Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, sper sa reusesc sa-i conving pe toti cu Revul...nu stiu inca nimic sigur...

va fetelor, nu prea am kef de scris...

Vreau sa-i transmit toate gandurile mele bune Danei (Creola) si mult curaj, orice-ar fi!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Extrem de bolnavi. Si eu si Dani avem 38.6. Maine vine mama si o sa vedem cum e Dani. Sigur a luat de la mine ca-s SUPER MUCOASA. oricat ma spal si umblu cu spirtu dupa mine...aeru e cu virusake. Pa si aper sa am o noapte linistita.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Dupa o lunga absenta pe motive de sanatate a copiilor ma asteptam sa citesc doar vesti bune...

DANA- nu imi vine sa cred ce citesc... poate mai este o speranta! te pup si ma gandesc la tine sa iti dea Dumnezeu indemnul cel bun!

ERIKA- ma bucur ca micutului Norbert i-au iesit analizele bune... sa o tineti tot asa... poate scapa si el de calvarul spitalelor!

MIHAELA- sa fiti sanatoase si sa ai lapte mult! Sa creasca Elena mare si cuminte iar voi sa fiti mandri de ea!

SVETY- imi pare rau ca sunteti bolnavi si m-am cam saturat si io sa aud si sa traiesc numai in boli si febre si muci si alte alea...

ASI- incerc sa ajung cu banii dar nu stiu cand... momentan sunt blocata la domiciliu din cauza lui Matei care e tare bolnav. Noroc ca am mai avut 6 zile de concediu medical... Oricum te sun cum pot!
Pentru copiii aceia saraci am si eu cate ceva lucrusoare... poate ne spune si noua cineva varstele lor! mai vor doua prietene sa cotizeze pentru orfelinat si atunci cand am toti banii te caut. Dar mai povestim noi pe net!
Daca cineva stie despre testul cu intoleranta la lactoza o rog sa ii raspunda lui Pufulet la subiectul postat pe Parintii intreaba, parintii raspund! are mare nevoie de voi!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Stanca, felicitari pt actiune! Imi place f mult. Sper sa iasa asa cum visam!

Erika, bravo! Super buna veste ne-ai dat! Doamne ajuta sa scapati de operatie ca ati suferit destul!

Mihaela, sa stii ca m-am uitat la poze; e o frumusete Elena ta; sa-ti traiasca! dar sunt trista ca ai pus pozele la o rezolutie prea mica si daca vreau sa le maresc sunt ffff pixelate si nu se intelege nimic; pe viitor pune-le mai mari. Astept pozele urmatoare ca sa ma delectez, ok?

Ramonella, eu o cunosc pe Mihaela Oancea. Nu prea stiu cum e ca medic, fiindca nu sunt pacienta ei, dar tind sa cred ca e f buna profesional si ca are f mare rabdare cu pacientele; e o tipa draguta. Daca ti-a placut de ea, eu zic ca nu ai ce sa pierzi; cu siguranta se va ocupa bine de tine, ca o profesionista. Spune-i ca o salut (daca o sa-i spui si daca nu-si da seama despre cine vorbesti, spune-i ca ne stim de la pntcd).

Romana, m-ai speriat; nu ne-ai dat amanunte despre sanatatea piticilor tai; si fiindca ai lipsit mult imi imaginez ca a fost ceva grav; sper ca nu mai aveti probleme!

Svety, muuuulta sanatate tie si lui Dani! Sper sa nu fie cazul sa luati antibiotic; poate e momentul sa luati legatura cu un pediatru la Cj.

Roxana, soro, bag de seama ca esti suparata pe mine!

Simona, abia astept sa ne inviti la tine!

Despre noi: nimic nou sub soare.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am vrut musai sa vedeti cat sunt de ; la ora asta inca scriu pe Dc.
Stiti, sunt ca aia din reclama: "inca una si ma duc"

Somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Da, intradevar nu v-am dat amanunte despre pitici... seria imbolnavirilor a inceput atunci imediat dupa intalnirea noastra... mai grav sau mai usor, in mare ... viroze! Ca sa culmineze acum cu nu-stiu-ce ca nici medicii nu prea s-au dat cu parerea, spun in final ca e viroza... adica banuiau de oreion, rubeola, otita... dar fara eruptie! Copilul mare, Matei era super crizat ca il dor urechile, avea ganglionii umflati de ziceai ca e un hamster care a inghitit o grisina, era mucos si agitat non stop! pana la urma l-am tratat cu preparate in farmacie prescrise de dr. care il trateaza si azi e prima zi super bine! Asta e copilul meu!!!!
Io sunt in concediu de odihna, noroc ca mai aveam 6 zile si stau cu el ca pe Luca l-am exilat in Grigorescu la mama sa nu il viruseze Matei! Asa ca e tare bine doar cu Matei, am timp liber mai mult decat mi-as fi dorit vreodata si imi vine sa fac chef!!! Va pupi si mai scriu cand pot!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, les fils!!!

Mey, sanatate multa multa piticilor si mamicilor bolnave.....si noi suntem in pioneze cu sanatatea....eu sunt varza a la cluj, Mihai si el....iar pitik oscileaza intre nemancare, raguseala, tuse, muci de diverse culori si alte cele...aseara, dupa ce de 3 zile nu mai are febra, doar muci m-am bucurat ca a balotat un iaurt....n-au trecut 30 secunde, un minut dupa ce l-a mancat c-a apucat-o o tuse de aia nebuna pana l-a varsat tot afara....dupa 10 minute iar o tura de borax.....asta noapte in schimb n-a vomat...cred c-au iesit si mucii cu-n drum....si mai avem o problema mare de tot....de cand cu raceala face greva foamei....de o saptamana nu mananca nimic!!!! Dimineata bea un pic de lapte(are biotics in el, ca avusese si diaree....probabil de la siropul de tuse, sau antitermic, habar n-am...cert e ca asta e si imunostimulant, asa ca-i dau o perioada)....la amiaza e nebunie, nu vrea nika...ieri de ex. a avut orez cu morcovi si crochete de peste....a mancat dupa luuuuungi staruinte o crochetzica si de orez nu s-a atins.....restul zilelor la fel....seara mai merge treaba, da' nu-n totalitate.....la gustari musca si ea de 3 ori dintr-un mar....mai ciuguleste niscaiva cereale sau bea lapte....poi asta-i treaba? Prin urmare ma gandeam sa dau in ea cu niste vitamine, dade-dade i-or creste si pofta de mancare, ca e nasoala treaba, e palida ca un perete....doctorita noastra e f****e, nu alta....ieri vorbea Mihai cu ea, sa fac programari, kestii....se intrerupe si dupa aia nu mai raspunde, ori e inkis telefonul....nasol....mai incercam si azi, sa vedem, poate avem soarta de izbanda!!!!!!!

Voi a-ti dat vitamine mandrelor si mandrilor?

p.s. aseara mi-a cerut sa-i fac azi spanac....acum i-am facut...sper sa maerga treaba.....ca doar l-a cerut ea

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

va salutez din Bucuresti dragutzelor
si sanatate muulta bolnaviorilor!

un gand bun special Danei, multa putere sa mearga mai departe cu optimism!imi pare nespus de rau!

nu pot sta sa va raspund, eu sunt ok, cam obosita si plecam catre Cluj azi.Mihai si-a aranjat apele si a venit dupa mine asa ca ma intorc cu el!

pupici

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va doresc o zi frumoasa tuturor
cristiana, drum bun la intoarcerea spre Cluj
sora mea a plecat azi spre spania.Va ajunge vineri .Sper sa ajunga cu bine.Abia astept sa o vad
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

a, inca ceva
ati schimbat numele subiectului, sau mi se pare mie

Mergi la inceput