduca sport 20 de minute pe zi si ii alearga saraci in jurul scoli de le iese sufletul.(cazul la baiatul meu)
La noi s-a lasat tare frig azi parca pt prima data.
Ma gandesc la Gabi ce o fi facut la proces?
Maine sunt libera abia astept ca pe vrema asta e bine sa stai in casa la caldurica si sa povesteti cu prietenele.Asa ca va astept pe dc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am scapat!!! Gata! mai tb sa primesc sentinta si sunt libera:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Felicitari Gabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Gabitzaaaa,cascavaleeee,ti-am zis si pe mess,tre sa dai de baut!
Io ma bucur mult.Nu vreau sa creez discutii,dar decit o viata de chin,mai bine o familie dezbinata.Anunt de pe acum ca,daca se isca controverse legat de ce am spus acum,o sa refuz sa le dau curs.Punct.

In alta ordine de idei: am mai zis la un subiect,zic si aici,poate primesc pareri.Imi cade parul rau,ma simt super obosita,imi singereaza gingiile(atit la periaj,cit si in cursul zilei).
Ce am?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput