Raspunsuri - Pagina 6
mamy_taty spune:
quote:Felicitarile mele!Dar chiar sa fie o chestie"psihologica"?Totusi..gustul nu-i acelasi...
Originally posted by olim
fetelor, eu imi aduc la serviciu o sticla de la cola plina cu apa cu lamaie.E un inceput si o chestie psihologica, dar vad ca tine
mamy_taty
lulu77 spune:
Sunt zile in care uneori chiar beau mai multa apa ....vorbesc f serios.
Pe birou sta mereu cana plina cu apa si langa birou sticla de apa plata .Acasa beau la fel de multa apa .
De mancat mananc ,dar nu foarte mult in ultimul timp pentru ca sunt la dieta.
Este adevarat ,noaptea nu ma trezsc sa beau apa ,dar de dimineatza ,se stie o cana de apa pe stomacul gol .Asa m-am obisnuita ,sa beau multa apa si ma simt foarte bine ![]()
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
olim spune:
stiu ca nu ii acelasi gust, dar sa vezi ce bucuroasa beau din sticla, pana ii simt gustul![]()
o sticla de 2 l 2 zile.Pai la noi doi tinea 1-2 ore
carmen e spune:
Nici eu nu prea sunt prietena cu apa si cand beau beau numai minerala si fffffffffff rar de la fantana (o data de doua ori pe luna).
In schimb sotul meu numai cola daca se poate cat mai multa eu in ultimul timp vreau sa mai slabesc un pic si incerc sa nu mai pun gura pe cola.
Anul trecut am slabit 12 kg si nu am baut apa minerala decat atat cat am simtit nevoia adica 2 - 3 cani pe zi.
Carmen
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by Rodica
Apa mea e ....berea!
Berea ingrasa:2 beri o friptura.Merge berea iarna?
Eu in 3 zile am baut 4 litri ceea ce e foarte mult si presupun ca si foarte bine.Inca n-am slabit pentru ca maninc dulciuri,dar asta e alt subiect deja.
Hai sa ne sustinem si sa bem regulat apa!Sa va spun de cite ori merg pe zi la baie ?....Asta reflecta faptul ca inca nu beau corect!
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by dulceticaquote:
Originally posted by Rodica
Apa mea e ....berea!
Berea ingrasa:2 beri o friptura.Merge berea iarna?
Eu in 3 zile am baut 4 litri ceea ce e foarte mult si presupun ca si foarte bine.Inca n-am slabit pentru ca maninc dulciuri,dar asta e alt subiect deja.
Hai sa ne sustinem si sa bem regulat apa!Sa va spun de cite ori merg pe zi la baie ?....Asta reflecta faptul ca inca nu beau corect!
dulcetica
De acord!! Facem grup de suport pentru bautorii de apa
Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
lulu77 spune:
In conditiile astea eu " va imping de la spate " zilnic ,sa beti cat mai multa apa ...ca io sigur beau cel putin 4 litri!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"