35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Lemoni spune:
Marimar bine ai venit la noi si spor la treaba sa dea dd sa fie o
.Chiar ca esti o curajoasa.
Silvana mersic pt cadou.
Uite vine
si de la mine 

o atentie pt fiecare .
Brenda pacat ca nu ne potrivim cu ora ca ca aici in canada s-a inventat antrenor de fitness pe net si se vad pe webcam, deci nici la sala numai trebuie sa bati drumul. Daca eram acasa puneam camera pe tine si la treaba. Deveneam antrenorul personal . (Mi-ar prinde si mie bine miscarea.)
A si azi am vazut cat de bune sunt cremele pt riduri- dupa un studiu (la tv )de 3 luni cu diferite creme mai ieftine si mai scumpe(pretul cica nu conteaza, toate sunt la fel de proaste) se vede cu mare noroc o imbunatatire de 10 % si depinde si de ten. Asa ca am mai invatat ceva numai da-ti bani degeaba!!!!
Tineretea in sticala nu exista!
Gabi_K spune:
multumim Lemoni pt cutiute... Apropo de creme, am luat ceva hidratant de la Avon, cand a fost reducere maaaare la ea, insa nu-mi aduc aminte in fiecare zi sa ma dau cu ea:( Deci o sa ma mai tina o vreme:)))
ex- gabibarta
silvana.ady spune:
A fost si la noi asa o emisiune la TV care a "taiat si a spinzurat" toate cremele cosmetice zicind ca nu au nici un efect sau ca diferenta de preturi nu este justificata printr-o evidenta diferenta de calitate.
Chestia este ca, chiar daca nu ajuta la atenuarea ridurilor, mie imi imbunatateste senzatia. Daca o zi nu ma dau cu crema pe fata, imi simt tenul parca e de hirtie. Eu folosesc niste creme a lui Loreal, usoare, hidratante si nici foarte scumpe cu care ma impac foarte bine.
Gabi, mult succes miine. Iti tin pumnii.
Gabi_K spune:
mersi Sivi... am emotii cat casa, si maine o sa-mi revad soacra, ca vine cu ex la proces
Bleah!!!! Nu ma deranjeaza sa stau acolo 4-5 ore in sala, sa ma stresez, etc, dar sa stau cu ea in aceeasi incapere, e cel mai scarbos lucru din lume![]()
ex- gabibarta
Lemoni spune:
Gabi mult succes la proces!

Eu una nu prea ma dau cu creme sunt alergica la ceva ,
nu stiu la ce ca nu imi dau seama , oricum am incercat multe fara mare succes. Dar vroiam sa ajung in alta parte defapt cu asta al meu sot se creia o pauzaste mai fetelor mai rau ca o femeie......... ieri am fost prin mall si sunt tot felul de persoane care te roaga sa incerci produsul lor si ce crede-ti voi trecem pe lanaga una si imi ofera niste crema de maini sa incerc si zic un NU hotarit si trec pe langa ea, cand ma intorc sa ii zic ceva la consoarta nu il mai vad, el se oprise si incerca crema de maini ......
asta nu e nimic , dar trebuie sa stai sa si asculti vrajala tipei cum e facuta crema si asa mai departe si uite asa am stat 10 minute sa-l astept!
silvana.ady spune:
Mai Lemoni, nu ca vreau sa bag eu strimbe, dar tu esti sigura ca pentru crema se opreste el linga tipa aia?
Ca de obicei numai pustoaice frumusele se angajeaza in posturi din astea...
Lemoni spune:
Da am vrut sa fac corectie dar tot la fel a iesit....ce o avea tastatura mea creia o pauzaste hai ca ma mai incercat odata sa vedem ce iese.
Apoi Silvana isi mai clateste si el ochii , ce sa faci la ele ramine cu privirea tot la mine vine acasa.
Lemoni spune:
ufffffffff nu merge sa corectez si iese altceva.
Vroiam sa zic ca se da cu crema ,si foloseam cuvintul cre-ia o pauzaste ia sa vedem iese acum sau iar iese aiurea!?
Lemoni spune:
Da nu merge imi schimba cuvintul cineva.
Uffffffff eu stiu ca inventez cuvinte cateodata , dar asta era ok nu era ceva rau.