35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 10
ralcat spune:
Saru mana de cafea, sunt dependenta. Daca nu bag dimineatza cafela in vena nu mai functioneaza neuronu' nici macar la jumate
.
M-am decis de vineri sa incep neshte pilates ca mi s-a pus pata ca pana la primavara sa slabesc cele 12 kile cu care am ramas dupa sarcina. Am gasit o sala si ma duc vinerea asta pentru prima sedinta sa vaz cum e si daca imi place ... gata pe ei ca nu se mai poate asa, sta celulita pe mine ca nesimtita si nu vrea sa plece singura asa ca tre sa-i explic io pe unde s-o ia.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Lemoni spune:
Da si noi la fel ne jucam mai ales ca aveam numai gimnaste in bloc, eu am facut numai putin gimnastica pt ca a vrut antronoarea sa ma mut la scoala de gimnastica si mama nu m-a mai lasat ca era destul de departe de noi. Dar in schimb nu e sport pe care nu l-am incercat daca vreti sa stiti am facut si parasutism! Acum imi e frica numai la gandul sa sar cu parasuta dar atunci pe la 14 ani ce minte aveam.
brendamitran spune:
seara buna la tineret!
io lucrez zilnic saptamina asta si e tare obositor sa te trezesti zilnic la 5.....m-am dezobisnuit.
vreau o sala de fitness care sa fie vis-a-vis de blocul meu,sau daca se poate chiar in blocul meu,poate chiar si pe scara mea....
ca am o leneeeee......de ma doare,sa ma duc 4 statii de masina......da' vreau sa slabesc!
in alta ordine de idei iaca aici,o femeie frumoasa:
http://serendip.brynmawr.edu/sci_cult/courses/beauty/olympia500.jpg
keep in touch!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
silvana.ady spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
vreau o sala de fitness care sa fie vis-a-vis de blocul meu,sau daca se poate chiar in blocul meu,poate chiar si pe scara mea....
... si chiar in patul meu...
Da, cunosc.
OlgaTarziu spune:
Pe bune de ai nevoie de sala Brenda. Eu fac de 4 ani singura acasa aerobic si pilates si greutati. Nu dau nici un ban, fac in functie de programul piticului si jur ca are efect. Adica am dat jos asa 20 kg de dupa sarcina din cele 25 luate. Deci ai nevoie de greutati, DVD-uri si un DVD player.
PS. am uitat sa spun si vointa.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
brendamitran spune:
aia e.......niste vointa unde mama naibii gasesc?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
silvana.ady spune:
Brenda, incearca sa-ti gasesti pe cineva sa mergeti impreuna la sala. E mult mai usor cind ai cu cine sa te indemni.
Eu am un coleg la serviciu cu care ma duc la sala si ne tragem unul pe altul cind nu avem chef.
marimar spune:
Vreau si eu cu voi ca-mi place de voi, mai ales de cind sinteti asa de pozitive si tinere in gindire !
35 nu e deloc inceputul declinului, eu cred ca o sa neg acest declin pina in pinzele albe 
am 36 si ma simt bine in pielea mea, am 2 copii, de aproape 7 ani si 2 ani si brusc , de ceva timp,.....mai vreau unul !!! Mi-e dor de burtica, de bebe mic, as vrea ca fetita mea sa aiba o surioara....(cred ca ticaie ceasul si vreau sa-mi demonstrez mie ca sint inca tinara si fertila
).
nu sint nici grasa nici slaba, as putea fi tzira mai fit si cu vreo 5 kg in minus...dar n-am timp, n-am motivatie....si sint si pofticioasa, la ciocolata mai ales...
altceva? cam atit pentru acum...
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
silvana.ady spune:
marimar, bine ai venit pe la noi. Sa-ti traiasca copilasii. Cred ca ne-am mai intilnit pe la subiectul cu bb-ii, nu?
Voi stiti cine a trecut pe aici in timp ce voi dormeati, sau cine stie ca altceva faceati?
Daaa, Mos Nicolae!
Si a lasat surprize
pentru toate
. Ce bine ca ne-am curatat ghetele... ![]()
Lemoni, eu nu cred ca as fi in stare sa sar cu parasuta. Noi in schimb facem scufundari si mi se pare extraordinar. Mergem din cind in cind la Eilat (o statiune pe malul Marii Rosii) si acolo ai intradevar ce vedea. Feerie de culori si forme. Splendid.
Gabi_K spune:
Sivi, din pacate n-am ajuns la Eilat, dar mi-as fi dorit foarte mult...
Insa in celelalte 3 mari ale Israelului am reusit sa fac baie
parc-as fi peste, nu taur, ca tot in apa imi place:)
Marimar, bine ai venit la noi!
Apropo de sporturi, am inceput si eu cu gimnastica, dupa aceea inot, apoi gimnastica medicala pt platfus
si am ajuns la tir sportiv (de performanta, numai performante nu prea aveam) si apoi din nou la inot.
In ultima vreme mai fac cateodata fitness, cand am posibilitate, merg pe jos, si bineinteles inot.
I-am dus pe ai mei la pizza, am vazut vreo 2 Moshi, a fost si la noi acasa:)
ex- gabibarta